Мнениеот doktora25 » 16 окт 2013 09:42
Добре, да плюя всички които критикуват Любо е безпредметно, затова по-добре и аз да изложа малко факти.
Какво точно промени той и кого вика. Според мен единствените посредствени футболисти, влизащи в плановете му са: Гъргоров, Бодуров, Делев и Рангелов. Не разбирам защо някои от вас споменават Тонев, при положение че той е един от най-перспективните ни футболисти, един от най-скъпите и конвертируеми. Според мен той трябваше да ни води атаката срещу Армения и Чехия.
Да се върнем на четиримата. Специално Гъргоров и Рангелов играят на позиция, за която ние феновете не можем да се обединим кой трябва да играе и кой не, тъй като нямаме достатъчно класни футболисти там. Факт е че Гъргоров в момента прави много слаб сезон, но игра силно, докато беше в Лудогорец. А сезонът започна преди 4 месеца, докато този национален отбор се гради вече 2 години. А на Рангелов и Делев някой от вас гледал ли е поне 1 техен мач, за да кажете как играят в клубните си отбори и в каква форма са? Да, аз не оправдавам тяхното викане, но вие имате ли по-добри аргументирани предложения? С Бодуров въпросът е малко по-сложен, просто защото титулярната защитна двойка се гради с години, тя в случая е наложена от предишни треньори, но според мен е необходимо Любо да направи промени в нея. Надявам се че в контролите, които ще играем (искам да има много такива през ноември, февруари, май и август) ще се вземат мерки по въпроса. Някой от Александър Александров, Илия Миланов и Георги Терзиев мисля че по-успешно от Бодуров биха се справили със задачата.
Нека да видим обаче и положителните промени. В отбора Любо трайно наложи следните футболисти, които досега не получаваха шансове: Дяков, братята Миневи, Георги Илиев, Тонев. Явно ще получават шанс за изява младите и перспективни: Неделев, Славчев, Илия Миланов. Вероятно ще бъдат викани Радослав Димитров, Христо Златински, Гаджев, може би и някои от ботевистите. Дяков според мен е един от най-добрите, Любо неслучайно каза че той започва да гради отбора си от него. Единственият му проблем обаче са картоните, които си изкарва, но това не е проблем на Любо, а по-скоро на самия играч. За братята Миневи многократно съм говорил, че това са най-добрите български бекове и агресивната на моменти игра на отбора се дължи именно на тях. Георги Илиев също е много голям, но за съжаление в момента е контузен.
Манолев-Миланов-Попов е атомното нападателно трио, но то не е наложено от Любо, а по-скоро от предишните треньори. Те дават облика на отбора, но единствено факта, че Манолев не е титуляр в клубния си отбор е сред причините да не функционира в момента както трябва. Но все пак те са най-добрите, което не мисля че подлежи на оспорване.
Въпросът с вратарския пост е малко деликатен, аз лично съм привърженик на Владо Стоянов, но мисля, че изборът на Любо за всеки мач бе такъв, че да не може да бъде обвиняван.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!