Трябва ли Любо Пенев да остане треньор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Re: Трябва ли Любо Пенев да остане треньор?

Мнениеот Swarovski » 16 окт 2013 02:42

Red Warrior написа:Да върнем Правилния казвам аз. :lol:

Направо и целия състав на Ботев! Абе, дай направо автоматично щом си футболист на Ботев да си национал! Доживотен договор на Правилния и с 11 Неделевци!
джони, ти за пореден показа колко си плиткоумен! Въртят ми се още 10- тина псувни да те опиша! Теб и всички хейтъри! Вас не ви боли, вас не ви дреме, че не сме се класирали, нали? Само чакате да оакате някого! Само знаете да храните и да се държите като животни!
Хайде ти като един изтънчен Йохан Кройф, кажи кой трябва да играе, как да играе, къде да играе! Чудя се какво щеше да стане, ако Любо Пенев беше от Ботев. Страх ме е да си го помисля!
Отбор не се гради от днес за утре, особено национален! Преди Любо същите тези играчи идваха с досада на лагерите, играеха като госпожици, ние феновете се дразнехме, че един уикенд няма да има мачове! Просто националния не беше в календара! А сега какво стана? На последния мач от квалификациите на стадиона имаше над 30 000! Да не би някой мениджър да е платил на тия хора билета или Перукан пак е направил някоя измама? Това не са били истински хора на мача, а актьори! Истинските фенове са онези 100 души, които бяха на предишния "последен мач" срещу Уелс. Знаеш ли "джони" може би си прав, трябва да си отиде Любо, 100 души посещение на мач хич не е лошо, а?
Изображение

canary
Контакти:

Мнениеот canary » 16 окт 2013 04:13

Това което направи Любо е чудо от геройство! Видяхме ги и големите майстори в тази игра като Матеус ква я свършиха.

След като прочетох първите две страници и ми стана ясно кво ще е в останалите до края и отваряйки последната, подозренията ми се оказаха верни. Пак деление на отбори и агитки. На стадиона пак деление на пристрастия кой да даде тона и да запее песента пръв.

Не на клубни пристрастия, етноси и религии трябва да има деление в БГ, а на глупаци и суперглупаци. НИЕ В БЪДЕЩЕ НЯМА ДА БЪДЕМ ЕДИННА НАЦИЯ И НЯМА ДА СМЕ НЕЩО В ГЛОБАЛЕН ПЛАН, ЗАЩОТО СЕ ИМАМЕ ЗА ГОЛЕМИ РАБОТИ БЕЗ ПОКРИТИЕ, ЗАЩОТО НЯМАМЕ МОРАЛНИ И ЕТИЧНИ ЧЕННОСТИ И ВСЕКИ СИ МИСЛИ ЧЕ ТОЙ Е ЧОВЕКА. ДА ама НЕ!!!

Разбит отбор, разбито ръководство над него, играчи за които преди квалификациите се говореше че за нищо не стават, дойде едно треньорче и накара цял един народ да мечтае. Ми той човека си го каза правилно преди години, който не го разбира да "Духа супата!"

Идиотизма в БГ няма аналог и е безграничен. Просто се чака удобния момент и се почва с повърните. Ние не ценим и малкото хубаво нещо което ни заобикаля.

Има една приказка, че българин в Ада до казана дявол не му трябва да го натиска вътре, те другите от долу ще го дърпат.

Потребителски аватар
rocknrolla
Контакти:

Мнениеот rocknrolla » 16 окт 2013 07:06

Нека да остане ако е възможно до 2030 година ,така като пропуснем 5-6 класирания ,червена България може и да се събуди.
Попитали Радио Ереван след мача на ЦСКА с "Черноморец":
- Има ли нещо положително в ЦСКА?
Радиото отговорило:
- Да, допингпробите!!!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 16 окт 2013 07:41

dimoib59 написа:Ей това е българинът! :) Идва ти Любо Пенев на крака. Не кой да е - не хасковския глупак Мъри или оня боклук Матеус, ами самия Любо Пенев, да оправя кочината, сътворена от предните двама. Със същите играчи (обявени за безперспективни и без качества) прави отбор, който надиграва противника си в почти всеки мач. Оставя много добри впечатления след всички мачове. И това с играчи като Гаджев, Миневи и Бодуров. Заиграват като един отбор, сработен и нахъсан. С огромна липса на късмет тоя, същия, отбор не получава шанс да играе на бараж (в много от мачовете печелим по-малко точки, отколкото сме заслужили, съдии ни режат също така). И накрая излиза някакъв жълт бухал и казва, че не е доволен от Любо. Неадекватни играчи викал. Ами може и да си прави - стани ти треньор. Може би ще викаш по-добри играчи. Тея дето си ги изброил, ако ми покажеш по-добри от тях - браво на теб. Или може би вместо втория ни представител във най-доброто първенство - английското Сашо Тонев - да играе Ушко Неделев - Джапанката. И да натурализираме оня циганин Анисе да играе отпред най-добре. Стига с тея клубни пристрастия - виж тоя Йордан Христов не е ли от Ботев. Не го знам какъв играе, ама щом не съм го и виждал на снимка, едва ли е кой знае какъв футболист. А ти тука спориш за играчи, които са къде къде по-напред с материала... Ей това е българинът.

Идва ти Любо Пенев на крака. Не кой да е - не хасковския глупак Мъри или оня боклук Матеус, ами самия Любо Пенев, да оправя кочината, сътворена от предните двама.

А Любо Пенев е...КОЙ?
И това с играчи като Гаджев, Миневи и Бодуров.

Смятай за другите квалификации като вземем Оскар,Неймар,Марсело и Тиаго Силва...Глей кво става!
С огромна липса на късмет тоя, същия, отбор не получава шанс да играе на бараж (в много от мачовете печелим по-малко точки, отколкото сме заслужили, съдии ни режат също така).

Откога на некадърноста да вкараш гол и викат "липса на късмет"?
Стига с тея клубни пристрастия - виж тоя Йордан Христов не е ли от Ботев. Не го знам какъв играе, ама щом не съм го и виждал на снимка, едва ли е кой знае какъв футболист.

Предлагам да сложиш снимки на играчите,които си виждал,за да знаем измежду кои да избираме.Така,де...

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 окт 2013 08:01

Равносметката звучи така : имаме цели три победи, две срещу коравия тим на Малта, там знаете колко е напред футболът и една много престижна срещу бъдещия европейски колос Армения, чийто играчи струват 26 пъти по-скъпо от нашите...
Изпуснахме и тотално надиграхме Италия в двата мача, Чехия в двата мача, като във втория съдията грубо ни ощети, смачкахме и направихме смешни бившите евро шампиони от Дания, като и в двата мача съдиите по престъпен начин не ни допуснаха до напълно заслужените победи. Спокойно можем да заявим, че бяхме най-силният отбор в групата и единствено малшансът и съдийският фактор не ни позволиха да заемем първото място. Явно сме станали твърде силни и неудобни за някого.
В заключение бих казал, че имаме огромен напредък от предишните квалификации, сплотихме колектива, вече няма разделение на коне и каляски, защото всички са каляски, класирахме се четвърти, отлепихме ютията и тя вече не е на дъното, а с мощна парна тяга се катери устремено към върховете на световния футбол...
Любо Пенев ще задмине постиженията на чичо си, за това трябва да остане още няколко поредни квалификации.
Който не е съгласен, да духа супата :!:
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 16 окт 2013 09:08

Бе къв тренер е Певен? Ще ми вика Бадеми и Лекета(Делев). Всички се изредиха по 2-3 пъти на национала вече - Пламен Марков, Стойчо Младенов, Стоичков...
Трябва да се опита нещо ново. Дайте шанс на Костадин Ангелов! Млад специалист с нови идеи.

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 окт 2013 09:16

Гледам някои се вихрят от рано сутрин !
И хубаво -Любо подава оставка ! Това е лесното и идва по-трудното - кой ще го замести ?!
Кажете един българин който би свършил работа ?!
Сигурно Любо виновен , че Коку не харесва Манолев или че Михайлов реши , че е време да играе в Италия и засега е твърда резерва !
Попов винаги е бил дърво ! Някой трябва да наведе глава и да върнат Бербо и да има от кого да се учат тези младежи как се вкарват голове !
Крайно време футболните клубове по един или друг начин да бъдат накарани да залагат на ДЮШ , а не на разни чужденци коитоминават от тук за 1-2 г и гледат да вземат някое и друго евро и после бегом към Европа ! Когато почнат редовно отборите U-17,U-19,U-21 да се редовни участници в големите първенства може да мислим за нещо сериозно и при мъжете ! Май е време за оставки в БФС , а не на Любо Пенев а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 09:40

Здравият разум е напуснал много глави .....
Дори не съм очаквал да бъде повдигнат въпросът за смяна на Пенев. Любо изтиска максимума от това с което разполага.
НА всички, които не са съгласни с някой негов избор за определн пост да дадат алтернативно предложение ... хайде да ви видим!
Любо е последният човек, който може да бъде обвинен в клубни пристрастия и слугинаж!
Той многократно показа, че предвид ниската класа на материала с който работи, моментната форма е най-важна!
Чакам предложения ... :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bulgaro
Контакти:

Мнениеот bulgaro » 16 окт 2013 09:41

Нямаме футбол от 1995 година, когато СИК и ВИС влязоха в него, съответно, нямаме и треньори, които да бъдат адекватни на съвременните футболни тенденции. За мен, решението е треньор от Европа. БФС се опита да ни замаже очите с назначението на Матеус, треньор с меко казано съмнителни треньорски умения, но за това пък твърде деен извън футболното поприще. В общи линии, БФС бръкна в торбата с вагини и хвана пениса, така че днес да ни кажат : "искахте чужд треньор, получихте го, резултат нулев...".
Две неща са важни за да си треньор на българския национален отбор : да имаш футболна треньорска подготовка в истинска треньорска школа, на това условие отговаря почти всеки средностатистически треньор, завършил почти всяка треньорска школа в Европа, различна като методика и научни достижения от тези на ВИФ (НСА); и второ, някак да съумее да отскубне националния отбор от мениджърските компании на Танев, Данчев, Ганчев и останалите по-дребни играчи, които са превърнали националния отбор в рекламна агенция на бизнеса си.
Много футболни федерации залагат на треньор, който сам да си подбере екип, не само в първия тим, но и в останалите национални гарнитури, от юношите до младежкия отбор. Целта е, играчите да се подготвят по еднаква програма, с еднаква тактическа постройка, с еднаква методика, така че да е налице плавно преливане в по-горния тим, съответно от долу да идват играчи, които са вече настроени към треньорските разбирания за играта на първия отбор. При нас е точно обратното - некадърник и престъпник води младежите, ние очакваме от там да дойде свежо попълнения в първия отбор, няма как да се получи приемственост и не бива да очакваме резултати.
Основният проблем на нашия футбол не са базите, защото и Стоичков, и Балъков са станали играчи на сгурта, основният проблем е липсата на треньорски кадри, тук изоставаме с десетилетия.
106 години Красота, Вяра, Борба !

106 години Символ на Пловдив !

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 16 окт 2013 09:42

Добре, да плюя всички които критикуват Любо е безпредметно, затова по-добре и аз да изложа малко факти.

Какво точно промени той и кого вика. Според мен единствените посредствени футболисти, влизащи в плановете му са: Гъргоров, Бодуров, Делев и Рангелов. Не разбирам защо някои от вас споменават Тонев, при положение че той е един от най-перспективните ни футболисти, един от най-скъпите и конвертируеми. Според мен той трябваше да ни води атаката срещу Армения и Чехия.
Да се върнем на четиримата. Специално Гъргоров и Рангелов играят на позиция, за която ние феновете не можем да се обединим кой трябва да играе и кой не, тъй като нямаме достатъчно класни футболисти там. Факт е че Гъргоров в момента прави много слаб сезон, но игра силно, докато беше в Лудогорец. А сезонът започна преди 4 месеца, докато този национален отбор се гради вече 2 години. А на Рангелов и Делев някой от вас гледал ли е поне 1 техен мач, за да кажете как играят в клубните си отбори и в каква форма са? Да, аз не оправдавам тяхното викане, но вие имате ли по-добри аргументирани предложения? С Бодуров въпросът е малко по-сложен, просто защото титулярната защитна двойка се гради с години, тя в случая е наложена от предишни треньори, но според мен е необходимо Любо да направи промени в нея. Надявам се че в контролите, които ще играем (искам да има много такива през ноември, февруари, май и август) ще се вземат мерки по въпроса. Някой от Александър Александров, Илия Миланов и Георги Терзиев мисля че по-успешно от Бодуров биха се справили със задачата.

Нека да видим обаче и положителните промени. В отбора Любо трайно наложи следните футболисти, които досега не получаваха шансове: Дяков, братята Миневи, Георги Илиев, Тонев. Явно ще получават шанс за изява младите и перспективни: Неделев, Славчев, Илия Миланов. Вероятно ще бъдат викани Радослав Димитров, Христо Златински, Гаджев, може би и някои от ботевистите. Дяков според мен е един от най-добрите, Любо неслучайно каза че той започва да гради отбора си от него. Единственият му проблем обаче са картоните, които си изкарва, но това не е проблем на Любо, а по-скоро на самия играч. За братята Миневи многократно съм говорил, че това са най-добрите български бекове и агресивната на моменти игра на отбора се дължи именно на тях. Георги Илиев също е много голям, но за съжаление в момента е контузен.

Манолев-Миланов-Попов е атомното нападателно трио, но то не е наложено от Любо, а по-скоро от предишните треньори. Те дават облика на отбора, но единствено факта, че Манолев не е титуляр в клубния си отбор е сред причините да не функционира в момента както трябва. Но все пак те са най-добрите, което не мисля че подлежи на оспорване.

Въпросът с вратарския пост е малко деликатен, аз лично съм привърженик на Владо Стоянов, но мисля, че изборът на Любо за всеки мач бе такъв, че да не може да бъде обвиняван.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Върни се в “Национален отбор”