Контроли с Португалия (0:1) и Македония (0:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Re: Контроли с Португалия (0:1) и Македония (0:2)

Мнениеот bilyaletdinov » 30 мар 2016 14:10

Аз да попитам Петев защо прецака Сухия и му взе трима играчи за двата мача? Тасев, Малинов и Карабельов дори не записаха и минута :roll: Стоичков едно време така прецака младежите и взе Божинов, който още познаваше Алисия и карамела :lol: :lol: , и нашите загубиха баража от Белгия. Не са хубави тия мишкарски изпълнения.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2016 14:35

bilyaletdinov написа:Аз да попитам Петев защо прецака Сухия и му взе трима играчи за двата мача? Тасев, Малинов и Карабельов дори не записаха и минута :roll: Стоичков едно време така прецака младежите и взе Божинов, който още познаваше Алисия и карамела :lol: :lol: , и нашите загубиха баража от Белгия. Не са хубави тия мишкарски изпълнения.

Малинов игра срещу Люксембург, а Тасев е на 22. На позицията на третият гореспоменат в U21 играят Вутов и Ради Цонев, понякога и Никола Колев от Литекс.
Абе проверявайте ги тия работи преди да сипете такива помии срещу националния селекционер, тука в тази тема заприличахте на кухите баболелки със запазена интелектуална и професионална среда до пейката пред блока, нито крачка по-напред.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 30 мар 2016 15:19

TristaNNN написа:Малинов игра срещу Люксембург, а Тасев е на 22. На позицията на третият гореспоменат в U21 играят Вутов и Ради Цонев, понякога и Никола Колев от Литекс.
Абе проверявайте ги тия работи преди да сипете такива помии срещу националния селекционер, тука в тази тема заприличахте на кухите баболелки със запазена интелектуална и професионална среда до пейката пред блока, нито крачка по-напред.

Какъв е проблемът, че Тасев е на 22, щом право да играят има всички родени след 1 януари 1994г. :roll: Карабельов си играе вътрешен халф за Славия и щеше да бъде много полезен предвид, че и в двата мача едвам издържахме физически. Tова, че вчера е играл Малинов не означава, че не си е правил изключителна смислена екскурзийка до Португалия. Освен, ако не смяташ, че не е никакъв проблем, ако не тренира пълноценно с младежите. Петев ще бъде обвиняван, защото той не пусна в игра никой от повиканите от него млади играчи. И в двата мача за него беше по-важно крайният резултат, за да не го разпорят от критики...та другият път се пробвай на някоя друга баболелка ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 30 мар 2016 15:21

ЕМИЛ написа:
1982 написа:
iliev72 написа:Бихме , но това не променя нищо.Ако бяхте проследили какви ги свършиха младите лъвчета (U17 , U21).

Че то това бяха важните ОФИЦИАЛНИ мачове вчера, и, разбира се, се оакахме в тях. Другото са някакви безсмислени контроли, които нямат никакво значение.

Имат значение .Трупаш коеф и се изкачваш по-нагоре в ранглистата и съответно урните

Изкачването става главно чрез официалните мачове, не контролите.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 30 мар 2016 16:00

bilyaletdinov написа:
TristaNNN написа:Малинов игра срещу Люксембург, а Тасев е на 22. На позицията на третият гореспоменат в U21 играят Вутов и Ради Цонев, понякога и Никола Колев от Литекс.

Какъв е проблемът, че Тасев е на 22, щом право да играят има всички родени след 1 януари 1994г. :roll: Карабельов си играе вътрешен халф за Славия и щеше да бъде много полезен предвид, че и в двата мача едвам издържахме физически. Tова, че вчера е играл Малинов не означава, че не си е правил изключителна смислена екскурзийка до Португалия. Освен, ако не смяташ, че не е никакъв проблем, ако не тренира пълноценно с младежите. Петев ще бъде обвиняван, защото той не пусна в игра никой от повиканите от него млади играчи. И в двата мача за него беше по-важно крайният резултат, за да не го разпорят от критики...та другият път се пробвай на някоя друга баболелка ;)

Ами по-добре е Тасев да бъде при мъжете не за друго, ами е редно да се интегрира полека-лека в първия състав, очевидно с това ще се свързва бъдещето му. Аман от такива услуги по посока U21, да се оправят. Ако ще градим млад А отбор, трябва да се отчете, че такива като него са абсолютни дебютанти и е добре да бъдат въвеждани полека-лека, а не хайде хоп - срещу Кр. Роналдо, за кефа на форумните спецове.
Не мисля, че Карабельов би бил много по-полезен от момчетата, които играха срещу Люксембург, ама кой съм аз да те убеждавам в качествата на мат'ряла. Също така не виждам проблем, че Малинов ходи до Португалията, а не е тренирал пълноценно с младежите. Той сигурно с мъжете изобщо не е тренирал, а е играл белот с доктора, администратора и рецепционистката...
Впрочем такива като теб наистина не мога да ги разбера. Значи, пуснал бил старите, с които[url]победихме[/url] в две поредни контроли навън, обаче било проблем, че не пуснал младите, бил се тревожил за критиките, така ли? Ами я да поммислим, ако Португалия ни бяха сложили 5 парцала, а макетата 3 - дали нямаше да го спукат от критика за това, че е пуснал малките?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 30 мар 2016 19:02

Баце Таско ще си признае, че нямал добър сериалчек за гледане и нарушил малко бойкота, за да погледа бразионала, защото некои хора продължаваха да го хвалят на какво и решил да види какво пропуска пък чак толкоз- едно големо нищо! Преди почивката македонци, а и през целия мач общо взето непознати имена дори за вещината на баце ви, окупирали изцяло наказателно поле и страничен стълб му на Божка Митрев и след почивка може да похвали играчи от защитен вал за неуспешните опити на цяла отбрана да бъде спазена традиция и да си шибнем некой по-зрелищен автоголчек. Е, този път неполучило се, другия път може.

И днеска гледа си статии, в които се хвали бразионала непрекъснато, а дали нямало към 50-тина ситуации за голчек в две контроли с посредствени съперници извън всякакви наченки на спортна форма. Е, няма как такива писаници да не подразнят вещината на баце Таско ви и да не каже кое как видял той и 98 процента от целокупни българо-македонски народи, а 2 процента са в делириум от такива победи и готови едва ли не да заложат следващи си парични потоци на българския бразионален отбор. Само дето след успешния дебют и препъване в кожено кълбо си, Марселиньо и сие не пипнали почти топкана през огромната част от мач от некакви забравени Горан Пандевци-мой набор и ги рошил между другото цял мач. :cry: Баце Таско се зарадвал на един безспорен факт- българският бразионал ще се увеличава с нов бразионал Натанаел и доколкото му е известно и с некакъв от третия отбор на Щутгарт Борис Ташчъ. Свършиха се български и бразилски кадърни момци, сега дайте и турски да натурализираме. Знаете ли кои имена завършват "ъ", такива дето немат нищо общо с роден наш трибагреник по принцип. Е па ще ударим дъното вече, щом и турчетата ще караме да пеят химно за татковината. Е, бойкот сега продължава си мой, защото не видял абсолютно нищо като подобрение в играта на Марселиньо, единствено бивши играчи на изгонен Литекс Васко Божиков и Страхил Попов ми харесали на мен. Останали били много зле за мен и ако играем така, ще регистрираме в един момент една груба четворка. Без игрови стил нема да станат нещата - отбори не във форма като Македония и Португалия требе да бъдат разбивани, но 50 удара от тези съперници не са за хвалене бре, момци. :cry: Малко показахме характер си бразионалски, браво за това, но били разбивани на пух и прах реално. Добре, че и на моменти засичал линк да не изтърве си баце ви своя дрямка или стопроцентова ситуация на Рангелов, забележете незавършила с голчек. Може би в последни двайсетина минути македонци разбрали, че нямали ден и решили продадат мач си и зарадва Бразионалия. :)

[offtopic]Украинец Ташчъ за мен най-обикновен турчин според мои знания, защото сигурно роднинка на нова звезда на Байерн -Сердар. :lol: Мани, мани, егати падението е това! Толкова ли не можахме да вземем Жуниор Мораеш, ама как ще го вземем та той играч бил на низвергнат отбор от бразионалски селекционери- ЦСКА. На туй момци, му се вика не двоен ами троен и четворен аршин! :mrgreen: :)[/offtopic]
Последна промяна от dreben23 на 30 мар 2016 19:27, променено общо 1 път.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 30 мар 2016 19:05

dreben23 написа:Баце Таско ще си признае, че нямал добър сериалчек за гледане и нарушил малко бойкота, за да погледа бразионала, защото некои хора продължаваха да го хвалят на какво и решил да види какво пропуска пък чак толкоз- едно големо нищо! Преди почивката македонци, а и през целия мач общо взето непознати имена дори за вещината на баце ви, окупирали изцяло наказателно поле и страничен стълб му на Божка Митрев и след почивка може да похвали играчи от защитен вал за неуспешните опити на цяла отбрана да бъде спазена традиция и да си шибнем некой по-зрелищен автоголчек. Е, този път неполучило се, другия път може.

И днеска гледа си статии, в които се хвали бразионала непрекъснато, а дали нямало към 50-тина ситуации за голчек в две контроли с посредствени съперници извън всякакви наченки на спортна форма. Е, няма как такива писаници да не подразнят вещината на баце Таско ви и да не каже кое как видял той и 98 процента от целокупни българо-македонски народи, а 2 процента са в делириум от такива победи и готови едва ли не да заложат следващи си парични потоци на българския бразионален отбор. Само дето след успешния дебют и препъване в кожено кълбо си, Марселиньо и сие не пипнали почти топкана през огромната част от мач от некакви забравени Горан Пандевци-мой набор и ги рошил между другото цял мач. :cry: Баце Таско се зарадвал на един безспорен факт- българският бразионал ще се увеличава с нов бразионал Натанаел и доколкото му е известно и с некакъв от третия отбор на Щутгарт Борис Ташчъ. Свършиха се български и бразилски кадърни момци, сега дайте и турски да натурализираме. Знаете ли кои имена завършват "ъ", такива дето немат нищо общо с роден наш трибагреник по принцип. Е па ще ударим дъното вече, щом и турчетата ще караме да пеят химно за татковината. Е, бойкот сега продължава си мой, защото не видял абсолютно нищо като подобрение в играта на Марселиньо, единствено бивши играчи на изгонен Литекс Васко Божиков и Страхил Попов ми харесали на мен. Останали били много зле за мен и ако играем така, ще регистрираме в един момент една груба четворка. Без игрови стил нема да станат нещата - отбори не във форма като Македония и Португалия требе да бъдат разбивани, но 50 удара от тези съперници не са за хвалене бре, момци. :cry: Малко показахме характер си бразионалски, браво за това, но били разбивани на пух и прах реално. Добре, че и на моменти засичал линк да не изтърве си баце ви своя дрямка или стопроцентова ситуация на Рангелов, забележете незавършила с голчек. Може би в последни двайсетина минути македонци разбрали, че нямали ден и решили продадат мач си и зарадва Бразионалия. :)

К`ви опиати вземаш, преди да пишеш във форума?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 30 мар 2016 20:25

Не играха нашите кои знае колко добре.Но пък биха 2та мача.Аман от хубави игри и загуби колкото щеш....Подкрепям Петев.Не му трябват повече Български дървета.Колко квалификации си минаха без никакъв резултат.Даже срамни резултати се навъдиха.

Потребителски аватар
krasimilkov
Контакти:

Мнениеот krasimilkov » 30 мар 2016 21:22

dreben23 написа:Баце Таско ще си признае, че нямал добър сериалчек за гледане и нарушил малко бойкота, за да погледа бразионала, защото некои хора продължаваха да го хвалят на какво и решил да види какво пропуска пък чак толкоз- едно големо нищо! Преди почивката македонци, а и през целия мач общо взето непознати имена дори за вещината на баце ви, окупирали изцяло наказателно поле и страничен стълб му на Божка Митрев и след почивка може да похвали играчи от защитен вал за неуспешните опити на цяла отбрана да бъде спазена традиция и да си шибнем некой по-зрелищен автоголчек. Е, този път неполучило се, другия път може.

[offtopic]Украинец Ташчъ за мен най-обикновен турчин според мои знания, защото сигурно роднинка на нова звезда на Байерн -Сердар. :lol: Мани, мани, егати падението е това! Толкова ли не можахме да вземем Жуниор Мораеш, ама как ще го вземем та той играч бил на низвергнат отбор от бразионалски селекционери- ЦСКА. На туй момци, му се вика не двоен ами троен и четворен аршин! :mrgreen: :)[/offtopic]

По добре напиши един ред,ама смислен.Капиш!!!

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 31 мар 2016 10:23

Резултатите са измамни !!!
В квалификациите ще падаме наред .....помнете ми думата!!!
Марселиньо внесе свежест напред но Тонев и Рангелов са дървета......те затова играят в изпадащи турски и Италиански тимчета......

Защитата е ТРАГЕДИЯ граничеща с КОМЕДИЯ .........

Върни се в “Национален отбор”