WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

plamen_ch
Контакти:

Re: WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT

Мнениеот plamen_ch » 07 сеп 2013 09:22

D.Georgiev написа:Браво на момчетата, не исках да критикувам никого, но голът беше абсурден - по-нарисувано излизане на вратаря няма и в учебниците. Вратарски гол, както и още две подобни положения при който Михайлов стои на гол-линията и се нядява топката да го оцели. Толкова години практика и не се научи кога да излиза и кога не.

Съгласен съм с теб ,но ако слушаш коментара на националната телевизия ще разбереш ,че за гола бяха виновни Миневи, Иванов и световната финансова криза ,но не и Тотьовото...
С какъв акъл Любо го пусна като той не е играл от два месеца ,а на всичко отгоре бе и контузен?

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 07 сеп 2013 09:59

CSKA 78 написа:
А томито ми говори че тогава отбора ни бил по силен :) Имахме всичко на всичко една стойностна победа над хърватите в групата , която ни класира на това европейско !

Ако продължава Л.Пенев да ни е селекционер,аз съм оптимист!
След някоя и друга година,като се подобрят още-Неделев,Тонев,Миланов да влязат Долапчиев, Вутов, Карачанаков,Терзиев(пропускам някои допълнете ги) и ще "мачкаме"!

Пропускаш, да. Надявам се не тенденциозно. Най-добрият и обещаващ млад вратар Китанов ;) Да видим и другият талант от школата ни Бекир Расим как ще се развие като играч, загатва голям потенциал.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 07 сеп 2013 10:06

Това исках да видя като игра на националния ни тим. Много хора тук не могат да схванат съвсем елементарни неща. Първото е, че това е игра и нейната цел е да доставя удоволствие на хората с добри изпълнения, мъжество и желание. Резултатите са за статистиката, а играта и нещата, които описах са за нашите емоции и нашият кеф! А какво виждам тук-то не бе кой бил виновен за гола или пък, че не ние играхме добре, а Италиа зле, че играта се брояла на голове, че все сме играли добре, пък не сме побеждавали и т.н., и т.н. Хора, вие никога няма да бъдете истински щастливи. Защото емоцията и красотата от играта са именно в самата игра, а не в резултатите. Нашите играха страхотон-така както не съм ги виждал да играят от повече от 10 години сигурно и това ми харесва. Това ме кара да бъда горд. Да видиш Италия да спретва катеначото срещу скромен тим от скромна държава като нашата. И това не го видяхме само ние, а вероятно са го видели и милиони по целия свят. Това е повод за гордост и само мога да сваля шапка пред това, което направи Любо, защото работата на някого трябва да се оценява, а човекът очевадно работи. И то много добре! Аз лично не помня Пирло вместо да направи пас или да изчисти топката към противниковата половина, то без да е толкова притеснен да чисти в обратна посока, а нашите направиха това да се случи. Или пък италианците да се радват след мача така, все едно са били на финал на световно. Тези мигове са безценни и някои хора умеят да им се радват. Други пък не-нека тогава си бъдат нещастни...
Браво български юнаци! Доставихте радост на много българи-не обръщайте внимание на вечно намръщените и завистливи душици! ;)
П.П. И стига с тези клубни пристрастия-това е националният ни тим!...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 07 сеп 2013 10:13

хубав мач!
ако някой се е заблуждавал, че Италия няма да ни вкара гол, то той си е виновен, а не да обвинява футболистчетата на терена!

не разбирам как може да се критикува определено израстнал отбор, който обърна на 180 градуса предварителните ни нагласи за изхода от квалификациите за световното! само като си спомня как се подредиха Италия, Чехия, Дания и вече не толкова слабите Армения и Малта вай,вай...!

браво на Чичоворто, браво и на футболистчетата, отдавна не бях виждал наши играчи толкова много пъти да преборват класни западни играчи, вместо да се блъскат в тях и да падат като заклани!

групата ни сега стана много засукана, че след снощната победа се оказа, че и Армения може да се пробва за баражното място!

баси, още не мога да повярвам че едва в седмия мач от групата загубихме, и то с късмет!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 07 сеп 2013 10:25

eelche написа:Любо "Супата" Пенев едно време практикуваша такъв тип "антифутбол" и когато беше начело на ЦСКА ;)

Ще дам един пример от квалификациите днес,а именно Сърбия - Хърватска.Ами сърбите към днешна дата отстъпват по абсолютни всички показатели на гостите,но играха мъжки,със сърце,останаха с 10 души,допуснаха гол,но успяха да изравнят,а след края на мача футболистите се поздравиха,напълниха ми душата и ми оправиха настроението.

Да си кажа честно преко сили 2-3-то място ще е успех за този отбор!

И преди си ми правил впечатление на човек, който не е в час, ама сега изби рибата. То бива комплексарщина левскарска, ама ти минаваш границите.
Ако това, което играем при Любо "супата" е антифутбол, то какво да кажем за геният Матеус? Или за още по-големия гений Стоилов, вашият любимец? Или за Стойчо и Стоичков? Стегнете се малко хейтърчета и си влезте в дупките обратно. И да ми сравняваш Хърватия с Италия :lol: :lol:

Потребителски аватар
TSHABALALA
Контакти:

Мнениеот TSHABALALA » 07 сеп 2013 11:31

Нашите ЗАГУБИХА!!! Това е.Не виждам нищо похвално или обнадеждаващо в това. Пенев вън!

Потребителски аватар
VasDel
Контакти:

Мнениеот VasDel » 07 сеп 2013 11:37

viali69 написа:Изгледах първите 20 минути на мача снощи и реших да си спестя останалите. Ставам тази сутрин и чета: "Добре сме играли, ама сме паднАли" ! :lol: Тая игра се играе на голове. Щом противникът ни е вкарал гол, а ние не сме успели значи всичко е било напразно. 3 точки за Италия и те са почти сигурни за Бразилия. Ситуацията в нашата група се закучи и вместо 2-ри може да се окажем 4-ти накрая ... То и второто място в нашата група май ще излезе ялово.
Продължавам да твърдя, че този отбор я кара на мускул, без качество, без талант и без идея и фантазия. Само с много тичане и борба не става.

Пич, да така е. Съгласен съм с теб, че играта се играе на голове, но само за това. Като не си гледал целия мач не знам как въобще си позволяваш да коментираш, че е било само тичане и мускули и няма никакви таланти. През второто полувреме Буфон и късмета на жабарите ги спаси от загубата.
Forza Milan!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 сеп 2013 12:17

Няма такъв калитарски отбор, като Италия. Имам чувството, че тези са целунати от Господ. Този път не мога да обвиня нападателите, че не са отиграли положенията, както трябва. Просто Буфон беше изключителен. Имаше грешка на Иванов и Михайлов при гола, но като цяло играхме стабилно в защита.
Вярвам, че можем да спечелим второто място в група и че няма да сме най-слаб втори отбор, особено след загубата на Албания в Словения. Надявам се, че в сряда Норвегия няма да може да победи Швейцария, което ще ни даде допълнително предимство. Всичко все още е в нашите ръце, категорично сме по-добри от Армения, а чехите спокойно можем да си ги бием на претъпкания Васил Левски, особено ако те няма за какво да играят вече.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2013 12:41

Ние верно сме на предпоследно място в класирането на вторите отбори, но Норвегия са с мач по-малко.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 сеп 2013 13:03

W84me написа:Ние верно сме на предпоследно място в класирането на вторите отбори, но Норвегия са с мач по-малко.

Така е, но второто място на Норвегия не е изобщо сигурно, а и в сряда имат домакинство на Швейцария, което изобщо не вярвам да спечелят.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Върни се в “Национален отбор”