Мислех да напиша едно горчиво "честито", но в случая нещата станаха: МОИТЕ СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ! Ония дебили в БФС убиха малкото останало от националният ни отбор!!!
R.I.P. Български национален отбор по футбол!
Станимир Стоилов остава на поста национален селекционер
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Lord VOODOO
Re: Станимир Стоилов остава на поста национален селекционер
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
-
Che Guevara
- Контакти:
garfild8 написа:Oskron написа:garfild8 написа:Okron,прав си донякъде,защото фенове излъчващи тотална злоба има във всички отбори.Не съм сигурен само че почти всички мнения на цесекари,излъчват злоба.
Приемам забележката .....
Няма проблеми,колегаА на Че Гевара искам да кажа че Караславов,Вальо Илиев и дори Сашко Александров от любимия ми Черно море(ако беше видял подписа ми,нямаше да ме слагаш при червените фенове),заслужават място в национала.
Виноват пич,аз съм от Бс и мога да допълня Ники Кръстев от Черноморец не е Канаваро но ако беше от "грандовете"щеше да е бетон в национала така че и вашите ,особенно Александров съм съгласен но....какво разбирам аз и нищо лично
Няма проблеми,колега
А на Че Гевара искам да кажа че Караславов,Вальо Илиев и дори Сашко Александров от любимия ми Черно море(ако беше видял подписа ми,нямаше да ме слагаш при червените фенове),заслужават място в национала.[/quote]
Виноват пич,аз съм от Бс и мога да допълня Ники Кръстев от Черноморец не е Канаваро но ако беше от "грандовете"щеше да е бетон в национала така че и вашите ,особенно Александров съм съгласен но....какво разбирам аз и нищо лично
[/quote]
Ники Кръстев,също не е лош вариант.Помня че той имаше 1 или 2 участия в нац.тим,преди много време.При Стойчо Младенов,мисля.
Ники Кръстев,също не е лош вариант.Помня че той имаше 1 или 2 участия в нац.тим,преди много време.При Стойчо Младенов,мисля.
Само Черно море.
- child in time
- Контакти:
Честито братя БЪЛГАРИ ! Слагайте траурните ленти! Днес погребаха БГ националния отбор за години напред!!! Моите съболезнования!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 
- milen.hristov
- Контакти:
PFC Litex написа:Мъри остава треньор на националния, Гонзо не иска Грозни и в крайна сметка, честит ви Херо левскари
Тук не позна Литекс не Гонзо,а Батков не иска Грозни защото не може да си го позволи
По-лоша новина за всички привърженици на националния отбор по футбол не може да има ! Агонията на националите ни ще продължи ! ...
Футболната мафия в лицето на всички ръководители на БФС днес се обедини и показа, че за нея няма нищо свято !
Скоро ще ни бият Лихтенщайн и Андора !
Запомнете го - Станимир Стоилов не става за треньор на националния отбор по футбол
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"[/center]
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,
- fabregas_949
- Контакти:
Честито!
Lord VOODOO написа:R.I.P. Български национален отбор по футбол!
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
С Наско Сираков отбора може да просперира само , ако уреди някои мач . Като се ома предвид , че на национално ниво е по-трудно отколкото на клубно , надали ще стане нещо . А и от мутри ми е писнало вече , било във футбола , било и другаде .
Но проблема не е само в щаба на национала . Иначе футболисти имаме . Нужно е само някой да се разходи по по–непретенциозните юношески отбори и след 1–2 год. в комбинация с някои от старите ни играчи ще имаме не лош отбор .
Но уви , свещена простота и суета . Футбола ни е пълен с по–големи дебили и от политиката .
Но проблема не е само в щаба на национала . Иначе футболисти имаме . Нужно е само някой да се разходи по по–непретенциозните юношески отбори и след 1–2 год. в комбинация с някои от старите ни играчи ще имаме не лош отбор .
Но уви , свещена простота и суета . Футбола ни е пълен с по–големи дебили и от политиката .
Честито на Мъри.И целта пред него трябва да е класиране на ЕП 2012 .
Вчера погребаха националния отбор по футбол !
Вчера беше погребението на българският национален отбор по футбол, а с това и на целия български футбол !
Футболната мафия се обедини и гласува ЕДИНОДУШНО оставането на Мъри Стоилов, което сложи край на надеждите ни за някакъв успех на поколението на Митко Бербатов и сие ...
Това поколение вече е тотално и безвъзвратно изгубено ! ...
Остава ни утехата да гледаме как Митко, Мартин, Стилиян, Валери, Благо и другите бележат голове за клубните си отбори в Европа ... Никога вече няма да се радваме на националния отбор, както през лятото на 1994 година !
За клубния ни футбол изобщо не искам да говоря. За мъртвите или добро, или нищо ! ... И понеже няма какво добро да кажа, ще замълча ...
Все пак, тайничко ще се помоля, тази вечер да не станем свидетели на поредния резил на клубните ни "грандове" ...
R.I.P. Български национален отбор по футбол !
Последна промяна от marmi52 на 05 ное 2009 18:35, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[center]"Настане вечер - месец изгрее,
[/center][center]"Настане вечер - месец изгрее,