litex02 написа:hetfield написа:Хей Литекс ти от вас ли гледаш мача?Предполагам от терасата?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кои е казал че съм от Ловеч
Извинявай,но и това обяснява посещаемоста на градския стадион на любимия ти отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
litex02 написа:hetfield написа:Хей Литекс ти от вас ли гледаш мача?Предполагам от терасата?
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кои е казал че съм от Ловеч

[/center]MaRTo1233 написа: Край на първото полувреме.
59' Невероятен пропуск на Балтанов, който от границата на вратарското наказателното поле прати топката в аут.
57' Груба грешка в защитата на Казахстан и Тонев се оказа най-съобразителен и от около 12 метра прати топката в мрежата на Калмиков.
54' Шахмедов центрира топката в наказателното поле на България, но Кирев излезе и боксира топката.
52' Коробов центрира в наказателното поле на България, където Кенбаев стреля с глава, но Кирев улови топката.
51' Неразбирателство между Филипов и Кирев, след което вратарят успя в последния момент да избие топката.
47' Опасно положение пред Калмиков, но Кики стреля в аут.
Начало на второто полувреме.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

hetfield написа:Сбъркана е цялата политика спрямо тази формация.Нищо срещу Ловеч,но те на мач на Литекс едвам ходят 2000 (рядко) а това днес е ... В Стара Загора,Бургас,Сливен,Севлиево стадиона щеше да е пълен и да се почувстват футболисти.Прав е човека като казва,че няма стимул,вижда се че играят без стимул и мислят за съвсем други мачове но не и за този.Ще са ми интересни коментарите утре " играхме мн.добре,но......................... знаем си
JimBeam написа:hetfield написа:Сбъркана е цялата политика спрямо тази формация.Нищо срещу Ловеч,но те на мач на Литекс едвам ходят 2000 (рядко) а това днес е ... В Стара Загора,Бургас,Сливен,Севлиево стадиона щеше да е пълен и да се почувстват футболисти.Прав е човека като казва,че няма стимул,вижда се че играят без стимул и мислят за съвсем други мачове но не и за този.Ще са ми интересни коментарите утре " играхме мн.добре,но......................... знаем си
Абе момче какво гледаш Ловеч бе те даже днес са повече от последният мач на младежите който се игра в София на стадиона Славия където имаше 150 души ! - http://gong.bg/live/data/our_live/1313.html
Айде стига сти гледал косурите на другите, а за град като Ловеч 2 000 средно на мач си е добре, а в София на Левски и ЦСКА ходят по 4 000 на мач при близо 2 милиона жители в София.
Хайде да не обръщаме темата в спор за публика !
Евала им прави на хората от Ловеч че в ден като петък в края на работното си време са отишли на мач
ПП : Никой не се интересува много, много от младежите така че не търси вината в публиката ако обичаш !
JimBeam написа:hetfield написа:Сбъркана е цялата политика спрямо тази формация.Нищо срещу Ловеч,но те на мач на Литекс едвам ходят 2000 (рядко) а това днес е ... В Стара Загора,Бургас,Сливен,Севлиево стадиона щеше да е пълен и да се почувстват футболисти.Прав е човека като казва,че няма стимул,вижда се че играят без стимул и мислят за съвсем други мачове но не и за този.Ще са ми интересни коментарите утре " играхме мн.добре,но......................... знаем си
Абе момче какво гледаш Ловеч бе те даже днес са повече от последният мач на младежите който се игра в София на стадиона Славия където имаше 150 души ! - http://gong.bg/live/data/our_live/1313.html
Айде стига сти гледал косурите на другите, а за град като Ловеч 2 000 средно на мач си е добре, а в София на Левски и ЦСКА ходят по 4 000 на мач при близо 2 милиона жители в София.
Хайде да не обръщаме темата в спор за публика !
Евала им прави на хората от Ловеч че в ден като петък в края на работното си време са отишли на мач
ПП : Никой не се интересува много, много от младежите така че не търси вината в публиката ако обичаш !
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта