Бербо: като малък вдигах една ваза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Бербо: като малък вдигах една ваза

Мнениеот kartago » 07 юни 2009 23:41

gonzofenka написа::evil: Един много техничен,добър,но безкрайно безхарактерен футболист-не е лидер!!!!!!Гонзо-много по-слаб-ДА,НО ХАРАКТЕРА МУ Е БЕЗУМНО СИЛЕН И БИ ИЗОРАЛ ТЕРЕНА ДА БИЕМ ИРЛАНЦИТЕ!!!!!! :twisted:

Знаеш ли..........ще замълча, защото си дама !!!!....... Силния характер на Гонзо пропусна сума ти дузпи ! ( аз също го уважавм като футболист!, но фактите са си факти !) Освен това, на Гонзо също беше даден шанс в националния отбор, ти гледала ли си го ?! Щото аз съм го гледал !.............

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 07 юни 2009 23:53

kartago написа:Знаеш ли..........ще замълча, защото си дама !!!!....... Силния характер на Гонзо пропусна сума ти дузпи ! ( аз също го уважавм като футболист!, но фактите са си факти !) Освен това, на Гонзо също беше даден шанс в националния отбор, ти гледала ли си го ?! Щото аз съм го гледал !.............

И аз съм го гледал, ама не беше много сполучлив... :roll: Само с гола с/у Северна Ирландия като гост ще го запомня. :|
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 юни 2009 00:09

sedem_!_dva написа:
kartago написа:Знаеш ли..........ще замълча, защото си дама !!!!....... Силния характер на Гонзо пропусна сума ти дузпи ! ( аз също го уважавм като футболист!, но фактите са си факти !) Освен това, на Гонзо също беше даден шанс в националния отбор, ти гледала ли си го ?! Щото аз съм го гледал !.............

И аз съм го гледал, ама не беше много сполучлив... :roll: Само с гола с/у Северна Ирландия като гост ще го запомня. :|

Паса беше на Стилян Петров ако не се лъжа, гола беше невероятен ! Но само това ! А червения картон в Люксембург, когато това момче прегоря ?! Дебюта му в националния !..... Седем на два ! Имам те за мислещ мъж във форума ! Можем да спорим, но не трябва да плюеме това което имаме ! В последно време, чакаме само Берба да ни направи мача, е не става ! В Тотнъм ставаше, но там са други футболисти ! Подразни ме, че всички ирландци направо се радваха, че са играли срещу Берба и го величаят, а погледни какво се пише във форума ?!....... Ако Гунди беше жив сега и него щяха да плюят, разбираш ли ?! Няма идеални мачове всеки път ! Който е носил футболни обувки го знае !......

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 08 юни 2009 00:38

Знаеш ли,благодаря ти!!!Много хора не ги касае,че съм дама и ме обиждат както сварят.Оценявам го!Далеч съм от мисълта,че Георги има място в националния-най вече заради възрастта си,А И НЕ СЕ Е ДОКАЗАЛ.Както виждате съм обективна.Иска ми се да запомня Бербатов не само с образа на плачещото момче,защитавано от майка си и ОХУЛВАНО от феновете на ЦСКА,НО НЕ МОГА!Не ме впечатли с друго.Ако при тези си качества имаше характера на Гонзо....лелееее-щеше да е. А дузпи е изпускал всеки.Гонзо много повече е вкарвал.А за характера му...да тръгна аз да доказвам,че е мъж-нЕма смисъл!!!Голът му срещу Северна Ирландия беше хубав и беше след пас на БАЛЪКОВ!!!!Лека вечер.
Изображение НАЙ-ЗЛАТНАТА ЧАСТ ОТ ЕДИН ГОЛДЪН РЕТРИВЪР Е НЕГОВОТО СЪРЦЕ :)

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 08 юни 2009 00:56

gonzofenka написа:Иска ми се да запомня Бербатов не само с образа на плачещото момче,защитавано от майка си и ОХУЛВАНО от феновете на ЦСКА,НО НЕ МОГА!Не ме впечатли с друго.Ако при тези си качества имаше характера на Гонзо....лелееее-щеше да е.

Ами много е лесно, ако не искаш да помниш избирателно. Можеш спокойно да си свалиш мачовете на Бербо в Леверкузен и Тотнъм и ще видиш , че не е нито плачещо момче, нито майка му го защитава, а публиката го величае и му се радва от сърце.
Относно характера на Гонзо, съм го казвал и в други теми, че такива като него( с характери и готови да изорат тревата) може да се намерят и във В групите, но като нямат и капчица талант няма как да станат големи футболисти. А и хората са различни,и за това се различават по качествата и характери.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 юни 2009 01:11

gonzofenka написа:

Знаеш ли,благодаря ти!!!Много хора не ги касае,че съм дама и ме обиждат както сварят.Оценявам го!Далеч съм от мисълта,че Георги има място в националния-най вече заради възрастта си,А И НЕ СЕ Е ДОКАЗАЛ.Както виждате съм обективна.Иска ми се да запомня Бербатов не само с образа на плачещото момче,защитавано от майка си и ОХУЛВАНО от феновете на ЦСКА,НО НЕ МОГА!Не ме впечатли с друго.Ако при тези си качества имаше характера на Гонзо....лелееее-щеше да е. А дузпи е изпускал всеки.Гонзо много повече е вкарвал.А за характера му...да тръгна аз да доказвам,че е мъж-нЕма смисъл!!!Голът му срещу Северна Ирландия беше хубав и беше след пас на БАЛЪКОВ!!!!Лека вечер.

Загуби ми се маааалко джентълменството ! Знаеш ли какво ! Гледай си маникюрите ! Ако си имала нощи с Гонзо, помни ги ! Но не закачай един от най-гениалните футболисти , които сме имали ! Цял свят в момента говори за него, ти ми ръсиш глупости тука ! Дай да запазим добрия тон помежду си ! Виж, аз не закачам Гонзо, ти забрави да пишеш за Берба ! Разликата межу теб и мене е, че аз съм обличал даже националната фланелка в международен мач, а ти не знаеш какви обувки трябва да се обуят, за какъв терен, нали ?!...............

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 08 юни 2009 02:38

kartago написа:Загуби ми се маааалко джентълменството ! Знаеш ли какво ! Гледай си маникюрите ! Ако си имала нощи с Гонзо, помни ги ! Но не закачай един от най-гениалните футболисти , които сме имали ! Цял свят в момента говори за него, ти ми ръсиш глупости тука ! Дай да запазим добрия тон помежду си ! Виж, аз не закачам Гонзо, ти забрави да пишеш за Берба ! Разликата межу теб и мене е, че аз съм обличал даже националната фланелка в международен мач, а ти не знаеш какви обувки трябва да се обуят, за какъв терен, нали ?!...............

:evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Защо ти благодарих?????!!!Аз не съм празноглава и не се интересувам от маникюри,скъпи дрешки и тем подобни!!! :roll: А за познанията ми...ми чети бе човек!!!Без да проверя се сетих,че на Балъков беше паса!!!!!!!Защо нападаш???!!!Не отричам на Димитър качествата!!!!!!!!(МЕЖДУ ДРУГОТО,ВИЕ,ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МУ ПРИВЪРЖЕНИЦИ МУ ПРАВИТЕ ОТВААТИТЕЛНА ОСЛУГА ПОЛЗВАЙКИ СМЕШНИЯ ПРЯКОР БЕРБА!!!!!!!!!НЕ ЗНАМ ЖУРНАЛИСТИ ЛИ ГО ИЗМИСЛИХА...УЖАСЕН Е И САМ СИ ПЛАЧЕ ЗА АНАЛОГИЯ С БАРБИ!!!!)Аз предпочитам противоречиви,но ярки личности...А за нощите с Георги....На страшно много жени им се ще,но аз не съм от тях.Харесвам го като играч и боец,не като мъж!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 08 юни 2009 03:05

gonzofenka написа:[

Все едно, че не съм прочел благодарностите ти ! Успокои ли се ?!.......... Последното ми изречние, беше за едни футболни обувки ! Щото някои разбираме от футбол, а не от мъжка красота ( нормално де ! ), аз казвам, че имаме гениален футболист, и освен цял свят, нормално е вече и тука да вземеме да го зауважаваме !....... Не ми пука за твоите мокри сънища ! Ако щете и във филми да го гледате ! ( пак се повтарям, че аз много, много го уважавам също !), но разликата естественно е от земята до небето ! Някои много могат, други не ! Ами така е в живота!.............А иначе жалко, че не си натокана ! ;)

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 08 юни 2009 09:31

Вижте кво пичове. Бербатов е вдигал ваза, вдигал е купи, ще вдига и още. Вие кво ще вдигнете? Освен да бръкнете в слиповете си и да се пробвате да вдигнете съдържанието им. Щото друго няма да ви се отдаде.
Сигурен съм, че много от вас обръщат глава на страни, когато видят дете със Синдром на Даун или някаква друга болест. Бербатов не го прави. Дори сто квалификации да се провали ЧОВЕКА в него е жив. ТОВА Е ВАЖНОТО. Евала на всички футболни разбирачи... :!:
А дано Бербо да продължава да помага на децата. ЗАЩОТО ИМА ВЪЗМОЖНОСТ И СЪРЦЕ ЗА ТОВА. А на вас със големите усти ...... приятен ден
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
gonzofenka
Контакти:

Мнениеот gonzofenka » 08 юни 2009 10:05

kartago написа:
gonzofenka написа:[

Все едно, че не съм прочел благодарностите ти ! Успокои ли се ?!.......... Последното ми изречние, беше за едни футболни обувки ! Щото някои разбираме от футбол, а не от мъжка красота ( нормално де ! ), аз казвам, че имаме гениален футболист, и освен цял свят, нормално е вече и тука да вземеме да го зауважаваме !....... Не ми пука за твоите мокри сънища ! Ако щете и във филми да го гледате ! ( пак се повтарям, че аз много, много го уважавам също !), но разликата естественно е от земята до небето ! Някои много могат, други не ! Ами така е в живота!.............А иначе жалко, че не си натокана ! ;)
Натокана???????????????????!!!!!!Що за селски израз???Че не се мацотя като изрод не значи,че не се грижа за външния си вид!!!!!Просто не съм вманиачена!Доказала съм,че за момиче разбирам доста от футбол.Направи се,че не си прочел,а????Много ясно!!!!!МОКРИ СЪНИЩА НЯМАМ АЗ,ИМАШ ТИ С БЕРБА!!!! :twisted: :lol:
:evil: :evil: :evil: :lol:Аз уважавам качествата му!!!!ВЪПРЕКИ,ЧЕ НАПОСЛЕДЪК НЕ ИГРАЕ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ С ХЪС(ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ПРОПУСКА МУ СРЕЩО ИРЛАНДЦИТЕ,ПРОСТО МЕ ИЗНУДИХТЕ ДА ГО СПОМЕНА!!!)НЯКАКЪВ СИ sms ли е msn ли е ми говори за В група!ЕЙ АЛОУУУУУУУУ!!!Левски НИКОГА не бил във В група!!!!А Георги е играч на Левски!!!!!!!!Бил е футболист номер 1 на България 2 години подред(2000 и 2001)ОТДАВНА,ДА,НО Е БИЛ!!!!Бил е голмайстор на първенството(той и тази година беше в челото и можеше да е пак,но го прецакаха контузиите)Това говори,че освен характер има и качества.А за тъпия прякор защо мълчите бе?????БЕРБА!!! :lol: Той и на Гонзо е тъп,но е хитър и с ирония и самоирония поне!!Берба????!!!! :? :lol:

Върни се в “Национален отбор”