2 гола на Божинов и 1 на Телкийски..
НАЗДРАВЕ!
УСПЕХ! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!
България - Ирландия 06.06.2009/ 20:30, Пряко по БНТ 1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: България - Ирландия 06.06.2009/ 20:30, Пряко по БНТ 1
[wrapimg=]http://www.dnevnik.bg/shimg/zx450y250_751018.jpg[/wrapimg]
Прекрасна АТМОСФЕРА ! БЯЛО , ЗЕЛЕНО , ЧЕВЕНО ! Мачкай БЪЛГАРИ

Супер е на стадиона!
Слабо...жалко стараха се!Нищо!Next Time!
-
ss_killer
- Контакти:
май и този мач Бербатов остана длъжник на отбора си
изтърва 2-3 положения за гол,а май той трябваше да отговаря персонално за Ричард Дън при гола му
изтърва 2-3 положения за гол,а май той трябваше да отговаря персонално за Ричард Дън при гола му
Завинаги оставам аз Левскар, Левскар дори и след смъртта
Нарочно напрвихме равен, сега наща група става най-интересна, тъй като от сега до края България няма да има загуба или равен, а Ейре ще паднат от най-слабите в групата. Незнам какво ни замазват очите имали сме били шансове. Човек е хубаво да е оптимист, а не мечтател без никакво покритие.
Титлата е синя 
Интересно ми е кога Мъри ще види че в момента Мартин Камбуров е в много добра форма и ще се реши да го повика на мястото на онзи измислен за мене футболист Д.Макриев 
RED-BLACK PRIDE
макриев хич не е измислен футболист, трябваше даже много по-отдавна да го викат...
обаче докато си пълни отбора с бивши и настоящи левскари и негови си играчи от литекс няма как да стане... поне като се е видяло, че за пореден път да го духаме да извика някой млад, да пробва нов играч, поне дано това нарпави до края на квалификациите, ама все пак телкийски сега трансфер трябва да си удери, нали напуска Израел...
на мен ми е итнересно дали щеше да вика Кишишев и Ив. Петков ако бяха подписали с Черно Море през зимата, катко се очакваше, а не с Литекс. . .
обаче докато си пълни отбора с бивши и настоящи левскари и негови си играчи от литекс няма как да стане... поне като се е видяло, че за пореден път да го духаме да извика някой млад, да пробва нов играч, поне дано това нарпави до края на квалификациите, ама все пак телкийски сега трансфер трябва да си удери, нали напуска Израел...
на мен ми е итнересно дали щеше да вика Кишишев и Ив. Петков ако бяха подписали с Черно Море през зимата, катко се очакваше, а не с Литекс. . .
- paskaleevich
- Контакти:
За мача с Черна Гора трябва задължително да играе Камбуров ! Искам много в отбора В. Илиев и Тунчев.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.