За Бербо и всички хейтъри

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
AMDB9
Контакти:

Re: За Бербо и всички хейтъри

Мнениеот AMDB9 » 04 апр 2009 01:58

ок влязох тук да защитя Бербатов , Веско Тополав е гении и аз се радвам че е номер едно в света , но е изчанчен познавам го преди ми бе клиент, горкият тоя шах му в изпил мозъка, пък и шаха нещо не го клоьпам, Бербатов дарява в пъти повече за благотворителност прочетете парво всички съобщения после ме съдете. Аз станах без вина виновен както се получава в БГ.
А най големият фен на Бербатов е Сър Алекс , докато той му е фен няма да мисля Митето и вече няма да влизам в спорове с хора по пошли форуми които стоят в петък вечер и това чакът.
може би ще се одпиша от форума на гонг.бг
Лека вечер, и бъдете Българи Бербатов цял Свят го уважава само на нас ни е крив .
ASTON MARTIN DB9

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 апр 2009 02:02

AMDB9 написа:ок влязох тук да защитя Бербатов , Веско Тополав е гении и аз се радвам че е номер едно в света , но е изчанчен познавам го преди ми бе клиент, горкият тоя шах му в изпил мозъка, пък и шаха нещо не го клоьпам, Бербатов дарява в пъти повече за благотворителност прочетете парво всички съобщения после ме съдете. Аз станах без вина виновен както се получава в БГ.
А най големият фен на Бербатов е Сър Алекс , докато той му е фен няма да мисля Митето и вече няма да влизам в спорове с хора по пошли форуми които стоят в петък вечер и това чакът.
може би ще се одпиша от форума на гонг.бг
Лека вечер, и бъдете Българи Бербатов цял Свят го уважава само на нас ни е крив .

Твоя воля повечето извън шегите бе градивна критика! Съжалявам ако не си я разбрал!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 04 апр 2009 02:02

smash_the_reds написа:
Веселин Топалов само не ми го хвали той е много зле има психични отклонения мисли само за ШАХ.ОК ще пиша с малки букви , някой от вас комуникирал ли е с Веско Топалов ???
Аз да и на истина този е зле просто е неадекватен !

child in time написа:Веско не го познавам и не съм говорил с него!Гордея се с него и с всеки който е донесъл радост на и без това изстрадалия ни народ!

Аз също.Не знам велик човек ,който да не е малко луд.А това за тези 1000 лева не го знаех , още по-голям респект и гордост от моя страна ,че има такива българи.
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
AMDB9
Контакти:

Мнениеот AMDB9 » 04 апр 2009 02:03

child in time написа:
Gateca написа:Абе тоя пич където ми пише за Бербатов и Веско Топалов ,че не бил добре.
Алоооо
Ти гледа ли тая година спортист на годината??? Веско беше единственият ,който си дари наградата от 10000 лева за деца в неравностоино положение за разлика от Бербо.
Да сравняваш Бербатов с Кантона означава , че никога не сте гледали Кантона. Бербо не може да се доближи до него
Много ме е яд на феновете на ЦСКА абе Вие бяхте готови да го убиете с камъни тоя човек след провалите му срещу ЛЕВСКИ на празна врата и срещу МТК , а сега е " новия Кантона " Първо Кантона имаше дух и хъс за разлика от Бербатов ,който няма никъкъв характер за това няма да вземе никога нищо повече от футболист № 1 на България
Той винаги е прецаквал отборите в който играе а на важните мачове всякаш изчезва от терена
Бербатов не става за МанЮн и всички фенове на този Велик клуб го разбраха с изключение на заслепените Бербо фенове!!!

Даааа приказката за Дявола и Българския казан в Ада не е случаин! Някой мръдне нагоре и хаиде пак в катрана! Сравнениято между футболисти от различни поколения е безмислено!

Чилд подкрепяш го този тъпанар така ли ???
ASTON MARTIN DB9

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Мнениеот child in time » 04 апр 2009 02:06

Шегуваш ли се? Точно обратното този говори колко е далеч Бербо от Кантона и как не му е там мястото! На Бербо мястото му е там и аз с гордея с него! Трябва да почнем да величаем успелите не да ги теглим надолу!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Потребителски аватар
AMDB9
Контакти:

Мнениеот AMDB9 » 04 апр 2009 02:10

Kobra666 написа:
smash_the_reds написа:
Веселин Топалов само не ми го хвали той е много зле има психични отклонения мисли само за ШАХ.ОК ще пиша с малки букви , някой от вас комуникирал ли е с Веско Топалов ???
Аз да и на истина този е зле просто е неадекватен !

child in time написа:Веско не го познавам и не съм говорил с него!Гордея се с него и с всеки който е донесъл радост на и без това изстрадалия ни народ!

Аз също.Не знам велик човек ,който да не е малко луд.А това за тези 10000 лева не го знаех , още по-голям респект и гордост от моя страна ,че има такива българи.

колко лаптопа Делл по 1000 лв. раздаде Бербатов >>>?????

И сравнението м/у Бербатов и Кантона го направи Сър Алекс
1-во като каза че от времето на Кантона е нямало футболист в Ютд. който да раздава така топката.
2-ро като каза че решителните голове който отбеляза също го доближават до крал Ерик.

Пък и кой е Сър Алекс тук само знаеме чичо Митко, Мъди , Шили Буцов и Кокали с мисо и.т.н.
ASTON MARTIN DB9

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 04 апр 2009 02:12

На колко години си?
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Kobra666
Контакти:

Мнениеот Kobra666 » 04 апр 2009 02:13

Тая тема нещо ми се струва безсмислена и водна...Всеки , който е българин и прави нещо в чужбина заслужава подкрепа.7 страници бози...
ЛЕВСКАР до гроб!

Потребителски аватар
AMDB9
Контакти:

Мнениеот AMDB9 » 04 апр 2009 02:18

Чилд, в официялният форум сайт на Ютд. имам регистрация, там има българи регистрирани който плюят Митко, можеш ли да си представиш, подкрепят оня житен бегач Тевес........нямам думи.

Свали си мачовете от 94 година тогава бях на 12 години. миналият ден преди мача с Ейре ги гледах с носталгия, бе доста полезно за мен :) Zamundaта ги има
ASTON MARTIN DB9

Потребителски аватар
smash_the_reds

Мнениеот smash_the_reds » 04 апр 2009 02:20

AMDB9 написа:Чилд, в официялният форум сайт на Ютд. имам регистрация, там има българи регистрирани който плюят Митко, можеш ли да си представиш, подкрепят оня житен бегач Тевес........нямам думи.

Свали си мачовете от 94 година тогава бях на 12 години. миналият ден преди мача с Ейре ги гледах с носталгия, бе доста полезно за мен :) Zamundaта ги има

Диалог ли си водите двамата?Значи аз напускам форума-почуствах се накърнен от това ;) :(
Изображение Изображение

Върни се в “Национален отбор”