WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT
На бараж нямаме шанс единствено срещу Франция. Другите отбори не ни превъзхождат с нищо!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
BadBoy написа:grasiani написа:тази точка беше много важна,сега класирането ни ще е вече доста по трудно дано да имаме доза късмет до края на мачовете и ако успеем да се класираме за баражите и там да имаме шанс при жребия да ни се падне по възможен съперник,
Дали ще сме с 11 или с 10 точки няма никакво значение при развитието на групата от днес, тази точка щеше да е ценна само при класацията за най-слаб втори ако завършим втори в групата.
ами точно затова де аз какво казвам чети между редовете нали си специалист.
grasiani написа:BadBoy написа:grasiani написа:тази точка беше много важна,сега класирането ни ще е вече доста по трудно дано да имаме доза късмет до края на мачовете и ако успеем да се класираме за баражите и там да имаме шанс при жребия да ни се падне по възможен съперник,
Дали ще сме с 11 или с 10 точки няма никакво значение при развитието на групата от днес, тази точка щеше да е ценна само при класацията за най-слаб втори ако завършим втори в групата.
ами точно затова де аз какво казвам чети между редовете нали си специалист.
Много добре съм прочел, в кой аспект вкарваш тази точка.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Любо "Супата" Пенев едно време практикуваша такъв тип "антифутбол" и когато беше начело на ЦСКА
Ще дам един пример от квалификациите днес,а именно Сърбия - Хърватска.Ами сърбите към днешна дата отстъпват по абсолютни всички показатели на гостите,но играха мъжки,със сърце,останаха с 10 души,допуснаха гол,но успяха да изравнят,а след края на мача футболистите се поздравиха,напълниха ми душата и ми оправиха настроението.
Да си кажа честно преко сили 2-3-то място ще е успех за този отбор!
Ще дам един пример от квалификациите днес,а именно Сърбия - Хърватска.Ами сърбите към днешна дата отстъпват по абсолютни всички показатели на гостите,но играха мъжки,със сърце,останаха с 10 души,допуснаха гол,но успяха да изравнят,а след края на мача футболистите се поздравиха,напълниха ми душата и ми оправиха настроението.
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- dreben23
- Контакти:
Изпуснахме ги и ще съжаляваме цял живот- Италия никога няма да е по-слаба от сега!
Проспахме първото полувреме и бяхме наказани. Второто бяхме перфектни, за съжаление ще се задоволяваме само с добра игра за пореден път.
Имаме добри и талантливи млади български лъвчета, заслужават да играят на Световно и дано имаме късмет в следващите мачове! Браво, българи юнаци, второто полувреме ни доставихте наслада- няма нищо по-хубаво от това да гледаш как "катеначото" се пука по шевовете и как Буфон дава всичко от себе си, за да предотврати български голове и загубата! 
Проспахме първото полувреме и бяхме наказани. Второто бяхме перфектни, за съжаление ще се задоволяваме само с добра игра за пореден път.
***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Въпреки загубата съм доволен. Смачкахме ги през второто полувреме. Любо Пенев е перфектния селекционер! Неделев набира самочувствие, което е хубаво. Млад е и ще се развива още много, още повече след като иде в Германия. Може би ако Миланов игра можехме по-лесно да градим атаки и да имаме по-чисти положения. Но нищо, вторник бием в Ла Валета, после минаваме през Армения и за финал мачкаме чехите у дома. 
Изгледах първите 20 минути на мача снощи и реших да си спестя останалите. Ставам тази сутрин и чета: "Добре сме играли, ама сме паднАли" !
Тая игра се играе на голове. Щом противникът ни е вкарал гол, а ние не сме успели значи всичко е било напразно. 3 точки за Италия и те са почти сигурни за Бразилия. Ситуацията в нашата група се закучи и вместо 2-ри може да се окажем 4-ти накрая ... То и второто място в нашата група май ще излезе ялово.
Продължавам да твърдя, че този отбор я кара на мускул, без качество, без талант и без идея и фантазия. Само с много тичане и борба не става.
Продължавам да твърдя, че този отбор я кара на мускул, без качество, без талант и без идея и фантазия. Само с много тичане и борба не става.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]
[/center][center]
...
...
[/center]Re: WCQ 2014: Италия - България - 1:0 FT
Дори и чудо не би ни върнало в борбата за класиране , но 3-4 чудеса може и да ни върнат.Като например Дания и Чехия да бият Италианците.И най-голямото чудо този отбор да почне да побеждава , но това последното не го вярвам 
- liliputchica
eelche написа:Любо "Супата" Пенев едно време практикуваша такъв тип "антифутбол" и когато беше начело на ЦСКА![]()
Ти къде видя антифутбол при нашите ???,липсата на късмет,малко класа и Буфон попречиха на този отбор да вземе нещо в Палермо.Желанието и себераздаването бяха 100 %. Има нещо много положително от работата на Пенев,а то е,че отбора вече играе подредено,просто класата на тези ни най-добри не е достатъчна. Другото ,което ми хареса в нашите е ,че започнаха да играят много чисто,без груби нарушения .
[offtopic]нямам[/offtopic]
Сега след края може да съжаляваме,че не взехме нещо от този мач,единствено ни биха с класа и опит.Видя се,че играчите ни бяха леко вдървени предвид важноста на срещата,ако примерно беше първа в групата ни съм сигурен,че играта щеше да е различна.Добра оценка заслужава Попов,който въпреки изпуснатия гол не се стряскаше от името на съперника и се опитваше сам да изнася топката между двама,така направи първото ни голово положение.Тонев и Неделев са още млади и не може да се очаква да са лидери,но вървят в правилна посока.За мен разочароваха Гаджев и Дяков,не смееха да рискуват от страх да не ги обвинят и доста атаки минаха през тях.Защитата ни може и повече,но няма какво да се лъжем,домакините си изработиха гола.И май всички забравиха,че никой не е искал задължително класиране,и да не се получи отбора има здрава основа за другите квалификации.Надявам се за тях да сме в горна урна за жребия,сегашната ни не отговаря на моментното ни състояние.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам