Спрете да пишете,че нямало поколение от добри футболисти или пък че националния селекционер бил виновен

Разберете най-накрая че нещата са комплексни и начина на работа в националния отбор се диктува от ръководството
1.Работата на националния селекционер е да селектира най-добрите футболисти и тези в оптимална форма.Той не е там за да ги учи как да играят.Това трябва да го правят клубните им треньори

В този ред на мисли никой не може да ме убеди,че точно тези,които ги гледаме вече няколко години подред,независимо кой е национален селекционер са най-добрите и в най-оптимална форма български футболисти.
2.ДА,националния селекционер може и да е избрал най-дорбите футболисти,но от списъците дадени му от водещите мениджъри в българския футбол,а не най-доброто от българските футболисти като цяло

А това е така защото ръководителите на БФС го позволяват или имат интереси да е така

И резултатите са налице и не виждам начин,а и причина този начин на работа да се промени.И после излиза някакъв си измислен "футболен специалист" и почва да ни убеждава как нямало поколение

Поколение има ,има и футболисти,които могат да се представят много по-добре от тези в момента и чакащи своя шанс,но те нямат късмета,връзките или парите да са в мениджърските агенции работещи с националния отбор и докато това е така,резулатите ще са същите.
3.Сигурен съм

НЕ,убеден съм,че ако някой треньор(Пламен Марков например) обиколи клубовете в държавата ни и си избере 11-15 момчета от тези отбори,различни от националите ни и само след една седмица тренировки заедно,ги пусне срещу настоящите ни национали,националите ни ще изглеждат по същия начин както на мача с Англия

Но за съжаление това няма как да стане,защото ръководителите на БГ футбол нямат интерес,а и оправданието "няма поколение" ще отиде на пух и прах и некъдърността и алчността им ще лъснат в пълната си светлина