Световна квалификация:България-Италия - 2:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
ultrasblue
- Контакти:
Re: Световна квалификация:България-Италия - 2:2 FT
Първо да честитя на всички тази спечела точка от италианците. Това за мен не беше просто равен мач с жабарите и спечелена точка, а едно истинско удоволствие на стадиона.Тези, които изписаха тези простотии за нашите момчета, че били гелосани идитои, седели в чалготеки и всичко друго но не и футболисти, сега просто могат да си върнат думите назад. И на мен ми стана ясно, че на феновете от този форум любовта им към националния ни отбор струва точно 10 лева. Толкова колкото беше един билет, жалко, много жалко.
Голяма България! Много голяма! Поздравления за целия отбор и селекционера Любо Пенев, надиграхме европейския вицешампион, пресирахме ги още в тяхната половина, принуждавахме ги да грешат и да чистят отчаяно, не им позволихме да разгърнат играта си. Пуснахме два евтини гола, които бяха абсолютен късмет за италианците. Доволен съм от всички, приятно съм изненадан от боравенето с топката от нашия отбор, разигравахме търпеливо, всички си помагаха, играха задружно, много хубави голове, особено вторият си беше супер комбинация на Мицански и Жоро Миланов. Отново имаме повод да се гордеем с отбора си, това е най - радващото. Може и да не се класираме, но тази България се бори, тази България не се предава, тази България дава надежди, заслужава фенската любов и подкрепа! Огромни поздравления и за селекционера Любо Пенев, преизпълни си обещанието! За съжаление, пак простащина, маймунски звуци, чух, че е имало и закачки между фенове на Левски и ЦСКА преди мача, грозна постъпка на някои индивиди в сектор Б... Явно никога няма да им узреят тъпите тикви на някои хора, без извинение, на тези, които поставят клубните си пристрастия над България... Както и да е, няма смисъл да се занимаваме с негативните неща. Позитивните са много повече тази вечер. Макар и да не победихме, честитя играта на нашите момчета на всички и се надявам тя да се превърне в закономерност. Нещо повече, убеден съм, че ще продължим с добрите изяви. Дали това ще е достатъчно за нещо голямо, което в нашия случай е класиране за Бразилия 2014 не мога да кажа, прекалено е рано, но такава продукция искаме да виждаме всички! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ!!!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
- Жозе Моуриньо
- Контакти:
Пенев добре ги е научил . Играят бързо с едно докосване . Харесва ми 
LaRgO написа:turbogena написа:Аз не знам кой идиот беше разположил феновете на Берое до тези на Левски? Нима не се знае ,че между двете агитки има някакво напрежение? Сега в Стара Загора трябва да се внимава на всеки ъгъл...
То между всички фенове има някакво напрежение. Трябва всеки да е в отделна капсула, за да няма инциденти. Срамно е, че на мач на националния отбор не можем да се обединим.
Леле, колко си прав. При единствения мач от много години мога да кажа, че отборът ми хареса, че това е българският дух, че всички ние трябва да застанем зад този отбор... Аме не, пак ще се разделяме. Ние нямаме народностен дух, бе... Егати, нямам думи!
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
OldTrafford написа:И едно леке от форума беше се изцепило че Миланов бил най-надценения футболист в България и Европа..![]()
![]()
8 човека от Пирин взеха участие в мача.
Миланов и изключителен талант, и силно се надявам да е желан от някой западен отбор. Колкото до Манолев,колкото по-бързо се махне от ПСВ, толкова по-добре. Стискам палци да не е в посока Русия/Турция. С един по-силен нападател който да завършва атаките на нашите, ставаме много опасен отбор.Вчера създадохме достатъчно положения за да бием италианците, но и хиксът не е лош резултат. Браво и за решителните намеси на Ники Михайлов.
B.E.L.20.V.E
Бях на мача останах без глас. Съдията ограби труда на момчетата , приятели гледали повторението ми казват ,че има дузпа. Бритиш хомосекшуал броук да гейм. шегата настрана, Манолев резерва в ПСВ тоя техния треньор да смени дилъра. Това момче не е за там представям си ,ако беше титуляр. Георги миланов го чака светло бъдеще. Вярвам на Любо дори да не се класираме важното е да опитаме и да играем мъжки
Поклон пред 3 звездните ЦСКА завинаги. И предрече мъри синоптика ,сняг и виелици, отложиха кръга слугите от бфс,но пекна ясно слънце 20 градуса и падна голям смях.
-
Ivo-Chernomoretz
- Контакти:
Гледах целият мач по телевизията ! Мога да кажа само едно - браво на момчетата , това е отборът ! Смятам , че ще стигнем далеч ! Айде лъвове !!!
- Udoji90
- Контакти:
И в двете защити имаше фрапиращи грешки, но Италия като цяло показаха по-добра ефективност пред гола, макар че Ники Михайлов извади 3-4 почти чисти положения. Не мога да не бъда изключително доволен от играта на нашите, които определено си заслужаваха победата. В този мач създадохме повече положения, отколкото сигурно в последните няколко години общо - нямаше я онази безлична игра от последните няколко квалификационни цикъла.
Аз лично не бих обвинил съдията - не смятам, че имаше дузпи.
Сега срещу Армения вече е важно да спечелим, защото те са доста корав отбор и със сигурност ще се борят за добро класиране в групата, макар че много хора ги подценяват.
Аз лично не бих обвинил съдията - не смятам, че имаше дузпи.
Сега срещу Армения вече е важно да спечелим, защото те са доста корав отбор и със сигурност ще се борят за добро класиране в групата, макар че много хора ги подценяват.
Последна промяна от Udoji90 на 08 сеп 2012 11:02, променено общо 1 път.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
turbogena написа:Аз не знам кой идиот беше разположил феновете на Берое до тези на Левски? Нима не се знае ,че между двете агитки има някакво напрежение? Сега в Стара Загора трябва да се внимава на всеки ъгъл...
Това че има дебили, в случая от "Левски", е отвратително наистина. На мач на националите да скачаш на българи
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]
Re: Световна квалификация:България-Италия 7.9.2012
1.
2. Италия играха със състав, с който повече никога няма да играят.
3. До кога ще мъчат Гъргоров в националния отбор. За "А" група е отличен футболист и за мачовете с Армения и Малта, но за останалите срещи е посредстен. За пореден път Мицански влиза и раздвижва атаката.
4. Второто полувреме Миланов мина на правилната си лява зона и заиграхме в атака какво ли ще стане и ако Манолев се върна в защита, а Тонев мине на неговото място по крилото?
5. След мача с Армения да не почнете пак с обидите към отбора?
6. Едва след третия мач можем да кажем дали играем или беше късмет.
stn написа:Имаме късмет първият ни мач да е стях, защото италианците почват винаги трудно квлаификациите.
2. Италия играха със състав, с който повече никога няма да играят.
3. До кога ще мъчат Гъргоров в националния отбор. За "А" група е отличен футболист и за мачовете с Армения и Малта, но за останалите срещи е посредстен. За пореден път Мицански влиза и раздвижва атаката.
4. Второто полувреме Миланов мина на правилната си лява зона и заиграхме в атака какво ли ще стане и ако Манолев се върна в защита, а Тонев мине на неговото място по крилото?
5. След мача с Армения да не почнете пак с обидите към отбора?
6. Едва след третия мач можем да кажем дали играем или беше късмет.
Умира бавно този, който бяга от страстта и водовъртежа на чувствата, които връщат блясъка в очите и спасяват тъжните сърца...