Фаворита ви за шампион в ЮАР ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
ЛЕВСКАРКА
- Контакти:
Re: Фаворита ви за шампион в ЮАР ?
фаворит номер 1, за мен е испания. основни конкуренти на испанците ще бъдат Англия, Бразилия, германия, Холандия и Аржентина. От африканските отбори, симпатичен отбор ми е Кот'Дивоар.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.
- fabregas_949
- Контакти:
Madridist написа:2010 ще бъде направена тази снимка-
като само купата ще бъде различна. Viva Espana
![]()
![]()
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]
- Lord VOODOO
Готов съм да се хвана на бас със всички тези оптимисти дето си мислят, че Англия ще станат световен шампион!!!
Веднага слагам по 10 бона със всеки, който иска да се пробва!

Тез куци коне от Англия преди всяко първенство ги смятат за супер фаворит (стига изобщо да са се класирали) и всеки път си тръгват максимум на 1/4 финалите!

Веднага слагам по 10 бона със всеки, който иска да се пробва!
Тез куци коне от Англия преди всяко първенство ги смятат за супер фаворит (стига изобщо да са се класирали) и всеки път си тръгват максимум на 1/4 финалите!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Бразилия разбира се.
Аз съм за Италия,но фаворити са Бразилия и Испания.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
CSKA ME написа:Кой отбор според вас има най-реални шансове за шампион на света през 2010? Дали ще е от Европа или Азия? Мисля, че ще е интересно да разменим няколко мнения въпреки че мондиала е далече още и не всички отбори за там са ясни. Аз симпатизирам на Англия от доса време, и смятам, че 2010 ще е тяхната година ( типично по фенски), може би Испания и Бразилия са най-големите претенденти също.
Какъв отбор от Азия те гони братле. Бразилия фаворит номер едно и Испания след тях. Никога отбор от Европа не е ставал сwетовен шампион извън Европа. Може и Аржентина да се включи и Сащ в надпреварата
4 000 и пак ми задай същия въпрос.
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)
Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.
- Lord VOODOO
Все пак няма чак толкова луди глави, че да се хванат на бас, че жалката Англия ще стане световен шампион!
Жалко, надявах се да изкарам една стабилна сума....
Жалко, надявах се да изкарам една стабилна сума....
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

Моят фаворит....
Шампион на това световно ще са Сърбите!!! Освен за тях ще стискам палци и за Русия.
YA GUNNERS YA