А след Боби, кой?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: А след Боби, кой?
Питам се, ако сега шеф стане Фурнаджиев, който управлява до конгреса сред повече от 2 години, и на този конгрес същите тези хора гласуват по същия този устав, който и сега съществува, то излиза, че вчера нищо не се е случило. Това звучи отчайващо и безнадеждно!
Arsenal- a new era begins ! Again!...
hydetoshi написа:Питам се, ако сега шеф стане Фурнаджиев, който управлява до конгреса сред повече от 2 години, и на този конгрес същите тези хора гласуват по същия този устав, който и сега съществува, то излиза, че вчера нищо не се е случило. Това звучи отчайващо и безнадеждно!
A, добър ден, бре!

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Все тая кой. Нищо не променяш ако смениш една пионка с друга. Цялата система трябва да се смени.
Не знам защо някои хора очакват, че едва ли не ще се случи някаква революция след като Михайлов изхвърчи от поста, което даже не е на 100% сигурно, понеже тия от Иван Асен (Бояна) си имат разни устави, изпълкоми и т.н. и ми се чини, че доста добре са се подковали административно така, че да не им разтурят рахатлъка. И тука идва тънкият момент, щото ако в момента ББ реши вярно да ги разчушка, това вече може и да се разтълкува като вмешателство на държавата във футбола, а знаете, че УЕФА/ФИФА не приемат особено радушно такива намеси.
Друг интересен акцент е намесата на полицията и ГДБОП-а, или по-скоро постановката, в която участваха, щото ако ги бяха набарали по бели гащи, когато е трябвало, картинката се изменя и чичовците от Нион ще останат с пръст в уста, когато има доводи и доказателства за престъпления. А сега какво - Бобка, махай се вече, покрий там каквото е нужно, че след няколко часа ще ви отарашим бумагите и компютрите да видят хората какво може строгата държавна ръка, после ще се правим, че разследваме, ама няма да намерим никакви доказателства за злоупотреби, Насето ще кара влака, а ти си гледай спокойно старините.
Да не говорим, че не Михайлов е най-големият проблем, щото добър-лош, пиян или трезвен, ама покрай неговите лобита и поркане с когото трябва, се направи базата на националите, добута някак крадците на идентичности в Европа, а Лудогорец може да се оплаче от всичко друго, но не и от редовни съдийски балтии, докато играеше по терените на Стария континент. Лукс, на който по принцип не се радваха българските представители в евротурнирите в близкото минало преди това. По-интересното е какво ще се случи с останалите кърлежи - Лечковци, Костадиновци, Венцита и всички знайни и незнайни безделници, де се радват на сладкия и безгрижен БФС комунизъм. Но нека да следим внимателно, аз поне наблюдавам с голям интерес къде ще му излезе краят на тоя фарс и кой и защо има интерес от тая дандания.
Друг интересен акцент е намесата на полицията и ГДБОП-а, или по-скоро постановката, в която участваха, щото ако ги бяха набарали по бели гащи, когато е трябвало, картинката се изменя и чичовците от Нион ще останат с пръст в уста, когато има доводи и доказателства за престъпления. А сега какво - Бобка, махай се вече, покрий там каквото е нужно, че след няколко часа ще ви отарашим бумагите и компютрите да видят хората какво може строгата държавна ръка, после ще се правим, че разследваме, ама няма да намерим никакви доказателства за злоупотреби, Насето ще кара влака, а ти си гледай спокойно старините.
Да не говорим, че не Михайлов е най-големият проблем, щото добър-лош, пиян или трезвен, ама покрай неговите лобита и поркане с когото трябва, се направи базата на националите, добута някак крадците на идентичности в Европа, а Лудогорец може да се оплаче от всичко друго, но не и от редовни съдийски балтии, докато играеше по терените на Стария континент. Лукс, на който по принцип не се радваха българските представители в евротурнирите в близкото минало преди това. По-интересното е какво ще се случи с останалите кърлежи - Лечковци, Костадиновци, Венцита и всички знайни и незнайни безделници, де се радват на сладкия и безгрижен БФС комунизъм. Но нека да следим внимателно, аз поне наблюдавам с голям интерес къде ще му излезе краят на тоя фарс и кой и защо има интерес от тая дандания.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

TristaNNN написа:hydetoshi написа:Питам се, ако сега шеф стане Фурнаджиев, който управлява до конгреса сред повече от 2 години, и на този конгрес същите тези хора гласуват по същия този устав, който и сега съществува, то излиза, че вчера нищо не се е случило. Това звучи отчайващо и безнадеждно!
A, добър ден, бре!
Добрутро!
Arsenal- a new era begins ! Again!...
ЦЕЦКО ЦВЕТАНОВ НАЛИ Е БИЛ УЧИТЕЛ ПО ФИЗКУЛТУРА
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Поне се махнаха всичките дано да е за добро . И искам да за изберат нови хора не да са въртят едни и същи.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
А пък според мен тия пияници и паразити няма да се махнат без бой (буквално). Сега една година ще се прегрупират и ще имат време да мислят кой от тях да издигнат за лице, така че хем да са уж нови хора, а хем пак да са си те.
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
-
- Контакти:
Може би Лъчо Танев, ако се навие да си зареже сладкия бизнес, за да се гмурне с главата напред в тази камара л@йна, наречена БФС.
Човекът има опит и като футболист, минал от юношенски гарнитури до националния отбор, когато това значеше нещо. Има създаден ог нулата футболен бизнес, изграден до високо международно ниво. Едновременно грамотен и успял, както в областта на футбола, така и в областта на бизнеса.
А иначе, двамата най-дълбоко навлезли в същината на правенето на футболен бизнес на наша територия и с познания за работата в международния футбол са Домуса и Гришата. Кой каквото ще да ги плюе.
За допълване на юридическия бекграунд - една сихронизирана работа на Руди, Градев и Батков ще покрие всички възможни фронтове.
Ако може да се крадне и Павката Колев от Левски за администраторската работа, ще стане перфектно.
Човекът има опит и като футболист, минал от юношенски гарнитури до националния отбор, когато това значеше нещо. Има създаден ог нулата футболен бизнес, изграден до високо международно ниво. Едновременно грамотен и успял, както в областта на футбола, така и в областта на бизнеса.
А иначе, двамата най-дълбоко навлезли в същината на правенето на футболен бизнес на наша територия и с познания за работата в международния футбол са Домуса и Гришата. Кой каквото ще да ги плюе.
За допълване на юридическия бекграунд - една сихронизирана работа на Руди, Градев и Батков ще покрие всички възможни фронтове.
Ако може да се крадне и Павката Колев от Левски за администраторската работа, ще стане перфектно.
Лъчи Танев не е лоша идея, да.