Наказват България без публика до края на квалификациите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Re: Наказват България без публика до края на квалификациите

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 12 окт 2014 19:39

Колкото и да е наказанието, няма да е неоснователно. Хората, които правиха рецидивите, трябва да се научат, че са там, за да подкрепят отбора и да се надпяват с гостуващата агитка, а не да се надстрелват с нея :idea:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2014 19:44

samo_levski написа:Решението на балканските ни проблеми е елементарно. УЕФА трябва да забрани гостуваща публика на балканите. Мисля, че в южна америка се прилага тази идея.

И забрана на ултраси по време на срещата

Потребителски аватар
MoNteSo
Контакти:

Мнениеот MoNteSo » 12 окт 2014 19:57

Във второто изречение има откровена лъжа. Не, че защитавам някого, но на стадиона се биха локомотивци и беройци. След тая очевидна лъжа, или грешка, защото наш'те журналя обичат да си съчиняват по картинка, спрех да чета. Става ти ясно колко достоверна е информацията на статията.

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 12 окт 2014 20:13

Здравейте фенове - зелени, сини, червени, жълти и пембени ! Защо трябва да ни наказва УЕФА ? Че ние сами се наказахме, сами се унищожихме ! Защо избрахте /хме/ един доказан некадърник като Перукан - синята джука ? Толкова ли нямаше читав Българин, че избрахме един мангал ? Ако този човек има достойнство, незабавно трябва да си подаде оставката ! Не може публична личност да танцува по масите и да фъфли пиян - залян по Национална телевизия ! Може би болката му беше продиктувана от това, че синчето Ники Алисин и баджанака Николери не бяха в отбора ? А забравих и зетя Миланов !!! Тежко му е на Българския фен - трудно се управляват семейни фирми !

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 13 окт 2014 08:43

Да ни наказват ако искат!Следващия мач е с Малта и без това никой няма да отиде на този мач,освен постоянното присъствие,което е винаги там!Глобата дано да е по-голяма,въобще не ми пука за честната фирма на Перукан!Ще има по-малко за пиене и ядене,ама те ще ги наваксат от глоби към клубовете!

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 13 окт 2014 10:26

'Га наказваха Левски, се кефихте. Хак им на бефесето и на мафиотската структура уефа.

Sublimie+
Контакти:

Мнениеот Sublimie+ » 13 окт 2014 12:34

soccerav написа:Е те стюардите няма какво да направят при такава ситуация...Това нещо наречено стюард е абсолютно ненужно. Явно при нас трябва мнооого повече полиция и як бой по тия утрепки, да хакнат някой пикльо с бухалката по главата и като си напипа джонгата да му е ясно, че ако ще ходи на мач ще се държи като нормален човек.

Чшш, ти пък де тръгна? Боя не решава проблеми.

Рамото ми беше мораво 2 седмици след близка среща с полицейска палка, но не спрях да ходя по мачове.
Помниш ли протестите пред парламента? На колко хора им счупиха главите и какво от това? Посещение в болница, шевове, каквото трябва и после пак на улицата!
Баща ти да те е шамарил? А след това да си правил същото нещо отново и отново без да ти пука за "боя"?

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 13 окт 2014 17:03

Няма да е незаслужено,никой не е длъжен да ни търпи циганиите.

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 13 окт 2014 17:45

Sublimie+ написа:
soccerav написа:Е те стюардите няма какво да направят при такава ситуация...Това нещо наречено стюард е абсолютно ненужно. Явно при нас трябва мнооого повече полиция и як бой по тия утрепки, да хакнат някой пикльо с бухалката по главата и като си напипа джонгата да му е ясно, че ако ще ходи на мач ще се държи като нормален човек.

Чшш, ти пък де тръгна? Боя не решава проблеми.

Рамото ми беше мораво 2 седмици след близка среща с полицейска палка, но не спрях да ходя по мачове.
Помниш ли протестите пред парламента? На колко хора им счупиха главите и какво от това? Посещение в болница, шевове, каквото трябва и после пак на улицата!
Баща ти да те е шамарил? А след това да си правил същото нещо отново и отново без да ти пука за "боя"?

На огъня се отвръща с огън. Да, шамарил ме е, и съм си взимал поука. Ще го направиш веднъж, два пъти и на третия ще се научиш как да се държиш. Наистина боя не решава проблеми, но според мен е време да се прибегне до това крайно средство. Няма как да сравняваш протест с футболен мач. На второто трябва да се държиш като нормален човек, защото заради теб може да пострада и някой друг. Същото като се качиш пиян в кола. Като искаш да се трепеш скочи от високо, защо трябва да застрашаваш и околните? Е в тоя случай сега заради тези индивиди ще ни накажат, как не знам, но ако има наказание то ще е заради тях.

Върни се в “Национален отбор”