Пълен списък с повиканите в "А" националния отбор футболисти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Пълен списък с повиканите в "А" националния отбор футболисти

Мнениеот samobotev » 06 сеп 2014 11:26

проблема е че се викат едни и същи играчи за всеки мач, без значение в каква форма се намират.
За мен лично е страно да викнеш Бадема който е на 34 години ако не се лъжа, вместо един Карачанаков който е по млад, по бърз, ще пресира повече и е в много добра форма от началото на сезона

Потребителски аватар
tiamat
Контакти:

Мнениеот tiamat » 08 сеп 2014 09:27

samobotev написа:проблема е че се викат едни и същи играчи за всеки мач, без значение в каква форма се намират.
За мен лично е страно да викнеш Бадема който е на 34 години ако не се лъжа, вместо един Карачанаков който е по млад, по бърз, ще пресира повече и е в много добра форма от началото на сезона

Бе не го подценявай Бадемчето.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 08 сеп 2014 15:56

tiamat написа:
samobotev написа:проблема е че се викат едни и същи играчи за всеки мач, без значение в каква форма се намират.

Бе не го подценявай Бадемчето.

Не го знам в момента в каква форма е, обаче в предните квалификации направи много добри мачове. Любо си знае.
Само Левски!

Потребителски аватар
matador1
Контакти:

Мнениеот matador1 » 07 окт 2014 09:17

Според мен той просто не знае за всички наши футболисти зад и в граница...

Хърватите ни бият 1:3.

----------------------------------------------------

В Хърватия - Някой чувал ли е за Ивелин Попов?

В навечерието на квалификационния мач за европейското първенство между националните отбори на България и Хърватия на 10-ти октомври на стадион "Васил Левски" в София хърватският вестник "Ютарни лист" публикува статия за българския отбор със заглавие "Някога пълни със звезди, а днес - с анонимници. Дали някой в Хърватия е чул за Ивелин Попов?".

"Българите някога имаха съперничество между Левски и ЦСКА, силен отбор в Пловдив, блестящите нападатели Христо Стоичков, Емил Костадинов и Любослав Пенев, легендарния плешивец Йордан Лечков, "мистър" Трифон Иванов . . . Имаха отбор, който в САЩ през 1994 година прекъсна практиката на Германия да стига поне до финала на световните първенства и я лиши от световната титла", се казва в материала.

"Кой в Хърватия познава Ивелин Попов? Това днес е техният най-добър играч, нападател с 48 мача и 8 гола, който играе в Кубан от Краснодар. В мача с Динамо видяхме Александър Тонев от Селтик, с фланелката на ЦСКА /Москва/ в мача с Байерн видяхме Георги Миланов . . . Това са най-добрите български играчи.

Ивелин Попов, чиято стойност е оценена на осем милиона евро, и Миланов с пет милиона са най-скъпите играчи. Цената на целия български национален отбор е по-малка от тази на Лука Модрич", продължава Ютарни лист.

http://gong.bg/bg-football/nacionalen-t ... pov-299836

Върни се в “Национален отбор”