България-Англия-14 октомври от 21:45 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Re: България-Англия-14 октомври от 21:45 часа

Мнениеот alexdb » 15 окт 2019 16:23

Цецо Чука написа:
alexdb написа:Кирето Парахода и Кралев да си отидат?

От кой пост да си отиде Домусчиев?
От неговия собствен отбор?

Тва все едно аз да ти кажа да си тръгваш от твоя апартамент, щото пускаш много силно Вероника.

От изпълнителния съвет на БФС например. Заедно с ДПС-ара и всички останали бандити накуп.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 окт 2019 16:27

Mathias_Coureur написа:На мача Англия - България 4:0 имаше сериозни прояви на расизъм отстрана на английските фенове към българските футболисти и българите наричайки ни цигани! Та питам УЕФА - кога ще обърне сериозно внимание на проявите на расизъм сред англичаните и кога ще изхвърлят Англия от всички турнири на УЕФА за сериозни прояви на расизъм?
Англия е една от най-расистките държави в света!

Пратете им видео на УЕФА ако имате. Ако не можете ми пратете файла аз да им го пратя :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Martinez1948
Контакти:

Мнениеот Martinez1948 » 15 окт 2019 16:34

Alexx написа:
Колега, аз съм последният човек когото може да наречеш либераст и прогресивен. Даже ако върнеш няколко страници назад ще видиш, че критикувам родоотстъпниците. Просто гледам да съм обективен и балансиран. Нито съм защитавал Стърлинг, нито пък харесвам запада(и изтока не харесвам но това е друга тема).

Обаче готин аватар имаш на ''батман, тор, супермен и тн'' :) Очевидно мразиш запада личи си :lol: :lol:
Но и аз като теб меко казано мразя Русия/СССР както мразя и Англосаксонците/Евроантантиците
Последна промяна от Martinez1948 на 15 окт 2019 16:40, променено общо 1 път.
Който бан подклажда другиму, сам изяжда него
“Bunch of slack-jawed faggots around here. This stuff’ll make you a goddamn sexual tyrannosaurus, just like me….”

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 окт 2019 16:40

sinqkrepost1914 написа:
ivan56 написа:
sinqkrepost1914 написа:
Alexx написа:
sinqkrepost1914 написа:Британските смръдливи и грозни капути, няма ли да им се потърси сметка като ни обиждат на цигани ? Това не е ли расизъм, или всичко се използва и изопачава според нечии интереси ? А в днескашните им заглавия по медиите, в които ни наричат и опреличават в множествено число ? На база на какво тия долни отрепки си позволяват тая надменна наглост ??? Най-грозната и скапана нация, дано скоро чернилките и арабите ги заличат тотално. Ако векове наред не бяха точили природни ресурси от колонизирани страни, сега щяха да са едно голямо НИЩО. Да живее България и бялата раса !!!

Това е евтин журнализъм и търсене на сензации.Нещо което го има и в България. Тук всички скачат,че хората в чужбина обиждат цялата нация заради няколко отрепки които издават маймунски звучи но в същото време тук обиждат всички черни заради черните които са престъпници и всички англичани заради медиите им. Това ако не е лицемерие здраве му кажи.

Разбрахме вече, че си про-либерален активист и един обикновен западен слагач. Родоотстъпник и обикновен тъпанар. Толкова си модерен, че най-вероятно си и педал. Има други места, на които може да си лееш от пробитата фуния със заучените фрази. Лицемерие е това, че защитаваш едни обикновени чернилки, пред собствения си народ. В такива моменти за мен няма значение клубната фенщина. Дано живееш извън пределите на България.

Абе ти не беше ли оня, който пусна един ироничен коментар, още преди да се разбере кои фенове са предизвикали прекъсването на мача, че пак ще са виновни СЗ :lol:
Кой да защитава бе, тия долни наркомани с празните кратуни ли бе, които бяха и на протестите за Гешев ли?
Боли ме кОра кво били писали бозавите, още повече, че тия същите до оня ден разкарваха синджири с роби и чернилките нямаха никакви права, че да се чувствам обиден.
Ама да се изкарваме света вода не напита, моля.

Нaписах народ, ти си избирай дали да причисляваш към него и ''наркоманите с празните кратуни''.
Е именно, защото до оня ден разкарваха синджири с роби, точно за това тая наглярщина и лицемерие ми идват прекалено в повече, и то от тия грозни туземци. Явно ''английските чернилки'' не си знаят добре историята. Като си оправят расизма в Англия, тогава да се правят на интересни в чужбина. С френските печки, които бяха повече от 3/4 в отбора, защо нямаше проблем ? Защото британците са едни просто провокатори, които винаги ходят наебани накрая.

Виж сега, мен повече ме е яд на наркоманите от СЗ и столипИновските (да подчертаем И, че една майна се засегна :lol: ), че заради тия празни глави едва ли не сме най-големите расисти на планетата.
Бозавите това и чакаха, и ние като последните бай Ганьовци им се вързахме на провокациите.
Расизма им е болна тема на гузната им съвест.
ФА наказаха Силва от Сити с 6 мача, за тва че сравнил СВОЯ съотборник Менди с кафяв кекс, в някаква шега между тях двамата в Туитър, и ти очакваш, че тия същите ще ни пуснат фандък.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 окт 2019 16:41

bubka написа:Английски боклуци.

Майната ви и на всички фенове на Ливърпул, Челси, Юнайтед, Арсенал, Сити и прочие.

:lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2019 16:45

diplomat написа:

Майната ви и на всички фенове на Ливърпул, Челси, Юнайтед, Арсенал, Сити и прочие.

Без майтап, като пуснат някакви наши плазмодии да пеят английски песни преди мач на някой лайнян английско-африкански отбор, ми призлява до гъза....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 15 окт 2019 16:49

W84me написа:
diplomat написа:

Без майтап, като пуснат някакви наши плазмодии да пеят английски песни преди мач на някой лайнян английско-африкански отбор, ми призлява до гъза....

Мен ми призлява от мутренско-престъпната реалност в България и смешния български футбол. Обаче си трая и не се занимавам с българските отбори.

Потребителски аватар
sinqkrepost1914
Контакти:

Мнениеот sinqkrepost1914 » 15 окт 2019 17:01

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... BeeZVd6urI
Това изчерпва темата с расизма.
He never won the Ballon d'or, but he definitely won our hearts !
-Steven Gerrard

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 окт 2019 17:02

ГДБОП и те са нахлули в БФС, чакаме Боби и Ко, тръшнати на земята :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 15 окт 2019 17:04

debilcho написа:''Расистките'' обиди , не искам да ги коментирам.Като покажат безспорни доказателства за това , тогава ще ги мислим./Наскоро бях в Лондон и лично и на място видях за какво става въпрос....но за това друг път./
Искам само да отбележа една закономерност - откакто съществува ПРОЕКТА/КАУЗАТА/ на гелосаната мастия /за по накратко-Агата/ БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ ВЪРВИ СТРЕМГЛАВО НАДОЛУ СЪС СТРАШНА СИЛА. И тази вечер /за съжаление/ не му беше най-големия провал.''Вервайте'' той предстои.Задайте си въпроса ПРОЕКТА/КАУЗАТА/ Лудогорец , колко български футболисти е дал на БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ или колко юноши е създал.НАЙ-ГОЛЕМИТЕ УБИЙЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ СА АГАТА И НЕГОВАТА МАРИОНЕТКА ПЕРУКАТА И ПЛЕЯДАТА ПСЕВДО ЖУРНАЛЯ на хранилка дето се дерат като ненормални МООООЦИ МОООЦИ.Почти уби Левски и ЦСКА но за БЪЛГАРСКИЯ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ФУТБОЛ не мога да му простя.ЗАТОВА СЕ ОСЪЗНАЙТЕ И ДА ГО ИЗМЕТЕМ!!!!!

Българският футбол започна да върви надолу с внедряването на футболисти от Ловеч в националния.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Върни се в “Национален отбор”