WCQ 2014: Maлта - България - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: WCQ 2014: Maлта - България - 1:2 FT

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2013 14:10

Колко ниско сме паднали за да мънкаме след мач с Малта като наакани деца:"Ми-и-и-и...взехме 3-те точки...Ми-и-и-и-и...трябва да сме по-концентрирани...Ми-и-и..."

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 11 сеп 2013 14:14

liliputchica написа:аз съм убеден, че Чехите ще ни се опънат много яко в Сф. Може даже и да ни опънат 2-3 гола

То докато стигнем до чехите има време,да не стане така че Армен Джигарханян да ни опъне преди тва...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 сеп 2013 14:17

El Commandante написа:
liliputchica написа:аз съм убеден, че Чехите ще ни се опънат много яко в Сф. Може даже и да ни опънат 2-3 гола

То докато стигнем до чехите има време,да не стане така че Армен Джигарханян да ни опъне преди тва...

Това е въпросът. Ако не ни опъне, ще пердашим чехите ;)
Само Левски!

minchev_1951
Контакти:

Мнениеот minchev_1951 » 11 сеп 2013 14:24

Люксембург - Северна Ирландия 3:2

Ако на мястото на Малта беше Люксембург???

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 11 сеп 2013 14:25

minchev_1951 написа:Люксембург - Северна Ирландия 3:2

Ако на мястото на Малта беше Люксембург???

:lol: :lol: :lol:
А ако на мястото на Северна Ирландия бяхме ние :?
Само Левски!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 сеп 2013 15:29

blue avalanche написа:Колко ниско сме паднали за да мънкаме след мач с Малта като наакани деца:"Ми-и-и-и...взехме 3-те точки...Ми-и-и-и-и...трябва да сме по-концентрирани...Ми-и-и..."

И кое ни е ниското, разбирач ? Че имаме реални шансове за бараж ? Че никой не е очаквал 2 кръга преди края да сме на втора позиция ? Че имаме само 1 загуба дотук от Италия като гост ? Аман от разбирачи и мрънкалници ...
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2013 16:14

Viktor4o_Rs написа:
blue avalanche написа:Колко ниско сме паднали за да мънкаме след мач с Малта като наакани деца:"Ми-и-и-и...взехме 3-те точки...Ми-и-и-и-и...трябва да сме по-концентрирани...Ми-и-и..."

И кое ни е ниското, разбирач ? Че имаме реални шансове за бараж ? Че никой не е очаквал 2 кръга преди края да сме на втора позиция ? Че имаме само 1 загуба дотук от Италия като гост ? Аман от разбирачи и мрънкалници ...

Ми аз съм цитирал ТОЧНО кое ни е ниското...Ама "четене" се учи в началното училище...Едно време ходехме до Малта на разходка,а сега се готвим за мача като за Световна война.А по време на мача-опълченци...А след мача-2 реда сълзи и 3 реда сополи...Ей ТОВА ни е ниското!Имаме една загуба,ама и САМО срещу Малта се правим на бабаити и ги бием(и то с 300 зора).А,забравих чутовната победа срещу Армения в София с разгромното 1-0...И то добре,че поизгониха някой и друг арменец...

Потребителски аватар
gochoo
Контакти:

Мнениеот gochoo » 11 сеп 2013 16:15

Абе големи специалисти са се изказали преди мен. За класиране трябват победи, защото те носят по 3 точки.
С четири равни и само три победи - две, от които срещу Малта няма как да стане!
Смятам, че вероятността да се класираме на Световното клони към нула.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 11 сеп 2013 16:34

blue avalanche написа:
Viktor4o_Rs написа:

Ми аз съм цитирал ТОЧНО кое ни е ниското...Ама "четене" се учи в началното училище...Едно време ходехме до Малта на разходка,а сега се готвим за мача като за Световна война.А по време на мача-опълченци...А след мача-2 реда сълзи и 3 реда сополи...Ей ТОВА ни е ниското!Имаме една загуба,ама и САМО срещу Малта се правим на бабаити и ги бием(и то с 300 зора).А,забравих чутовната победа срещу Армения в София с разгромното 1-0...И то добре,че поизгониха някой и друг арменец...

Смешен си ;) Едно време си е било за едно време, ти да си чул че футбола се развива и вече няма слаби отбори ? Че в почти всяка група има изненади и че останаха само Сан Марино, Андора и Лихтенщайн, които са наистина туристи ? Чутовна победа над Армения, ама Дания и Чехия паднаха вкъщи от тях, нали ? Такива като теб най-добре нито да гледат, нито да пишат, все мрънка и все се мисли за по-умен. Казах ти, остави си плюнките за после, не се съмнявам че и да се класираме на световното, пак ще драснеш някое "компетентно" мнение :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 11 сеп 2013 16:58

Viktor4o_Rs написа: Чутовна победа над Армения, ама Дания и Чехия паднаха вкъщи от тях, нали ?

Предполагам,че това ни прави мно-о-о яки!!!

Върни се в “Национален отбор”