Има ли чест Българина?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Re: Има ли чест Българина?

Мнениеот bezpanika » 29 май 2011 11:07

Gonzi_407 написа:След финала се питам имаме ли чест като нация? Визирам конкретно лицата на нацията ни. Вчера М. Петров заяви, че има договор още 1 година с болтън и кажи речи му е все тая дали ще играе или не парите са сигурни. Другото лице на БГ Бербатов днес бе тотално унижен - не бе включен даже в групата и няма да получи сребърен медал? Та въпроса ми за честта, е че все уважаващ себе си човек би я защитил било то с оставка ( ако го унижават в работата ) или ще стои и ще мълчи? Чест или робство...

Чакай , чакай , каква чест , какви пет лева?
В игра влизат 11 . Останалите според теб - нямат никаква чест и незабавно трябва да се махнат от отбора , МанЮн или Барса?
Ти луд ли си?
За всеки спортист , какъвто , очевидно те не си , ще бъде ЧЕСТ да бъде в един от тези два отбора , независимо титуляр или резерва.
Имаш ли идея , какво значи да те поиска такъв отбор , а камо ли да те вземе?
Иди утре до Герена или Борисовата градина и попитай всеки футболист от тези два отбора , биха ли се съгласили на договор с някой от снощните грандове с гаранция за титулярно място 2% и да видим , кой ще откаже.

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 29 май 2011 11:07

Thsmith написа:
Gonzi_407 написа:След финала се питам имаме ли чест като нация? Визирам конкретно лицата на нацията ни. Вчера М. Петров заяви, че има договор още 1 година с болтън и кажи речи му е все тая дали ще играе или не парите са сигурни. Другото лице на БГ Бербатов днес бе тотално унижен - не бе включен даже в групата и няма да получи сребърен медал? Та въпроса ми за честта, е че все уважаващ себе си човек би я защитил било то с оставка ( ако го унижават в работата ) или ще стои и ще мълчи? Чест или робство...

по твоята логика всички отбори трябва да имат само по 11 играчи? Щом тия които не са титуляри или не са в групата "ако имат чест и достойнство" трябва да теглят една майна и да си тръгнат?

Много си зле...
Колко от резервите са ти голмайстори в първенството вкарали са 20 гола и ги оставяш резерви? За това става дума, никой не коментира че скоулс е резерва или смоулинг? Ами те са си за резерви!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Kerer
Контакти:

Мнениеот Kerer » 29 май 2011 11:08

Щом Сър Алекс е Преценил че не му трябва Бербатов значи е прав. Стига сте плюли Сър Алекс щото има много по-добри от Бербатов в Манчестър и е нормално Да го пренебрегва
Дунав ЗАВИНАГИ

Червени Шивачки Не Струвате !

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 29 май 2011 11:10

БАТЭ написа:Аман от махленски комплексари дето съветват целия свят как да играе футбол!
Като си се кръстил Гонзи, съветвай си Гонзи дали да стои една година във Франция за 60 минути игра, или да "си подаде оставката ? ".
Отгледайте нещо представително за нацията в Подуене, пък тогава дискутирай за Българина ...

Розов панчаревец на мен ми викат так много години преди гонзо (Г.Иванов) да стане известен! Чети какво съм писал Гонзо никога не е бил лицето на България, така както никой не коментира че Захри сираков гние по русия примерно! Надявам се да схванеш...
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 29 май 2011 11:13

bezpanika написа:

В игра влизат 11 . Останалите според теб - нямат никаква чест и незабавно трябва да се махнат от отбора , МанЮн или Барса?
Ти луд ли си?
За всеки спортист , какъвто , очевидно те не си , ще бъде ЧЕСТ да бъде в един от тези два отбора , независимо титуляр или резерва.
Иди утре до Герена или Борисовата градина и попитай всеки футболист от тези два отбора , биха ли се съгласили на договор с някой от снощните грандове с гаранция за титулярно място 2% и да видим , кой ще откаже.

Явно ти си типичен БГ спортист! Ти явно никога ама никога не си се състезавал отборно! Желанието на всеки истински спортист е да е в играта да показва какво може, да радва хората ( ако може) и да се наслаждава на победата ако е допринесъл за нея! А такива като тебе които отиват за заплатката на времето им викахме ПРЕГРЪЩАЧИ... стой отстрани и се радвай на успехите на другите!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
manutd legeng
Контакти:

Мнениеот manutd legeng » 29 май 2011 11:17

acmilan написа:Малко прекалявате,според мен,с темата Бербатов.Нито може той да бъде събирателен образ на българина,нито пък няма чест,защото е в Юнайтед.Да,истина е,че неговото място никога не е било там,стилът му на игра не отговаря на този на Юнайтед и това е ясно за всеки човек,който поне малко разбира от футбол.Колкото до връзката между честта и отказването му от националния отбор,тук няма как да не бъда съгласен,не може да си истински мъж и българин и да се откажеш от България на 29 години,докато играеш в един от топ отборите в Европа.

Напротив!Тези които не разбирате от футбол,смятате,че мястото му не е там!!!И точно вие не сте българи,които само го хулите!!!Така постъпвахте и със Стоичков,и той не му се прибираше в Родината,заради такива като вас...вътрешно самоосъзнали се аутсайдери,които ги боли жлъчката от успехите на другите!!
Долу ръцете от Берба!!!

Потребителски аватар
bezpanika
Контакти:

Мнениеот bezpanika » 29 май 2011 11:20

Gonzi_407 написа:
bezpanika написа:

Ти луд ли си?

Явно ти си типичен БГ спортист! Ти явно никога ама никога не си се състезавал отборно! Желанието на всеки истински спортист е да е в играта да показва какво може, да радва хората ( ако може) и да се наслаждава на победата ако е допринесъл за нея! А такива като тебе които отиват за заплатката на времето им викахме ПРЕГРЪЩАЧИ... стой отстрани и се радвай на успехите на другите!

Тъпанчо , четеш и нищо не разбираш. А почна и да ме дразниш.

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 29 май 2011 11:21

Всички сте се побъркали :)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 29 май 2011 11:24

"bezpanika" личи си че си рядко ограничено лапе!
Аз неще го предада,
за нищо на света,

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 29 май 2011 11:28

Смятам темата за некоректно зададена. Не виждам причина да се твърди, че поведението на Мартин и Бербо, в конкретно посочените случаи, означава липса на чест. Ако всички подаваха оставки в такива случаи, безработицата ще е 100%.

Върни се в “Национален отбор”