Фаворита ви за шампион в ЮАР ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Manolkata
Контакти:

Re: Фаворита ви за шампион в ЮАР ?

Мнениеот Manolkata » 15 окт 2009 03:15

Бразилия или ЮАР ;)
Само Черно море,Интер и Тотнъм

mitaca
Контакти:

Мнениеот mitaca » 15 окт 2009 03:22

ЮАР нема начин, ни футболисти имат ни лоби ;).

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 15 окт 2009 08:31

Пак ще има балкански шамар, ред е на Сърбия.
Щатите и Русия ще са изненадите.
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 15 окт 2009 09:11

Финал- САЩ- ИСПАНИЯ

Потребителски аватар
Federer91
Контакти:

Мнениеот Federer91 » 15 окт 2009 09:35

Kакто преди всяко първенство Англия тръгва с големите мераци и претенции и както обикновенно става ще стигнат най-много до четвъртфинал(ако изобщо стигнат до там). Иначе фаворитите отново ще са Италия , Германия и Бразилия.Те независимо в каква форма са винаги поне един от тях ще се промъкне до финала.

Потребителски аватар
pehopeho
Контакти:

Мнениеот pehopeho » 15 окт 2009 09:43

Фаворит номер едно за мен е Бразилия, а техен основен конкурент очаквам да бъде Испания, Германия също не е за отписване. Аз съм за Англия, а изненадата ще бъдат Сърбия. :)
Не си сложих портрет на Лупи на стената, защото остави нещата на половина, но обещавам да си сложа на Митко Борисов, ако ги доведе до край!!!
http://vbox7.com/play:efeaf1c3

Потребителски аватар
CSKA ME
Контакти:

Мнениеот CSKA ME » 15 окт 2009 09:56

Сърбите имат невероятната способност да се самомотивират, така че, публиката им няма да е кой знае какъв минус. Голямо самочувствие вадят, който следи световния тенис, и по-точно Новак Джокович, или Янко типсаревич ( доста назад в класирането, но веднъж игра 5 сетов мач с Федерер н Австралив) знае.
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт

''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн

Потребителски аватар
buffon
Контакти:

Мнениеот buffon » 15 окт 2009 10:26

Аз разделям отборите на Бразилия и всички останали.Предполагам че някои африкански отбор Гана или Кот'Дивоар ще стигнат далеч защо не и финал,а от европейските обичайните заподозрени Германия и Италия що не и Холандия.

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Мнениеот fr3ak_boy » 15 окт 2009 10:44

Фаворити за мен са Бразилия, Германия, Холандия, Англия и Испания. Очаквам приятни изненади от Чили, Австралия, Кот Д'Иваоар/Гана и САЩ. Естествено няма да мине и без балканската изненада Сърбия. Босненците, ако се класират, също имат не лош състав. Като цяло ни очаква много интересно първенство и в групите още може да отпадне някой фаворит.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 окт 2009 11:09

От всички отбори по света, Аржентина има най добрите играчи......но точно и тук им е проблема......тези играчи, не са отбор ! Ако "Гаучосите " имаха нормален треньор, щяха да се бъзикат с абсолютно всеки отбор......и нямаха да имат победа под два гола разлика ! Просто, можеха да им връчат титлата още сега ! Но с Марадона.......и въпреки него Аржентина си остава фаворит > Н - 1 .......заедно разбира се, с вечно съдийската Бразилия ! :lol: След тях нареждам по шансове: Испания, Германия и Англия.
Очаквам също така, Код' Дивоар да се класират поне на четвъртфинал....там вероятно ще са и Щатите и Русия......и можеби още един африкански отбор.....можеби Гана или Египет.
Що се отнася до домакините от ЮАР, те за мен, са почти сигурни осминафиналисти.....но до там ! Едва ли ще се допусне домакина да отпадне още в груповата фаза.....просто никой няма интерес от това ( ФИФА )
От останалите отбори.....не виждам как и кой може да се намеси.....Италия и Франция според мен, и те са до четвъртфиналите.....споменава се доста и Сърбия.....тези са балканци, тоест - страшно непостоянни ! Имат огромно самочувствие ДА, но точно то понякога им изиграва лоша шега......като глупоста им от предното световно в Германия, да се надиграват с Аржентина ( загубиха с 1 : 6 ) :lol:
И понеже всяко световно си има своята изненада......аз лично залагам на Чили и Египет !
П.П. Попадане евентуално в голямата четворка на отбори като: Русия, Холандия.....или Код' Дивоар, няма да е никаква изненада !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Върни се в “Национален отбор”