Къв Парк де Пренс ви гони пак питам? Аз не казвам да не се надяваме. Нека се надяваме. Но в крайна сметка най-важно е и момчетата да вярват. Но сравнението с Парк де Пренс е глупаво. Онова ще изглежда като нещо нормално пред това, ако сега обърнем Италия насред Ботуша. Сега четох една статия че те нямат нито една загуба у дома в световни квалификации в цялата си история. Не Парк де Пренс, ами Апокалипсис го кръстете, Парк де Пренс е много меко казано, ако ги бием.
А за следващите квалификации трябва да се търсят нови футболисти, жадни за изява. Ето вижте ЦСКА кво прави. Купиха си само българи от Сливен, Пирин, Ботев и всеки викаше те не стават, те са слаби, нямат опитт в Европа. Ама не е така- стават! С много работа и желязна дисциплина- стават. Таланти имаме- трябва желязна ръка и смелост. Смелост!
Какъв Парк де Пренс ви гони всички???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Какъв Парк де Пренс ви гони всички???
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
бее Благо и Чавката са млади още !Ама Мечо, Топчо,Илян Стоянов... се пак по тая логика има и хора на по 30 освен тия - ами Петров, Берба ?Ние по тая логика да ги махнем и тях ?НО да според мене трябва подмладяване, а Мечо и Топчо и Илян Стоянов не са доказали , че са толко важни колкоото Берба и Марто например.Затова ако на техните места има по-млади , ОК ! Иван Иванов,Гаджев,Сърмов,Делев....още някои от ЦСКА, които ще трупат опит сега в Европа до зимата ! От Левски също ! Берба и Марто докато показват игра да седят, ноо останалите на по 30....Киш, Илян, Топчо,Мечо,Йовов....Няма смисъл.Щом имаме младоци.То ако иде навъпрос и в атаката имаме младоци, Делев, Домовчийски, Рангелов, Gенков, Кyрдов....ето ти 5тима нападатели.Освен БОЙ разбирасе.Имаме алтернатива и без Берба, ноооо той е важен,трябва да остане !

[center]
[/center]

[/center]- metodito
- Контакти:
Чуден коментар човек. Съгласен с теб на 100%. Браво.
В национала трябва да играят най добрите пич не най младите.То и сега има 5-6 връзкаря и едвам се оправяме,пък представям си ако дойдат още 5-6 младока какво ще стане.
Поне сега при Стоилов играят с повече желание и се напъват,това при П.Марков го нямаше.
Освен това зетя за щастие е контузен,недорузомението Котев със сигурност няма да играе и отзад ще имаме някаква сигурност за разлика от началото на квалификациите.
И стига вече с тия младоци,много се радвам и аз въпреки,че съм от Ботев за това,че Пенев даде шанс на млади български играчи да играят,ама с един силен мач неможе да станеш национал,да изиграят 4-5 силни мача в Лига Европа пък тогава да имат претенции.
Пък на тия дето искат Камбуров в национала искам само един въпрос да им задам.На кой на мястото да го викнат? На Бербато,М.Петров,Божинов,Домовчийски или Рангелов .
Поне сега при Стоилов играят с повече желание и се напъват,това при П.Марков го нямаше.
Освен това зетя за щастие е контузен,недорузомението Котев със сигурност няма да играе и отзад ще имаме някаква сигурност за разлика от началото на квалификациите.
И стига вече с тия младоци,много се радвам и аз въпреки,че съм от Ботев за това,че Пенев даде шанс на млади български играчи да играят,ама с един силен мач неможе да станеш национал,да изиграят 4-5 силни мача в Лига Европа пък тогава да имат претенции.
Пък на тия дето искат Камбуров в национала искам само един въпрос да им задам.На кой на мястото да го викнат? На Бербато,М.Петров,Божинов,Домовчийски или Рангелов .
бее Благо и Чавката са млади още !Ама Мечо, Топчо,Илян Стоянов... се пак по тая логика има и хора на по 30 освен тия - ами Петров, Берба ?Ние по тая логика да ги махнем и тях ?НО да според мене трябва подмладяване, а Мечо и Топчо и Илян Стоянов не са доказали , че са толко важни колкоото Берба и Марто например.Затова ако на техните места има по-млади , ОК ! Иван Иванов,Гаджев,Сърмов,Делев....още някои от ЦСКА, които ще трупат опит сега в Европа до зимата ! От Левски също ! Берба и Марто докато показват игра да седят, ноо останалите на по 30....Киш, Илян, Топчо,Мечо,Йовов....Няма смисъл.Щом имаме младоци.То ако иде навъпрос и в атаката имаме младоци, Делев, Домовчийски, Рангелов, Gенков, Кyрдов....ето ти 5тима нападатели.Освен БОЙ разбирасе.Имаме алтернатива и без Берба, ноооо той е важен,трябва да остане !
Хаха пич ще ме спукаш от смях.
Първо Мечо и Илиян Стоянов направиха много добър мач във събота,Кишишев освен добрата си игра в защита показа завидно хладнокръвие и отбеляза гола който обърна развоя на мача. Та явно това,че са на години не им пречи.
Второ тия младите дето ги изброи освен Гаджев другите незнам с какво са доказали,че заслужават място в национала.Иван Иванов освен да се перчи друго от него не съм видял,Сърмов даже повечето левскари не го харесват и го смятат за недорузомение,а Делев изигра досега един силен мач и вече за национал се цани,както самия ти каза първо да натрупа малко опит в Лига европа пък тогава може да го виканат за някой приятелски да поцъка 20-30 минути
Колкото до Йовов не си спомням да са го викали за последните мачове и със сигурност повече няма да го викнат
нищо не искам да кажа , но ти като каза това и аз се замислих само: -погледното реално за тази година камбуров има пове4е изиграни минути от всичките тези 5 -ма играчи взети заедно, а това е много лошо-нали обективно погледнато трябва да играят наи -подготвените!не може да си в оптимална форма само с тренировки-в мачовете е голямата истина ,това е по скоро мислене не е някакъв отговор,това което ме плаши е , е е вярно
Според мен трябва нов треньор и то чужденец.Крайно време е нашите да се осъзнаят и наемат треньор отИспания,Англия,Франция или Германия ако искат да се получи нешто от националният отбор.В момента имаме само трима действашти треньори българи, които са играли в големи западни отбори и са наясно как трябва да се работи и как работят хората на запад,които са на светлинни години пред останалите ни БГ треньори а именно Л.Пенев,Балъков,Стоичков.С такива треньори като Стоилов, които не са виждали западноевропейски футбол няма да стане.Много ми е странно Стоилов къде го е гледал тоя неговият правилен футбол по телевизията ли на книга ли го е чел.Тряба ни треньор чужденец,който е на ти с футбола а не като Стоилов тепърва да се учи
Стига с тоя Камбуров какво сте си го харесали толкова много незнам.И какви изиграни минути ви гонят,Божинов игра доста контроли в подготовката и на Манчестър сити и на Парма,Домовчийски напоследак играе също доста често даже ако не се лъжа игра титуляр наскоро в първенството на Германия както и в Лига Европа.
Пич тука съм съгласен с теб ама това никога няма да стане,треньор чужденец няма да е удобен на шефовете в БФС-то както и на мениджърчетата покрай тях.Ще почне да вика ''неподходящите хора '' дето не са синове,зетчета и племеници и няма да има комисиони,ще настане криза,голяма при това

Според мен трябва нов треньор и то чужденец.Крайно време е нашите да се осъзнаят и наемат треньор отИспания,Англия,Франция или Германия ако искат да се получи нешто от националният отбор.В момента имаме само трима действашти треньори българи, които са играли в големи западни отбори и са наясно как трябва да се работи и как работят хората на запад,които са на светлинни години пред останалите ни БГ треньори а именно Л.Пенев,Балъков,Стоичков.С такива треньори като Стоилов, които не са виждали западноевропейски футбол няма да стане.Много ми е странно Стоилов къде го е гледал тоя неговият правилен футбол по телевизията ли на книга ли го е чел.Тряба ни треньор чужденец,който е на ти с футбола а не като Стоилов тепърва да се учи
Пич тука съм съгласен с теб ама това никога няма да стане,треньор чужденец няма да е удобен на шефовете в БФС-то както и на мениджърчетата покрай тях.Ще почне да вика ''неподходящите хора '' дето не са синове,зетчета и племеници и няма да има комисиони,ще настане криза,голяма при това
това е истината , наи - малкото е , 4е няма да е с цветни очила и избора на играчите ще е обективен и нчма да има полемики - защто тоя е извикан а друг не .
примера сега с пранди е мн пресен -според мен ще има медал, а и не толкова пресен с пини .просто хората работят правилно, а не само да говорят за правилна игра
примера сега с пранди е мн пресен -според мен ще има медал, а и не толкова пресен с пини .просто хората работят правилно, а не само да говорят за правилна игра
Кое е по-ценно според Вас ? Да вкараш три на Беласица ,за 90 минути игра или да поиграеш 15 минути срещу Байерн примерно (Валери) . Големия футболист Мартин Камбуров с 3 гола срещу Бела и 3 срещу Левски и трябва да е национал. Важно е качеството , не количеството. Ако ще и 50 гола да вкара в смешното българско първенство , няма да докаже че става за национал .
Примера с Пранди е такъв ,защото никой не се прави на голяма работа в волейбола. В футбола сме голями разбирачи всичките и затова сме на това ниво. Който и да е треньор , ще има недоволни. Понеже Цска като направи един добър мач и айде всичките национали . Същото е и с Левски. Не става така
shamar написа:това е истината , наи - малкото е , 4е няма да е с цветни очила и избора на играчите ще е обективен и нчма да има полемики - защто тоя е извикан а друг не .
Примера с Пранди е такъв ,защото никой не се прави на голяма работа в волейбола. В футбола сме голями разбирачи всичките и затова сме на това ниво. Който и да е треньор , ще има недоволни. Понеже Цска като направи един добър мач и айде всичките национали . Същото е и с Левски. Не става така