Манолев , Данчо Тодоров или Миланов ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манолев , Данчо Тодоров или Миланов ???
най добрия е Георги Мечеджиев и за човека дет на аватара му е делев литекс също имат 2-ма национала
Последна промяна от waranty на 31 авг 2009 22:27, променено общо 1 път.
Аз сърмов също съм против да се вика в националния,както и Николов от Литекс.
ТИТАН ОСТАНИ И ДЕЛОТО СИ ДОВЪРШИ
waranty написа:най добрия десен халф е Георги Мечеджиев и за човека дет на аватара му е делев литекс също имат 2-ма национала
Две БАТЕТА им стигат. Ти колко искаш да са???
waranty написа:най добрия десен халф е Георги Мечеджиев и за човека дет на аватара му е делев литекс също имат 2-ма национала
Вече не е Делев-
Това казвам де -че имат колкото нас-което не е нормално!Да не говорим пък че Левски има 4!-

koi4i написа:Аз сърмов също съм против да се вика в националния,както и Николов от Литекс.
Еми значи сме на едно мнение.Сега които стават-спор няма и Веско Минев и Петков заслужават националната фланелка.Но също важи и за Тодоров и Янчев най-малкото или Сърмов е по-добър от Тошко-
Последна промяна от cska_90 на 31 авг 2009 15:21, променено общо 1 път.

А и Вили е в по-добра форма от резервата на Пеев -Мечо!
Последна промяна от cska_90 на 31 авг 2009 15:20, променено общо 1 път.

И за мен Пламен Николов и Георги Сърмов нямат място в националния отбор.Аз лично смятам,че Топузаков трябваше да бъде извикан,както и Владо Гаджев,ако беше здрав.Йордан Минев също можеше да е алтернатива отляво,заедно с брат си,при контузията на Живко Миланов.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
acmilan написа:И за мен Пламен Николов и Георги Сърмов нямат място в националния отбор.Аз лично смятам,че Топузаков трябваше да бъде извикан,както и Владо Гаджев,ако беше здрав.Йордан Минев също можеше да е алтернатива отляво,заедно с брат си,при контузията на Живко Миланов.
Виж за Гаджев съм съгласен,заедно с Янчев са най-добрите опорни полузащитници в БГ!

cska_90 написа:acmilan написа:И за мен Пламен Николов и Георги Сърмов нямат място в националния отбор.Аз лично смятам,че Топузаков трябваше да бъде извикан,както и Владо Гаджев,ако беше здрав.Йордан Минев също можеше да е алтернатива отляво,заедно с брат си,при контузията на Живко Миланов.
Виж за Гаджев съм съгласен,заедно с Янчев са най-добрите опорни полузащитници в БГ!
Това ни е най-неравностойната зона,заедно с левия бек.Янчев никога не съм го харесвал,,даже мои приятели цесекари не го харесват,всеки си има мнение,разбира се.Интересно ще ми е развитието на Иван Стоянов,макар че и той не е много млад и вече му е време да го пробват по-сериозно,за да се прецени може ли да свърши работа или не.Данчо Тодоров,след последните му игри,също можеше да бъде извикан.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Целият ни национален е сбъркан в момента.Докато се викат хора като "зетя" и Илиян Стоянов нац. отбор няма да види бял ден!