Бербатов:Обадете се за да оправя футбола ни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
DmG
Контакти:

Re: Бербатов:Обадете се за да оправя футбола ни

Мнениеот DmG » 19 ное 2014 09:37

veni__85 написа:Точните думи на Бербатов бяха:
"може да ми се обадите и да ме потърсите, за да ви оправя футбола".

Точно заради това "ви" ми стана антипатичен , и няма да го забравя.

Само ми кажи, че футбола НИ няма нужда от "оправяне".
Кое точно ни е наред? Национален, БФС, клубните отбор, успехи, ДЮШ ?
Кое точно няма нужда да се оправи във футбола ВИ ?

Потребителски аватар
bobo_13
Контакти:

Мнениеот bobo_13 » 19 ное 2014 09:43

Тоя абдекира от нАЦИоналния отбор и предаде милиони бг фенове на футбола като се отказа от него(заради някаква обида, неясно от кого) и реши да си прибира само заплатката в Ман Ю и да търка пейката, сега тръгнал да ми милее за родния футбол. Аре, няма нужда. По-добре да оправя Монако, че много са го закъсали като гледам.
Интериорни врати - Врати хармоника

Потребителски аватар
eMs1
Контакти:

Мнениеот eMs1 » 19 ное 2014 09:48

DmG написа: Само ми кажи, че футбола НИ няма нужда от "оправяне".
Кое точно ни е наред? Национален, БФС, клубните отбор, успехи, ДЮШ ?
Кое точно няма нужда да се оправи във футбола ВИ ?

+1

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 19 ное 2014 09:57

Ще го оправи като Стоичков нали? И той щеше да сваля Боби Михайлов, а по време на конгреса беше в Маями :lol: Силни са на думи само тези момчета. Добри футболисти, но нищо повече... ;)
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

ohoboho
Контакти:

Мнениеот ohoboho » 19 ное 2014 10:00

Абе, тоя игра ли на финала с Барселона бе ?

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 19 ное 2014 10:22

Да можеш да играеш футбол не е като да го управляваш.
Затова първоначално нека да стане директор в клуб примерно, а после да се хвърля в блатото.
Не съм убеден дали точно на нашия футбол може да помогне Бербо. Не съм убеден дали изобщо има някой, който може да му помогне. Това си е мафия, нагласени резултати, тото. Всичко друго, но не и футбол.

А иначе за пейките - ами това беше само в МанЮ при изкуфелия Фърги, който не знам за какво го взе там. Сигурно за да прецака Сити. Навсякъде другаде Бербо си е титулярен централен нападател.

Потребителски аватар
hd29
Контакти:

Мнениеот hd29 » 19 ное 2014 10:33

bobo_13 написа:Тоя абдекира от нАЦИоналния отбор и предаде милиони бг фенове на футбола като се отказа от него(заради някаква обида, неясно от кого) и реши да си прибира само заплатката в Ман Ю и да търка пейката, сега тръгнал да ми милее за родния футбол. Аре, няма нужда. По-добре да оправя Монако, че много са го закъсали като гледам.

Абсолютно нормално беше да напусне това ''посмешище'' наречено нац. отбор.Момчето е прекалено интелигентно за да търпи обидите и нападките след всеки мач от разни алкохолизирани псевдо футболни специалист и комплексирани бивши футболисти с коефициент на интелигентност,колкото на шимпанзе.Колкото до ''търкането на пейката'',мисля,че сегашните национали са недостижими в тази дисциплина в своите второ и трето разрядни тимчета от близкия и далечен изток.Радвайте им се,а не злобейте срещу последната истинска футболна звезда,прославила България по Европа и света.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 19 ное 2014 10:40

iliev72 написа:
sunscres92 написа:Какво злоба и завист в някой от коментарите, е все някъде трябва да си избивате комплексите, но защо трябва да обиждате човек направил толкова много за България. Всъщност повечето чужденци, като им кажеш за България и първото нещо, което се сещат е Бербатов. Иначе този човек е инвестирал в български таланти, повече от самата България. Крайно време е такива хора да застанат начело на БГ футбола, хора видели, играли и доказали се в най-добрите клубове в света. Голмайстор на ВЛ, вие ми говорете за скамейки и прочие.

Остави ги.И те са същите като техните идоли в БФС само където се правят , че искат да ги махат.

Напълно съм съгласен! Един доста наболял проблем по отношение на писането по форумите. Напоследък само се зачитам в разни родни сайтове и форуми, в които, честичко поплюват по всеки и по всичко. Нормално е ако не ти харесва дадена личност да го критикуваш, но нормално ли е да го плюеш по най-долният начин при положение, че същият ти не си направил нищо по добро или нямаш неговите успехи?
И изобщо когато не ни харесва нещо, защо трябва да плюеме направо, вместо да изразим обективна критика?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 19 ное 2014 10:50

ohoboho написа:Абе, тоя игра ли на финала с Барселона бе ?

През 2009г. игра финал за ШЛ срещу Барселона,умнико,а да видим сега какво ще измислиш.Играл е два финала за ШЛ и се е класирал за трети,но не е играл,направи една справка колко футболисти в света са го правили в света анонимнико.Малко статистика за другите форумни недуразумения ,до 1.09.2014г. Бербатов на клубно ниво е играл 594 мача в които е вкарал 260 гола /някои писаха че бил ялов нападател/,на сметката си нападателят има 77 мача за националния отбор на България, в които е отбелязал 48 гола (средно по 0,61 на мач). Във вечната ранглиста за най-много голове в А националния тим Бербатов е на първо място заедно с Христо Бонев, който също има 48 попадения, но от 96 мача (средно по 0,5 на мач). В класацията за голмайстор във всички възрастови формации на националните отбори по футбол е на второ място с 52 попадения, с две по-малко от Атанас Михайлов (Начко).През декември 2010 Бербатов, като първи футболист от Висшата лига с 30 попадения през сезона, получава Златната обувка на банка „Барклис”, официален спонсор на Премиършип. През март 2011 получава за втори път Златната обувка на „Барклис” като първи играч, вкарал 40 гола през сезона.През сезон 2010/2011 за втори път печели Шампионата в Англия с отбора на Манчестър Юнайтед.През април 2011 Димитър Бербатов е избран от „Асоциацията на професионалните футболисти“ (PFA) в идеалния отбор на годината в английската Висша лига...Това е само част от кариерата на Бербатов,за повече http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%BE%D0%B2 ....извинявайте ама трябва да си дебил да плюеш по такъв футболист,още повече че е българин.Когато фактите говорят само олигофрените се обаждат.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
noi
Контакти:

Мнениеот noi » 19 ное 2014 11:08

peliforewer написа:
ohoboho написа:Абе, тоя игра ли на финала с Барселона бе ?

През 2009г. игра финал за ШЛ срещу Барселона,умнико,а да видим сега какво ще измислиш.Играл е два финала за ШЛ и се е класирал за трети,но не е играл,направи една справка колко футболисти в света са го правили в света анонимнико.Малко статистика за другите форумни недуразумения ,до 1.09.2014г. Бербатов на клубно ниво е играл 594 мача в които е вкарал 260 гола /някои писаха че бил ялов нападател/,на сметката си нападателят има 77 мача за националния отбор на България, в които е отбелязал 48 гола (средно по 0,61 на мач). Във вечната ранглиста за най-много голове в А националния тим Бербатов е на първо място заедно с Христо Бонев, който също има 48 попадения, но от 96 мача (средно по 0,5 на мач). В класацията за голмайстор във всички възрастови формации на националните отбори по футбол е на второ място с 52 попадения, с две по-малко от Атанас Михайлов (Начко).През декември 2010 Бербатов, като първи футболист от Висшата лига с 30 попадения през сезона, получава Златната обувка на банка „Барклис”, официален спонсор на Премиършип. През март 2011 получава за втори път Златната обувка на „Барклис” като първи играч, вкарал 40 гола през сезона.През сезон 2010/2011 за втори път печели Шампионата в Англия с отбора на Манчестър Юнайтед.През април 2011 Димитър Бербатов е избран от „Асоциацията на професионалните футболисти“ (PFA) в идеалния отбор на годината в английската Висша лига...Това е само част от кариерата на Бербатов,за повече http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0% ... 0%BE%D0%B2 ....извинявайте ама трябва да си дебил да плюеш по такъв футболист,още повече че е българин.Когато фактите говорят само олигофрените се обаждат.

Саня, Какадуто, Бензинджията и другите "умници" няма да те разберат. ФАКТ

Върни се в “Национален отбор”