Хореография на националите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koki950
Контакти:

Re: Хореография на националите?

Мнениеот koki950 » 01 юни 2009 23:15

Какво по темата всеки за себеси си носи знамена и щалове!!!
http://cdn.makeagif.com/media/12-03-2014/5vg9WV.gif
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ-ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
WALENTINAAA
Контакти:

Мнениеот WALENTINAAA » 01 юни 2009 23:43

Със сигурност ще се измисли нещо 8-)

И БЪЛГАРИ ЮНАЦИИИИИИИ !
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 02 юни 2009 00:35

Стига се до клубните песни поради една основно причина - Нямаме никакви песни и скандирания за националите. Имаме едно българи-юнаци и до тук. И за разнообразие можем да изпеем химна 10000 пъти и да си правим мексикански вълни. Няма как с отбор, който не е постигал нищо да се натрупат песни, хореографии и чудеса.

А най-голямата простотия е да се пее победа и пак победа, толкова жалка песен няма място на В. Левски, докато на него играят националите!

Sheisse
Контакти:

Мнениеот Sheisse » 02 юни 2009 06:37

За песни-български емблематични има колкото щеш:"Шуми Марица" , "Тих, бял Дунав" и т.н.Обаче коя е за стадион и става за мач не знам.Ама има-"Стани, стани юнак балкански" и тя май става...Абе трябва да се пробва на място и ще се разбере :)

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Мнениеот paskaleevich » 02 юни 2009 14:56

Sheisse написа:За песни-български емблематични има колкото щеш:"Шуми Марица" , "Тих, бял Дунав" и т.н.Обаче коя е за стадион и става за мач не знам.Ама има-"Стани, стани юнак балкански" и тя май става...Абе трябва да се пробва на място и ще се разбере :)

Страхотна логика !!! Но песента победа, победа... според мене е мн добра кратка песен също за нац. отбора. А Българи Юнаци също е уникална песен, трябва и тя да се пее !
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 04 юни 2009 10:17

Българи Юнаци не е песен,а скандиране :) Песента "Победа,и пак победа.." е на ЦСКА,но тъй като в нея никъде не се споменава името на клубът,може да мине и за песен на Националния отбор ! Лично аз съм "ЗА" ! И с това се изчерпваме.С една песен и едно скандиране.Химна не го слагам,защото той е задължителен ! Според мен,трябва да се пеят песни като "Шуми Марица","Тих Бял Дунав" и т.н. !Проблемът е,че 70 % от стадиона не ги знае (признавам си и аз,някои куплети съм ги позабравил :oops: но не ми е проблем да си ги припомня ;) ) Също,някой от песните на Левски,ЦСКА,Локо Пд и Ботев Пд може да им се променят малко текстовете и те да се налагат ! Примерно :

С трибагреника в нашите ръце
ще разбием всички врагове
нашата страна е България
най-велика на света !

Пее се с мелодията на "Със синьо знаме в нашите ръце..." (Една от новите песни на Левски)

(Не се смейте,просто давам пример,а й някои неща ги заимствах от един друг форум :lol: )

В крайна сметка,важното е да се напълни Националния,и 90 мин. подкрепа независимо от резултат и т.н. ! И с една песен,ма да я пеем както трябва и всички ! ЛЪВОВЕ,НАПРЕД :!:
Изображение

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 юни 2009 09:49

36 000 хиляди специално изработени български знамена ще се веят на очаквания да бъде пълен до краен предел Национален стадион „Васил Левски” на мача с Ирландия в събота.

Билетите за ключовата световна квалификация от Група 8 са почти изкупени, като малко пропуски са останали единствено за секторите Б и Г, като се очаква до часове и те да изчезнат от касите.

Хореография от 36 000 трикольора ще бъде наистина впечатляваща и ще залее целия стадион, обяви пресаташето на БФС Павел Колев, който гостува в сутрешния блок на БНТ1. Флаговете са изработени с помощта на един от официалните спонсори на националния отбор - „Загорка”.

Двубоят между България и Ирландия е в събота от 20:30 часа.

Изображение Изображение

БРАВО
Изображение

Потребителски аватар
infallible
Контакти:

Мнениеот infallible » 05 юни 2009 11:25

Ще има ще има и още как (: ще бъде доста красиво да си дигнеме настроението в началото на мача, а дано след мача да се е запазило (:
ЕДНА ЛЮБОВ!

Потребителски аватар
Blue_Lion
Контакти:

Мнениеот Blue_Lion » 05 юни 2009 13:28

infallible написа:Ще има ще има и още как (: ще бъде доста красиво да си дигнеме настроението в началото на мача, а дано след мача да се е запазило (:

Аз викам да е още по-приповдигнато :twisted:
Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 05 юни 2009 14:01

Има още една песен бе хора.
България,
най-велика на света
да развеем знамена,
за любимата страна...Българияяяяя

Пък иначе с патриотични песни се вдига много настроението и на публиката и на футболистите...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Национален отбор”