крАСАВци написа:орчо войвода написа:Тъй като съм от доста години по стадионите и съм много напред с материала относно публиката на националния отбор , мога да ти кажа едно , по мои лични наблюдения , така нареченият "сектор олигофрен" , съставен от водещите агитки в България е най - активен.На европейското първенство в Португалия например , най-активни бяха олигофрените от Пловдив .Едните пееха под път и над път - Само Локо е--- , а другите отговаряха -Локомотив - отбор кирлив .Националният отбор за пореден път защо ли бе заврян на някакво недостъпно място в сърцата им .
Незнам какво се е пяло по улиците на Португалия - не съм бил.Но на стадиона гарантирам, че поне НИЕ не сме пяли нищо за Локомотив а единствено и само за националния.Така и трябва.
Друг е въпроса, че ако не са тия ''олигофрени'' подкрепата към националния ще е просто едно масово чоплене на семки и от време на време скандиране от рода на ''искаме гол'', което си е доста смешно.milen.hristov написа:А защо се дават на фенклубовете безплатни билети? Останалите феенове по-малко хора ли сме.
Фен-клубовете ги пускат в ''свободна продажба''то ест всеки който иска билет-отива и си взима (ако са останали)
в ''свободна продажба' ги пуснаха от МАЧА С Англия ,2011 година ./безплатен билет ми беше предложен на номинал , от управляващите сектор Б на Левски в момента .