ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Re: ФИФА наказа България да играе пред празни трибуни

Мнениеот орчо войвода » 08 яну 2013 21:56

крАСАВци написа:
орчо войвода написа:Тъй като съм от доста години по стадионите и съм много напред с материала относно публиката на националния отбор , мога да ти кажа едно , по мои лични наблюдения , така нареченият "сектор олигофрен" , съставен от водещите агитки в България е най - активен.На европейското първенство в Португалия например , най-активни бяха олигофрените от Пловдив .Едните пееха под път и над път - Само Локо е--- , а другите отговаряха -Локомотив - отбор кирлив .Националният отбор за пореден път защо ли бе заврян на някакво недостъпно място в сърцата им .

Незнам какво се е пяло по улиците на Португалия - не съм бил.Но на стадиона гарантирам, че поне НИЕ не сме пяли нищо за Локомотив а единствено и само за националния.Така и трябва.
Друг е въпроса, че ако не са тия ''олигофрени'' подкрепата към националния ще е просто едно масово чоплене на семки и от време на време скандиране от рода на ''искаме гол'', което си е доста смешно.

milen.hristov написа:А защо се дават на фенклубовете безплатни билети? Останалите феенове по-малко хора ли сме.

Фен-клубовете ги пускат в ''свободна продажба'' :) то ест всеки който иска билет-отива и си взима (ако са останали)

в ''свободна продажба' ги пуснаха от МАЧА С Англия ,2011 година ./безплатен билет ми беше предложен на номинал , от управляващите сектор Б на Левски в момента .
Последна промяна от орчо войвода на 08 яну 2013 21:58, променено общо 1 път.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 яну 2013 21:58

Не си ли спомняте как есента след един мач на Г.Аспарухов фенове и стюарди обиждаха и замеряха с банани двама цветнокожи футболисти на Левски.Тогава цяла България видя това,но от БФС смотолевиха че нямат информация и замазаха случая.За това че не се учудваите когато от ФИФА спазват правилниците,когато чуждите съдии ни вдигат червени картони за нарушения,които наши съдии подминават.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 08 яну 2013 22:02

peliforewer написа:Не си ли спомняте как есента след един мач на Г.Аспарухов фенове и стюарди обиждаха и замеряха с банани двама цветнокожи футболисти на Левски.Тогава цяла България видя това,но от БФС смотолевиха че нямат информация и замазаха случая.За това че не се учудваите когато от ФИФА спазват правилниците,когато чуждите съдии ни вдигат червени картони за нарушения,които наши съдии подминават.

Момче , проблемът с олигофрениата в българския футбол е комплексна , не обвинявай конкретни лица и отбори .

Потребителски аватар
крАСАВци
Контакти:

Мнениеот крАСАВци » 08 яну 2013 22:10

орчо войвода написа:Момче , проблемът с олигофрениата в българския футбол е комплексна , не обвинявай конкретни лица и отбори .

Точно за това говорим!Затова недейте да обиждате САМО хората от сектор Б и Г.

Потребителски аватар
kireto2
Контакти:

Мнениеот kireto2 » 08 яну 2013 22:13

орчо войвода написа:
peliforewer написа:Не си ли спомняте как есента след един мач на Г.Аспарухов фенове и стюарди обиждаха и замеряха с банани двама цветнокожи футболисти на Левски.Тогава цяла България видя това,но от БФС смотолевиха че нямат информация и замазаха случая.За това че не се учудваите когато от ФИФА спазват правилниците,когато чуждите съдии ни вдигат червени картони за нарушения,които наши съдии подминават.

Момче , проблемът с олигофрениата в българския футбол е комплексна , не обвинявай конкретни лица и отбори .

Олигофренията не само в БГ футбола ,тя е в цялата държава, така че е съвсем нормално по стадионите да е пълно с ниско-интелигентна сган!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 яну 2013 22:20

Аз да питам дали наказаха Сърбия за подобни расистки прояви или само ние сме най-големите расисти на Европата? :roll:

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 08 яну 2013 22:22

орчо войвода написа:

Аз не обвинявам отделни отбори,а БФСче не е адекватен при подобни казуси,а наказват за "неправилни" транспиранти.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
sweetchinmusic
Контакти:

Мнениеот sweetchinmusic » 08 яну 2013 22:25

Поне ни наказаха в мач с не много сериозен опонент, иначе всеки знае какво трябва да се направи, за да не ни наказват друг път.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 08 яну 2013 22:28

За мен това наказание много тежко не съм расист но не може на някой да му кажеш че е маймуна и даде накажат за това.Много ми странно как няма расизъм срещу Азиатците, Арабите, Евреите и др а само срещу негрите.Някои знаели как са наказали Сърбия май имат по леко наказание от нас.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 08 яну 2013 22:34

matador написа:За мен това наказание много тежко не съм расист но не може на някой да му кажеш че е маймуна и даде накажат за това.Много ми странно как няма расизъм срещу Азиатците, Арабите, Евреите и др а само срещу негрите.Някои знаели как са наказали Сърбия май имат по леко наказание от нас.

Точно и аз това питам,но явно никой тук не знае.А тия които обиждат негрите,като чели не са гледали филми с Морган Фриймън,Дензъл Уошингтън,Уил Смит,не са слушали 50 cent,DMX Flo Rida и т.н.

Върни се в “Национален отбор”