BRF написа:MORSKI написа:Не имам чувството, че ти се правиш на глупав... Не му бил гледал мачове, ако ставал щял да играе в Левски и ЦСКА

Ами дай тогава да викаме само "звездите мега гиганти" на тея два отбора... Честно, ти глупав ли си или на такъв се правиш? Как може да кажеш за някой играч, че не става без да си го гледал? Остави Любо Пенев. Той е преценил, че иска да го повика. Питам те за пореден път защо се вика играч, който не записва и една минута и ти как би се почувствал на негово място. И за другото нещо- как ще разбереш, че даден играч/стока и т.н няма алтернатива без да си го заменил с друг? Или си врачка

Той ли е единствения който го викат,а не го пускат?На сбор се викат 20 играчи,групата е 18,а могат да играят 14.Другите кво да ги правим!Всеки помага с нещо,затова е отбор!Какво предлагаш-във важен мач ти гонят десния бек,да искараш и един от централните за да стабилизираш защитата

?Вземи помисли малко преди да говориш простотии!Пак ти повтарям-имате допуснати 12 гола за 8 мача!
Той сигурно е единственият играч, който се вика от една година, а още не се включил дори в контролите! Ок, ако е "толкова слаб" защо го викат и Пенев, и Матеус? Как разбраха, че Иван Иванов няма алтернатива като не са пуснали Александров? Отговори ми смислено на този въпрос. И, ако наистина не е алтернатива и е по-слаб, защо продължават да го викат?
Абе момче, стига си ми вкарвал твои думи и твои разсъждения! Кой ти говори за ситуацията след картона на Бандаловски! Мисли малко! Говорим попринцип за Иван Иванов и това, че не във всеки мач може да почне като титуляр! Не ми вкарвай някакви твои разсъждения. Разбира се, че след като гонят Бандаловски няма как да смениш цз за друг цз....
А върха са тея неща за 12- те гола в 8 мача. Че за тях вина данеби да носи само Александров! Айде пак говориш без да знаеш и без да си гледал и един мач! Да те открехна, че във всичките тези мачове, точно той беше най-стабилният ни играч. Головете паднаха заради трагичните ни бекове....