Италия-България- 1:0
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- trokadero_
- Контакти:
Re: Италия-България-6 септември от 21:45 часа
Едно може да се каже - жалко , че за толкова години не можахме поне един път да се класираме ...
Докато не се научим от такива мачове да измъкваме нещо и да бием в домакинствата, големия форум ще си остане просто една недостижима цел
@ Надявам се след този мач, голяма част от отбора повече да не бива викана, а да се налагат редовно играещи от България!
@ Имаме достатъчно материал, Петев да почва да работи, а не да говори неадекватно!
@ За БФС няма какво да кажа... явно там НАГЛОСТТА на някой хора няма край!

@ Надявам се след този мач, голяма част от отбора повече да не бива викана, а да се налагат редовно играещи от България!
@ Имаме достатъчно материал, Петев да почва да работи, а не да говори неадекватно!
@ За БФС няма какво да кажа... явно там НАГЛОСТТА на някой хора няма край!
- blue avalanche
- Контакти:
Teo написа:
Като ти гледам аватара и ти знам наклонностите,сигурно имаш предвид Галчев,Пр.Йорданов,Ст.Колев,Бранеков,Головодов,Кикарин,Чорбаджийски и т.н.
Нали?
И за треньор-Хр.Янев "Джуджето".

blue avalanche написа:Teo написа:
Като ти гледам аватара и ти знам наклонностите,сигурно имаш предвид Галчев,Пр.Йорданов,Ст.Колев,Бранеков,Головодов,Кикарин,Чорбаджийски и т.н.
Нали?
Галчев е ювелир бе, недей така, Головодов ще ги пори, Кикарин е новия Алвеш

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
blue avalanche написа:Teo написа:
Нали?
Лавино, за какво ме провокираш сега

@ Да видя някъде да съм написал ЦСКА или наши футболисти

@ Говоря генерално и в това число влиза и вашето клубче

Абсолютни неудачници ...... от Перуката, през Стриптизьора, та до "националите"
Ха, да видим Папагала как ще процедира с г-н Петев, ...... 'щото и той не се справя много добре с резултатите
За хората с къса памет ще напомня, че Л. Пенев със същите "игралци" ни държа до последно в борбата за място на Световното 2014 в група с Италия, Дания и Чехия (всички участници на Евро 2012 при формат от 16 отбора!) и ако не бяха двамата малоумници (Бодуров и Дяков) да си изкарат по един червен в Ереван, нещата можеха да са съвсем различни. Групичката спретнала преврата на Пенев не я виждам да се напъва кой-знае колко и за Петев
Аз не виждам душа и борба на терена. При Пенев поне имаше повече хъс и настроение. Жалка работа ....
С Перуката и Папагала и ..... техните зависимости - толкоз

Ха, да видим Папагала как ще процедира с г-н Петев, ...... 'щото и той не се справя много добре с резултатите

За хората с къса памет ще напомня, че Л. Пенев със същите "игралци" ни държа до последно в борбата за място на Световното 2014 в група с Италия, Дания и Чехия (всички участници на Евро 2012 при формат от 16 отбора!) и ако не бяха двамата малоумници (Бодуров и Дяков) да си изкарат по един червен в Ереван, нещата можеха да са съвсем различни. Групичката спретнала преврата на Пенев не я виждам да се напъва кой-знае колко и за Петев

Аз не виждам душа и борба на терена. При Пенев поне имаше повече хъс и настроение. Жалка работа ....
С Перуката и Папагала и ..... техните зависимости - толкоз

"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Добре де 1 нещо не мога да разбера. Как така се викат хора, които не играят редовно и това не е от сега, а от години. Любо и той дойде и каза, че не му трябват хора, които не играят редовно в клубните си отбори, но и той почна да ги вика. Не знам защо викна и Минев, като в Левски показва доста слаба игра през този полусезон, а даже не е изиграл много мачове заради наказания. А за Неделев няма да коментирам. Но да не обсъждам всичко, защото повечето ги няма никакви, а Попов лично аз не бих го викнал след като саботира Любо. Не знам до колко може да се обвинява Боби Михайлов. Той им е осигурил всички условия. Ще кажете ма той натиска треньора кой да играе. Ми в кого е вината, дали пак не е в треньора, че се пречупва. Но пък колко бяха сменени и какъв е резултатът. Приказката за старите к.... и новия бардак. Аз ви казвам, че по време на тренировка, когато Мъри им беше треньор той ги накара да направят 1 разиграване. Направиха около 5 опита без успех. Наложи се да ги спира пак да им обяснява и а познайте дали успяха изобщо да го направят
Искам да уточня, че не беше нищо кой знае какво просто няколко точни паса. Та така. Ако ще Венгер да дойде няма как за 1 лагер и 6-7 мача за годината да промени нещо. Видяхме и германската школа. Според мен треньор от западна Европа не може да вирее тук. Има много сърцати момчета с по-ограничени възможности в нашето първенство. Какво стана с Гълабинов? Рангелов за толкова мачове нищо добро не съм видял да направи. Ох стига, че ще изброя всички играчи вината не е в тях 

- blue avalanche
- Контакти:
Мисля,че на отбора му липсва Благой "Джизъс" Георгиев!!!
Неговата филигранна техника и ювелирен дрибъл.А за статичните положения-същински Пирло!
Пък и човекът си е титуляр отвсякъде!Така,че отговаря на високите ви критерии.

Неговата филигранна техника и ювелирен дрибъл.А за статичните положения-същински Пирло!

за мен и двата мача си бяха подозрителни особено играта на някои играчи. И най интересното е че вчера смените пак бяха доста подозрителни. вместо да смени някой от неадекватните и въобще не даващи си зор играчи като Попов и Дяков той сменя Неделев който заедно с Миланов беше единствения в предни позиции който пресираше италиянците и се опитваше да комбинира с останалите. Общо взето единствения който опита два удара към вратата и заедно с Миланов изработиха най интересното пред вратата на италиянците
blue avalanche написа:Мисля,че на отбора му липсва Благой "Джизъс" Георгиев!!!
От Тошко Неделев и Миланов е в пъти по-добре

БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема