Италия-България- 1:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Италия-България-6 септември от 21:45 часа

Мнениеот trokadero_ » 07 сеп 2015 09:02

Едно може да се каже - жалко , че за толкова години не можахме поне един път да се класираме ...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 сеп 2015 10:34

Докато не се научим от такива мачове да измъкваме нещо и да бием в домакинствата, големия форум ще си остане просто една недостижима цел :idea:
@ Надявам се след този мач, голяма част от отбора повече да не бива викана, а да се налагат редовно играещи от България!
@ Имаме достатъчно материал, Петев да почва да работи, а не да говори неадекватно!
@ За БФС няма какво да кажа... явно там НАГЛОСТТА на някой хора няма край!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2015 10:43

Teo написа:
@ Надявам се след този мач, голяма част от отбора повече да не бива викана, а да се налагат редовно играещи от България!

Като ти гледам аватара и ти знам наклонностите,сигурно имаш предвид Галчев,Пр.Йорданов,Ст.Колев,Бранеков,Головодов,Кикарин,Чорбаджийски и т.н.
Нали?
И за треньор-Хр.Янев "Джуджето". :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2015 10:48

blue avalanche написа:
Teo написа:

Като ти гледам аватара и ти знам наклонностите,сигурно имаш предвид Галчев,Пр.Йорданов,Ст.Колев,Бранеков,Головодов,Кикарин,Чорбаджийски и т.н.
Нали?

Галчев е ювелир бе, недей така, Головодов ще ги пори, Кикарин е новия Алвеш :shock:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 сеп 2015 10:57

blue avalanche написа:
Teo написа:

Нали?

Лавино, за какво ме провокираш сега :?:
@ Да видя някъде да съм написал ЦСКА или наши футболисти :?:
@ Говоря генерално и в това число влиза и вашето клубче :idea:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 07 сеп 2015 11:36

Абсолютни неудачници ...... от Перуката, през Стриптизьора, та до "националите" :!: :!: :!:

Ха, да видим Папагала как ще процедира с г-н Петев, ...... 'щото и той не се справя много добре с резултатите :)
За хората с къса памет ще напомня, че Л. Пенев със същите "игралци" ни държа до последно в борбата за място на Световното 2014 в група с Италия, Дания и Чехия (всички участници на Евро 2012 при формат от 16 отбора!) и ако не бяха двамата малоумници (Бодуров и Дяков) да си изкарат по един червен в Ереван, нещата можеха да са съвсем различни. Групичката спретнала преврата на Пенев не я виждам да се напъва кой-знае колко и за Петев :!:
Аз не виждам душа и борба на терена. При Пенев поне имаше повече хъс и настроение. Жалка работа ....

С Перуката и Папагала и ..... техните зависимости - толкоз :!:
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 07 сеп 2015 13:17

Добре де 1 нещо не мога да разбера. Как така се викат хора, които не играят редовно и това не е от сега, а от години. Любо и той дойде и каза, че не му трябват хора, които не играят редовно в клубните си отбори, но и той почна да ги вика. Не знам защо викна и Минев, като в Левски показва доста слаба игра през този полусезон, а даже не е изиграл много мачове заради наказания. А за Неделев няма да коментирам. Но да не обсъждам всичко, защото повечето ги няма никакви, а Попов лично аз не бих го викнал след като саботира Любо. Не знам до колко може да се обвинява Боби Михайлов. Той им е осигурил всички условия. Ще кажете ма той натиска треньора кой да играе. Ми в кого е вината, дали пак не е в треньора, че се пречупва. Но пък колко бяха сменени и какъв е резултатът. Приказката за старите к.... и новия бардак. Аз ви казвам, че по време на тренировка, когато Мъри им беше треньор той ги накара да направят 1 разиграване. Направиха около 5 опита без успех. Наложи се да ги спира пак да им обяснява и а познайте дали успяха изобщо да го направят :lol: Искам да уточня, че не беше нищо кой знае какво просто няколко точни паса. Та така. Ако ще Венгер да дойде няма как за 1 лагер и 6-7 мача за годината да промени нещо. Видяхме и германската школа. Според мен треньор от западна Европа не може да вирее тук. Има много сърцати момчета с по-ограничени възможности в нашето първенство. Какво стана с Гълабинов? Рангелов за толкова мачове нищо добро не съм видял да направи. Ох стига, че ще изброя всички играчи вината не е в тях :lol:

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 07 сеп 2015 13:31

Мисля,че на отбора му липсва Благой "Джизъс" Георгиев!!!
Неговата филигранна техника и ювелирен дрибъл.А за статичните положения-същински Пирло!
Пък и човекът си е титуляр отвсякъде!Така,че отговаря на високите ви критерии.
:mrgreen:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 07 сеп 2015 16:59

за мен и двата мача си бяха подозрителни особено играта на някои играчи. И най интересното е че вчера смените пак бяха доста подозрителни. вместо да смени някой от неадекватните и въобще не даващи си зор играчи като Попов и Дяков той сменя Неделев който заедно с Миланов беше единствения в предни позиции който пресираше италиянците и се опитваше да комбинира с останалите. Общо взето единствения който опита два удара към вратата и заедно с Миланов изработиха най интересното пред вратата на италиянците

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 сеп 2015 17:02

blue avalanche написа:Мисля,че на отбора му липсва Благой "Джизъс" Георгиев!!!
Неговата филигранна техника и ювелирен дрибъл.А за статичните положения-същински Пирло!
Пък и човекът си е титуляр отвсякъде!Така,че отговаря на високите ви критерии.
:mrgreen:

От Тошко Неделев и Миланов е в пъти по-добре :(
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Национален отбор”