ЕВРО 2012 квалификации

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Re: ЕВРО 2012 квалификации

Мнениеот acmilan » 03 фев 2010 21:07

maldin1 написа:Аз пък предричам,че който и да ни се падне Мъри няма да изкара целия квалификационен цикъл!!!!

Ооо,колко ти се искаааа,викаш дано да падаме и то с много та да се върне бат Ицо и да мачкаме пак шведите и хърватите,че и бат Стойчо да смаже отново,за кой ли път своите жертви-чехите,че и датчаните покрай тях,бат Пламен да се разправи с гадните сърби за пореден път :mrgreen: Ааах мечтииии :lol: Аз пък предричам,че след като се доказа на клубно ниво,Мъри Стоилов ще го направи и на национално,България ще бъде на Евро 2012 8-)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 фев 2010 21:19

acmilan написа:
maldin1 написа:Аз пък предричам,че който и да ни се падне Мъри няма да изкара целия квалификационен цикъл!!!!

Ооо,колко ти се искаааа,викаш дано да падаме и то с много та да се върне бат Ицо и да мачкаме пак шведите и хърватите,че и бат Стойчо да смаже отново,за кой ли път своите жертви-чехите,че и датчаните покрай тях,бат Пламен да се разправи с гадните сърби за пореден път :mrgreen: Ааах мечтииии :lol: Аз пък предричам,че след като се доказа на клубно ниво,Мъри Стоилов ще го направи и на национално,България ще бъде на Евро 2012 8-)

Да,ама на карти. :lol:
P.S.Искам го,обаче с Мъри едва ли.Знаеш че му нямам вяра,както нямам и половин грам оптимизъм.
Само Черно море.

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 03 фев 2010 21:27

За мен това е желаната група, в която може да станем и първи при малко постоянство:
Русия / Словакия / БЪЛГАРИЯ / Уелс / Лихтенщайн / Сан Марино
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 фев 2010 21:57

Ами коментирай руските халфове. Иначе си прав че разиграват бързо, но основно назад и по-малко настрани. В атака разчитат на извеждащи пасове по земя към бързите Бистров (малко тавтология) и Аршавин. Нямат нито един градивен халф (не че ние имаме) и играят с 3 дефанзивни такива. Бековете им разчитат само на скорост (нямат пас и центриране) и си оставя празни зоните, ама с 3 деф. халфа не е голям проблем. Централните им защитници са тромави и се пласират отчайващо зле (по този компонент си приличат на нашите). Ако не е Хидинг са си един доста посредствен отбор.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 03 фев 2010 22:02

Dobri написа:Ами коментирай руските халфове. Иначе си прав че разиграват бързо, но основно назад и по-малко настрани. В атака разчитат на извеждащи пасове по земя към бързите Бистров (малко тавтология) и Аршавин. Нямат нито един градивен халф (не че ние имаме) и играят с 3 дефанзивни такива. Бековете им разчитат само на скорост (нямат пас и центриране) и си оставя празни зоните, ама с 3 деф. халфа не е голям проблем. Централните им защитници са тромави и се пласират отчайващо зле (по този компонент си приличат на нашите). Ако не е Хидинг са си един доста посредствен отбор.

А бе,ти съвсем сериозно ще ме принудиш,да стискам палци на братушките да се паднат при нас. :lol: Ама да ти напомня,че освен руснаците,ще имаме поне още три съперника,а не се знае кои ще бъдат и как ще ни изклатят.Ако се оправим с братушките,де.Другите не ги знаеш,ако са по-добри серсеми от нашите. :lol:Какво ще правим тогава? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 фев 2010 22:25

Аз не се плаша от другите, а от нас самите. Имаме играчи да се гласираме на почти всеки форум.......обаче собствения ни двор е разграден.
Селекция на играчите - без коментар.
Сработеност на отбора - за срам че основните играчи са вече 9 години заедно и тук сме зле.
Треньор - не казвам че досегашните/сегашния треньор са слаби, но просто не респектират играчите и последните си играят както си искат.

То всичко е свързано. Моля се гърците на уволнят Ото (не са доволни от дефанзивния стил на игра, не виждат че нямат футболисти ама искат да са като Испания или Бразилия) и ние да го вземем.
Ех мечти....... поне са безплатни.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 фев 2010 22:39

Dobri написа:То всичко е свързано. Моля се гърците на уволнят Ото (не са доволни от дефанзивния стил на игра, не виждат че нямат футболисти ама искат да са като Испания или Бразилия) и ние да го вземем.
Ех мечти....... поне са безплатни.

С "Крал" Ото начело.....няма да се учудя, ако играем с либеро....и това либеро се окаже Бербатов..... :lol:
Вероятно пред него ще играе двойката централни бранители - Марто-Благо....а пред тях, дефанзивни халфове ще са двамата Валери - Божинов и Домовчийски !
А кой ще играе в нападение ?
Ами при Рехагел......кво нападение ? Ще чакаме някой корнер.....и готово > 1:0 ....после 11 човека на голлинията.....и жив човек не бива да припарва до пеналта ни..... :lol:

П.П.
Ако България някога заиграе като Гърция......аз ритуално ще се откажа от българското си гражданство !
Ако ще и......с тая игра да се класираме за междугалактическото първенство !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 03 фев 2010 22:41

Просто гърците нямат играчи за по-различна тактика, но им се иска да са копие на Барса.

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 03 фев 2010 22:51

Що приказвате глупости , аз пък предпочитам да станем европейски шампиони, пък ако ще да сме 11 човека на гол-линията ; като играем отворено и красиво следват "готини" загуби с по 0:5, 0:6, 1:6, 1:4 и т.н. След 100 години всеки ще знае , че Евро 2004 са го спечелили гърците , а как са играли на никой няма да му пука ;)
Изображение

ultra_shark
Контакти:

Мнениеот ultra_shark » 03 фев 2010 23:50

Ауууууууууу, бях ги забравил нашите приятели фиромци. Ако има мач Македония - България, СКОПИЕ ЩЕ СЕ СРУТИ.

Върни се в “Национален отбор”