Отчетът на Мъри пред БФС!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Re: Отчетът на Мъри пред БФС!

Мнениеот Lyubooo » 24 ное 2009 23:43

най-кофтито е че си прави устата, че ще класира отбора за Евро 2012!
нелепо е селекцията му на футболисти от българското първенство да се ограничава до отборите на ЦСКА и Левски, а евентуално ако се викне някой друг, то е за да го ползва да дозапълни нужната бройка!
непростимо е да не поема и грам лична вина за някои резултати!
да води 7мача от 10 възможни в квалификациите, не е съвсем малко. Отделно имаше 2 месеца за да се подготви за първия си мач! В 5 от тея 7 мача ни вкарват гол/голове още през първото полувреме!
играта на националния отбор пак си е трагична въпреки неговите нововъведения!

но както и да е

БФС му гласува мандата до 2012-та година, така че ще има нужния цял цикъл да покаже качествата си!
Аз лично ще стискам палци за успех, въпреки че вътрешно съм притеснен че още при жребия ще вдигнем бялото знаме!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 24 ное 2009 23:53

Lyubooo написа:най-кофтито е че си прави устата, че ще класира отбора за Евро 2012!
нелепо е селекцията му на футболисти от българското първенство да се ограничава до отборите на ЦСКА и Левски, а евентуално ако се викне някой друг, то е за да го ползва да дозапълни нужната бройка!
да води 7мача от 10 възможни в квалификациите, не е съвсем малко. Отделно имаше 2 месеца за да се подготви за първия си мач! В 5 от тея 7 мача ни вкарват гол/голове още през първото полувреме!

но както и да е

БФС му гласува мандата до 2012-та година, така че ще има нужния цял цикъл да покаже качествата си!
Аз лично ще стискам палци за успех, въпреки че вътрешно съм притеснен че още при жребия ще вдигнем бялото знаме!

Браво това имах предвид,човека заслужава втори шанс,както го заслужаваше и Ицо

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 25 ное 2009 00:01

UltraBlue написа:
ЛЕВСКАРКА написа:От този отчет на мъри, съм съгласна само за 2 неща. Първото е, че през изминалите квалификации, на моменти нямахме спортен шанс. Другото е, че защитата в повечето мачове ни беше катастрофална.

А за контузиите на ключови играчи...
А за това, че България създаваше положения за един мач, които не бяха създавани във всички предходни взети заедно...
Че не игра "Опълченците на шипка" ...
:?:

За контузените играчи съм го пропуснала да го напиша и с това съм съгласна. Мерси, че ме коригира. Обаче за това, че в 1 мач сме създавали положения, които в други срещи не сме, мисля, че се нарича спортен шанс, защото не можахме да ги отбележим.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 ное 2009 08:05

от 1913 на 24 Ное 2009 22:31

Вече се убедих, че съм гледал други мачове и съм бил на други стадиони. След като не съм видял нищо от споменатите постижения, очевидно проблемът е в мен.

Успокой се,проблемът не е в теб!Само Кауна и част от сините фенове са гледали "правилните" мачове или са ги гледали под правилен ъгъл ;) Всички останали българи не разбираме от футбол,защото не желаем за пореден път да ни правят на луди.Тоя ще го държат поне още 5 години.Благодарение на новия правилник за квалификациите ще се класираме за Европейското и ще го бетонират начело на национала!Благодарение на наглостта им с Раев са ме докарали да искам пълен провал в следващия квалификационен цикъл,защото тоя каун до сега никога не си е тръгвал сам,а е чакал да се провали до дъното и да го изхвърлят като мръсно маче!Така беше в Левски и в Литекс,но разликата е,че хич не ми пука за клубните отбори,които е провалил,но националния е нещо друго :( Оказа се че националния отбор може да е училище за начинаещи треньори,стига в него да бъдат викани "правилните" играчи!След приятелския мач със Швейцария престанах да ходя на мачовете на националния,но сега ще престана и да ги гледам по телевизията.Все пак не съм мазохист :oops:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 25 ное 2009 08:16

Обаче клубните отбори си имат едноличен собственик, и този собственик много добре знае, че провалите на "мърлиньо" му костват много пари, а тук в националния, я загубим, я не, изобщо не ни ебе, седиме си кротки като аганца пред клавиатурките и си брoиме постовете в форум.гонг.бг. Сега като паднем в 4та урна, провалът в синьо ще се разпростре отвъд клубната си рамка... той вече завладя и националния де, но все още за провал неможе да се говори, въпреки че сме се насочили натам доста целеустременно!!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 25 ное 2009 09:08

Old_death написа:
от 1913 на 24 Ное 2009 22:31

Вече се убедих, че съм гледал други мачове и съм бил на други стадиони. След като не съм видял нищо от споменатите постижения, очевидно проблемът е в мен.

Успокой се,проблемът не е в теб!Само Кауна и част от сините фенове са гледали "правилните" мачове или са ги гледали под правилен ъгъл ;) Всички останали българи не разбираме от футбол,защото не желаем за пореден път да ни правят на луди.Тоя ще го държат поне още 5 години.Благодарение на новия правилник за квалификациите ще се класираме за Европейското и ще го бетонират начело на национала!Благодарение на наглостта им с Раев са ме докарали да искам пълен провал в следващия квалификационен цикъл,защото тоя каун до сега никога не си е тръгвал сам,а е чакал да се провали до дъното и да го изхвърлят като мръсно маче!Така беше в Левски и в Литекс,но разликата е,че хич не ми пука за клубните отбори,които е провалил,но националния е нещо друго :( Оказа се че националния отбор може да е училище за начинаещи треньори,стига в него да бъдат викани "правилните" играчи!След приятелския мач със Швейцария престанах да ходя на мачовете на националния,но сега ще престана и да ги гледам по телевизията.Все пак не съм мазохист :oops:

Ето колко си слушал Стоилов.Той преди няколко дни в едно интервю потвърди,че след квалификациите дори да се класираме си тръгва защото му се работи с клубен отбор.
п.с.Същите тези ''правилни'' футболисти не ги ли викаше и Стоичков,та той даже си позволи да повика и Гонзо.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 25 ное 2009 09:40

Ето колко си слушал Стоилов.Той преди няколко дни в едно интервю потвърди,че след квалификациите дори да се класираме си тръгва защото му се работи с клубен отбор.
п.с.Същите тези ''правилни'' футболисти не ги ли викаше и Стоичков,та той даже си позволи да повика и Гонзо.

Стоилов ми писна да го слушам да мрънка с ръчички пред коремчето,а Стоичков не написа светла страница във футболната история на Кипър ;) Само дето не разбрах защо за пореден път делим националния по цветове!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 25 ное 2009 09:44

Lyubooo написа:Вижданията ми като треньор не са самоцелни, дълбоко съм убеден, че само с красив, нападателен резултатен футбол може да се изравним с нивото на съвременния футбол.
Като сините в ШЛ?!

Lyubooo написа:Статистиката от играните мачове категорично потвърждава напредъка на България по всички основни компоненти на нападателния футбол. Вкарахме много голове, създадохме много голови положения, контролирахме играта, в нито един момент не се превърнахме в боксова круша. Категорично се разграничихме от познатото ни опълченско поведение. До голяма степен се видя обликът, който искаме да имаме. Имаме огромен напредък по пътя на промяната, заради която поех националния отбор.

Е, това ме разби!
Lyubooo написа:Неблагоприятен фактор през цялото време бе и негативното отношение на обществената нагласа спрямо отбора. Спрямо това поколение и този отбор има натрапени негативни нагласи, които се видяха и в този период.

Защо ли?!
Абе, тоя човек се шегува. Отделен е въпроса, че подобни комсомолски изпълнения на БФС като искането на отчет - доклад в свободна есеистична форма е ... смях голям. Мъри не става за национален (!) треньор! Защо няма цифри? Проценти - владеене на топката, пробягано разстояние от отделните играчи във всеки мач и като цяло. Пасове - проценти , ефективност. Развиване на отбора - представяне и включване на млади играчи. Ефективност на отделните играчи (М. Петров имаше период от 2 години без гол, а беше титуляр.) и т.н, и т.н. С ретроградното им мислене няма начин да стане. Аз съм сигурен, че голяма част от хората в БФС не ползват компютри, не са научавали нищо ново в последните 30 години. Треньорите не искат да се развиват. Кокала разправяше: "Аз няма какво ново да уча! :? " Мъри промени тактическата постройка в един мач със Шахтьор и имаше промяна - не паднахме.

Потребителски аватар
ros
Контакти:

Мнениеот ros » 25 ное 2009 11:26

Статистика, проценти, ефективност... Ако някой в близките 10 години ги вкара в анализа на националния отбор ще направим фурор. Но имайки предвид, че в следващите години Мъри е непоклатим, не очаквайте смислен анализ.
Единственото ново нещо, което Станимир Стоилов внесе в националния отбор бе връщането на Димитър Бербатов в по-задни позиции , за да раздава пасове на останалите в отбора. До голяма степен на това се дължи и слабата резултатност на Митко до тази есен.
В защита използва над 10 човека /Кишишев, Миланов, Минев, Иванов, Тунчев, Котев, Ангелов, Манолев, Топузаков, Стоянов, Николов - може би пропускам някой/ и получихме почти толкова голове, колкото Левски в Шампионската лига. Това нито ми прилича на обиграване, нито на подмладяване. Това е просто подигравка с всеки един от тази линия. Плю в лицата и на млади и на стари. Да не забравим, че най-демонстративно пренебрегна Валентин Илиев за това, че не му трябвали защитници, които вкарват голове. Без коментар!
В средата на терена нищо ново - Петров и Ангелов. Това е... За находката която и в Левски не щат много много да чуят и която има КПД 1:5 в полза на неуспешните пасове не ща да говоря. Името му знаете всички...
За нападателите...освен 11 гола в последните 4 мача, които общо взето служат за замазвоне на очите - голяма мъка. Автогол на ирландците в Дъблин и гол на Телкийски в София, за кипърските попадения няма смисъл да казвам...
За избора на играчи - изредиха се над 30 човека, някои от тях имаха само по 2 мача и толкова...
За тактиката - похвали се Мъри, че играем нападателно... Те и в Литекс така...и накрая - 0 на 4 срещу БАТЕ. Е...
И сега нещо за всички които го защитават...
Всеки има право на избор чия позиция да защитава. Но не очаквайте от нас да разберем вашата. Не можем. За мен правилният футбол не ключва мениджърси намеси, глупави тактически екперименти и надменност до степен на обожествяване. Достатъчно!!!
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 25 ное 2009 11:53

Lyubooo написа:най-кофтито е че си прави устата, че ще класира отбора за Евро 2012!

но както и да е

Не вика само от Левски и ЦСКА. Вика и от Литекс. Кой предлагаш да извика от А група?

Crap, ти си извратен!!! Как може да си сложиш такава снимка...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Национален отбор”