Ще играе ли България на Евро 2012 ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Re: Ще играе ли България на Евро 2012 ?

Мнениеот venci_1913 » 14 окт 2009 09:20

Никой да не им стъпи днеска на лайната!
Славия София

ritchi
Контакти:

Мнениеот ritchi » 14 окт 2009 09:23

И кой да ги тренира тия футболисти???Нали треньор им беше Димитър Димитров-Херо-шампион на България с Литекс и Левски, Стойчо Младенов-шампион на България с ЦСКА,Христо Стоичков,Пламен Марков,Димитър Пенев-" четвърти в света,многократен шампион на България с ЦСКА,Станимир Стоилов-Шампион с Левски,четвъртфиналист в УЕФА,вкарал първия български отбор във Шампионска лига.

Ще дойде Фабио Капело и ще учи струващия 32 млн Бербатов как да вкарва голове ли???Или струващите по 15 млн Мартин и Стилян как да я подават топката???Или струващия 10 млн-Валери къде да застане за да я вкара,Или струващия 5 млн Благо каква прическа да си направи???

Как да стане???Нали и новия треньор ще разполага със същите звезди-какво ще направи със тях???
Докато те не решат че си струва да играеш за България няма да се класираме никъде!!!
А лошото е че на тях като не им се играе,няма кой да ги смени.Справка мача в Ловеч България-Черна гора.Там сме още по зле!

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 14 окт 2009 09:37

Новият тренъор ще им вкара респект!Ще ги сдухва , ще ги друса ако требва!Мърлъо Вън !Хасковският боклук с неего
Славия София

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 окт 2009 10:05

ДА !
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 окт 2009 10:08

по скоро на евро 2020 за по кръгло :)

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 14 окт 2009 10:11

Твърдо ДА.България ще играе на Евро 2012

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 окт 2009 10:24

moonlight написа:
marmi52 написа:Футболисти имаме ! Всеки, който поне малко разбира от футбол ще прозре това, че потенциалът на този отбор е много по-голям !

Разберете го най-после ! България няма база ! България няма основни неща във футбола ! България няма футболисти ! За това България е едно голямо нищо и половина на футбол ! Жалко , но факт !

Така,за базите горе-долу е ясно.Но ми кажи,Албена и Ставийски с каква спортна база станаха световни шампиони и т.н.Само с една пързалка.А конкретно по темата,ако е Мъри СИГУРА сме аут.
Само Черно море.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 14 окт 2009 10:35

Може и да се класираме. Макар че толкова трагичен национален отбор не сме имали. Точна илюстрация на състоянието на футбола в България. Точна илюстрация на живота в България.
Но не съм сигурен, че всички привърженици на футбола го желаят. Точно обратното. След събота почти 90%, разделени на 2 групи (не е важно дали поравно) обвиняват треньора и защитата. Критиката е основателна, но е изпълнена със злоба и омраза. Злоба към "Левски" или ЦСКА. Според мен такава критика не може да бъде полезна.
Р.S. Привърженик съм на "Левски". И то страстен. Не боготворя Станимир Стоилов. Да, постигна резултати. Но след мача с "Киево" демонстрира безсилие.

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 14 окт 2009 10:42

marmi52 написа::mrgreen:

Вероятно мнозина от вас ще кажат, че е рано още за тази тема, но аз смятам, че още отсега трябва да започнем подготовка за следващия квалификационен цикъл.
Футболисти имаме ! Всеки, който поне малко разбира от футбол ще прозре това, че потенциалът на този отбор е много по-голям !
С Мъри като треньор обаче ще гледаме и следващото голямо първенство само по телевизията !
А, това първенство ще е последния шанс за поколението на Митко Бербатов, Стилиян Петров, Мартин Петров, Благо Георгиев и другите, на които залагахме в началото такива големи надежди ...

ще играем таратанци
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 14 окт 2009 10:44

Живко6461 написа:Може и да се класираме. Макар че толкова трагичен национален отбор не сме имали. Точна илюстрация на състоянието на футбола в България. Точна илюстрация на живота в България.
Но не съм сигурен, че всички привърженици на футбола го желаят. Точно обратното. След събота почти 90%, разделени на 2 групи (не е важно дали поравно) обвиняват треньора и защитата. Критиката е основателна, но е изпълнена със злоба и омраза. Злоба към "Левски" или ЦСКА. Според мен такава критика не може да бъде полезна.
Р.S. Привърженик съм на "Левски". И то страстен. Не боготворя Станимир Стоилов. Да, постигна резултати. Но след мача с "Киево" демонстрира безсилие.

Живко,ти си един от малкото трезвогледащи левскари.Конкретно за мен,не тая злоба към Левски или ЦСКА.Яд ме е на Мъри,че след като не спира да се излага и нас ни прави на маймуни.Хем се вижда че се е оаакал,хем е горд в същото време.
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”