Вижте новият национален отбор (левски)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Вижте новият национален отбор (левски)

Мнениеот futbolqga » 10 сеп 2009 14:19

FK_Montana написа:Коста Янев, Костадин Стоянов, Делев, Тимонов, Чавдаров, Янчев, Иванов..... по кой фактор са по-зле от левскарите, по никой

Иванов - пълно леке, щом неиска да играе защо да му се молиме на жалкото педалче
Янчев - нали говориме за подмладяване, да викнем и Пенев ако искаш?!??
Чавдаров - 10 класи под Иванков
Тимонов - съгласен съм, не е лош играч
Делев - талантлив е, но неможеш да ми кажеш, че е по-добър от Домовчийски.Нито като опит, нито като техника, а за игра с глава да не споменаваме.А като сложиме и Бербо, Божо и Рангелов, наистина Делев изглежда на светринни години от тях
Костадин Стоянов - тука също съм съгласен, готов е за националния, но като Домо - за по 20-30 мин
Коста Янев - хубава двойка ще са с Гаджев

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Мнениеот stefan_bg2 » 10 сеп 2009 14:22

Аз бих добавил и Божинов :!: :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
zlostar
Контакти:

Мнениеот zlostar » 10 сеп 2009 14:24

FK_Montana написа:Коста Янев, Костадин Стоянов, Делев, Тимонов, Чавдаров, Янчев, Иванов..... по кой фактор са по-зле от левскарите, по никой

Не се зимай на сериозно темата е т.ашак, въпреки че бих те попитал -а с какво са по-добри :mrgreen:
Както казва нашия Месия и Спасител, да му се свети името, Левски има най-добрите играчи в БГ и е не нормално Мъри да вика толкова малко левскари в нац. отбор :!: :mrgreen:
НАЗДРАВЕ, ТОШЕ!

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 10 сеп 2009 14:25

Ама разбира се!Това са играчите от които очакваме да ни пратят на Европейското. :lol: И най-вече от К.Стоянов и Чавдаров :shock: Ако трябва да бъда сериозен само Сърмов няма място в Националния от всички изброени от Левски

slavia1913
Контакти:

Мнениеот slavia1913 » 10 сеп 2009 14:27

Ахах смешно ми стана. Но честно казано и аз понякога си мисля, че може в наща държава и такава глупост да се направи. С тея футбоисти, които изброявате Грузия, Ейре и други отбори ще ни бият лесно. Просто са много далеч от класата на повечето от сегашните играчи(а това определено е лошо)Ако се откажеш от Стилян, Мартин и Бербатов е пълна идиотщина. Сърмов е слаб футболист. "Манекенчето" Благо за много по-малко време направи 30 пъти повече неща от Сърмов. После си го псувайте ама си е много по-класен играч от 95% от футболистите на Левски и ЦСКА, но Мъри го остави на скамейката.

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 10 сеп 2009 14:27

futbolqga написа:

Иванов - пълно леке, щом неиска да играе защо да му се молиме на жалкото педалче
Делев - талантлив е, но неможеш да ми кажеш, че е по-добър от Домовчийски.Нито като опит, нито като техника, а за игра с глава да не споменаваме.А като сложиме и Бербо, Божо и Рангелов, наистина Делев изглежда на светринни години от тях
Костадин Стоянов - тука също съм съгласен, готов е за националния, но като Домо - за по 20-30 мин

Иванов- много добър защитник, то и Сироков е бойкотирал отбора през "93 с/у Франция, ама после е играл
за Янчев - то викаха и топузаков, така че същото
Чавдаров - нали говорим за шанс за младите, то ако не се обиграва ще си имаме 2-3 класни вратаря още 5-10 години и после ще разчитаме на вратарите на отборите от 2рата половина на таблицата
Делев - ако се пуска по 35-40 минути ще повиши класата си с няколко пъти
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
angelov
Контакти:

Мнениеот angelov » 10 сеп 2009 14:29

Carpy написа:
angelov написа:
Ми нали нац.отбор е щял да бъде Левски. Защо тогава Стилян Петров няма да е в него, след като е левскар?
Нещо май теорията издиша? Или е писана от някой с много тъмно червени очила ;) .

Защото ако изкара още 1 цикъл и ще бие Перуката по мачове в нац. отбор.

Доколкото знам Михайлов има 102 мача за България, а Стилиян има 84. Ако не бъркам със сметките това са 18 мача по малко. Ако Стилиян играе в оставащите два мача от този цикъл, стават 16 мача разлика. Кажи ми, как за един цикъл ще изиграе 16 мача за да го изравни и 17 да го мине.

Потребителски аватар
FK_Montana
Контакти:

Мнениеот FK_Montana » 10 сеп 2009 14:29

zlostar написа:

Не се зимай на сериозно темата е т.ашак, въпреки че бих те попитал -а с какво са по-добри :mrgreen:
Както казва нашия Месия и Спасител, да му се свети името, Левски има най-добрите играчи в БГ и е не нормално Мъри да вика толкова малко левскари в нац. отбор :!: :mrgreen:
НАЗДРАВЕ, ТОШЕ!

имаш предвид по-стари, изгонихте няколко играчи преди 2-3 години и сега си върнахте, това е нищо работа, да не говорим колко човека са ви над 30 години, ние поне направихме селекция и играчите които взехме ще станат много добри след 1-2 години
ЦСКА Шампион

Потребителски аватар
levskarinvt
Контакти:

Мнениеот levskarinvt » 10 сеп 2009 14:32

FK_Montana написа:
futbolqga написа:

Иванов- много добър защитник, то и Сироков е бойкотирал отбора през "93 с/у Франция, ама после е играл
Чавдаров - нали говорим за шанс за младите, то ако не се обиграва ще си имаме 2-3 класни вратаря още 5-10 години и после ще разчитаме на вратарите на отборите от 2рата половина на таблицата
Чавдаров не е млад.На тоя пост нямаме никакви проблеми.Имаме си Михайлов,Кирев,Караджов,онова момче от Сиена и още много други.Колкото до Делев трябва му още много време,за да стане добър играч.Защо да не вземем тогава и Цачев?С какво е по-слаб от Делев като качества.Нужно е подмладяване ама не с 18-19 годишни келешчета.

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 10 сеп 2009 14:34

FK_Montana написа:Иванов- много добър защитник, то и Сироков е бойкотирал отбора през "93 с/у Франция, ама после е играл

Иванов - попринцип като играч наистина е перфектен, обаче иначе е леке
Янчев - няма значение какво са викали , в момента говориме за подмладяване
Чавдаров - ако ще се дава шанс на млад вратар, то предпочитам това да е Марио Кирев или дори Михаил Иванов (мисля че така се казваше момчето от Сиена)
Делев - попринцип няма лошо да се пуска, защото в такива момчета, като него и Цачев ни е бъдещето, но да е само във вече решени мачове - не трябва да разчитаме на тях още от сега да ни ги решават.

Върни се в “Национален отбор”