Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

samobotev
Контакти:

Re: Докога нашият "капитан" ще тежи на националите?

Мнениеот samobotev » 13 авг 2009 10:43

Ами като е било толкова лесно,защо не вкараш 3-4 гола с петичка и не отидеш в Реал Мадрит :) .

liki4a

Мнениеот liki4a » 13 авг 2009 10:45

нищо не става от барби, свалете червените очила!

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 10:46

HanPagan написа:Играл съм и то много преди Бербатов да энае эа съществуването на тая игра.Всеки посредственик може да раэцъква с петичка.Ако си мисли , че с това покаэва супер техника и някаква класа , значи или е много глупав или наивен.И аэ мога да стрелям с глава и то- далеч по - силен удар имам от неговия с глава и да раэцъквам с петичка на 2-3 и да плющя ножици.А лаиците само това и чакат .След поредния гол на Бъъъбътов от 3 метра на полупразна врата и зеят до небесата колко е велик .Ае смешни сте всички журналистчета , дано някой ден се усетите , макар , че едва ли.

Хахахахаха, плющиш кИфтета и рИкий на масата ти. Щом си играл толкова отдавна, когато играта беше със скороста на охлюв, много ми е ясно. :lol: :lol: :lol: Точно в тези компилации за които казваш, са показани головете му и то не на празна врата!!! Но ти не искаш да ги видиш разбира се, ти си къде, къде по-велик! И! Хората му плащат за това което може и прави, а не за това което не може! Осъзнай го това! Беги при националния треньор да те вкарва за следващия мач в групата! Разгеле, намерихме си алтернатива в нападението! Супер! :lol: :lol: :lol:

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 13 авг 2009 10:47

wrestlefan написа:HanPagan, като си толкова добър, кажи къде си играл? :lol: И мен ме дразни Барби от едно известно време насам, но не съм тръгнал да пиша глупости по форумите.

Е, кво да пишеш , то всяка тема против тоя лигльо се трие.Богохулство е да се критикува Бербатов. То само като видиш жена му на кво прилича и ти става ясно що эа мишка е.
Като й гледам хищническата фиэиономия и лошия поглед, е ясно , че е с него само эаради парите му. Това не е жена , която може да действа положително на който и да е мъж.

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 13 авг 2009 10:51

Че Домовчийски снощи беше може би най силния нападател... според мен трябва Мъри да го пусне титуляр срещу Черна гора. Момчето тичаше, добре се освобождаваше и подаваше, въобще според мен снощи той игра най силно.

Абе момчето верно се стара най много но си пролича,че няма достатачно игрови опит и като класа е доста след Бербатов,Мартин и Божинов поне за сега.Иначе определено има хляб в него,ама трябва да играе по често като титуляр за да се развие

HanPagan
Контакти:

Мнениеот HanPagan » 13 авг 2009 10:52

kartago написа:
HanPagan написа:Играл съм и то много преди Бербатов да энае эа съществуването на тая игра.Всеки посредственик може да раэцъква с петичка.Ако си мисли , че с това покаэва супер техника и някаква класа , значи или е много глупав или наивен.И аэ мога да стрелям с глава и то- далеч по - силен удар имам от неговия с глава и да раэцъквам с петичка на 2-3 и да плющя ножици.А лаиците само това и чакат .След поредния гол на Бъъъбътов от 3 метра на полупразна врата и зеят до небесата колко е велик .Ае смешни сте всички журналистчета , дано някой ден се усетите , макар , че едва ли.

Хахахахаха, плющиш кИфтета и рИкий на масата ти. Щом си играл толкова отдавна, когато играта беше със скороста на охлюв, много ми е ясно. :lol: :lol: :lol: Точно в тези компилации за които казваш, са показани головете му и то не на празна врата!!! Но ти не искаш да ги видиш разбира се, ти си къде, къде по-велик! И! Хората му плащат за това което може и прави, а не за това което не може! Осъзнай го това! Беги при националния треньор да те вкарва за следващия мач в групата! Разгеле, намерихме си алтернатива в нападението! Супер! :lol: :lol: :lol:
Не съм играл толкова отдавна , на 34 съм.Но може да эаложа 1000 лв , понеже не съм паралия като Бербата , че на удари с глава и с крак ще го бия и ще го направя смешен и жалък професионалиста , където каже и когато каже

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 10:55

HanPagan написа:
wrestlefan написа:HanPagan, като си толкова добър, кажи къде си играл? :lol: И мен ме дразни Барби от едно известно време насам, но не съм тръгнал да пиша глупости по форумите.

Е, кво да пишеш , то всяка тема против тоя лигльо се трие.Богохулство е да се критикува Бербатов. То само като видиш жена му на кво прилича и ти става ясно що эа мишка е.
Като й гледам хищническата фиэиономия и лошия поглед, е ясно , че е с него само эаради парите му. Това не е жена , която може да действа положително на който и да е мъж.

Ееееее, ти нямаш спирка, честно! :lol: :lol: :lol: Както виждаш не съм пипнал темата, това ти е поредната лъжа! Абе да нямаш нещо лично срещу него? Сега вече метна и жена му! Е нема такава простотия! Хахахахахаха :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ТаралежВгащите

Мнениеот ТаралежВгащите » 13 авг 2009 10:58

Няма нищо вечно. Бербалона ще се пукне в следващите 2-3 месеца. Това ще е такъв звучен пукот, че ще се смеят във цяла Европа. Вече и най отявлените цесекари журналисти спряха да хвалят това недоразумение .... А в Англия отдавна са го разкрили. Проблема на Съра, че не знае как да се отърве от него и да си върне част от инвестициите .. Съра няма как да каже нещо лошо за Берб, защото ще му свали цената мигновенно и дори в нортуич няма да го искат ..... така , че Съра ще го хвали докато го продаде и след това ще си "каже" какво му е било и колко му е скъсил живота нашето манекенче .... :)
Попитали радио Ереван как е новото име на цска?
- ЖСКА - "Жалък спортен клуб на армията"
А новата емблема на клуба ?
- Кофа пълна с камъни !

hetfield
Контакти:

Мнениеот hetfield » 13 авг 2009 11:00

UltraBlue написа:
hetfield написа:А може ли някой да ми каже без клубни пристрастия има ли поне 1 свястен нападател с БГ паспорт.Кой Камбуров ли,Христов ли,Муши ли?Може би само Рангелов така хваща окото.Аз например не съм видял Божинов да блесне с нещо,Макриев също,Кой да извика ако не Бербатов?Верно е,че е мърда,но няма алтернатива

Че Домовчийски снощи беше може би най силния нападател... според мен трябва Мъри да го пусне титуляр срещу Черна гора. Момчето тичаше, добре се освобождаваше и подаваше, въобще според мен снощи той игра най силно.

Да игра добре няма спор.Но му е малко рано да излиза и да решава мач,а и тои не игра точно нападател.Иначе мисля,че той игра най-добре

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 13 авг 2009 11:14

ТаралежВгащите написа:Няма нищо вечно. Бербалона ще се пукне в следващите 2-3 месеца. Това ще е такъв звучен пукот, че ще се смеят във цяла Европа. Вече и най отявлените цесекари журналисти спряха да хвалят това недоразумение .... А в Англия отдавна са го разкрили. Проблема на Съра, че не знае как да се отърве от него и да си върне част от инвестициите .. Съра няма как да каже нещо лошо за Берб, защото ще му свали цената мигновенно и дори в нортуич няма да го искат ..... така , че Съра ще го хвали докато го продаде и след това ще си "каже" какво му е било и колко му е скъсил живота нашето манекенче .... :)

Хахахахахаха, и приказката за мормона с шоколадчето! Събуди се малко........Ще вземем да те назначим за наследник на баба Ванга! Или да не си оня измисления герой от Пелово! :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Национален отбор”