А не мислите ли, че теренът може да е причина за лошата ни игра ??? Направиха уж модерен стадион в Пловдив, а теренът е по-зле от картофена нива!!! Топката нито се подава нормално, нито отскача като хората, нито нищо... футболистите се опитват да си я поведат, тя отскача от някоя бабуна и се стопира устрема!!!
Заради терена според мен се получи това блъскане и липса на футбол, както и тия супер много картони! В Пловдив може да има мн зрители, но докато не се оправи тревата, май по-добре мачовете да се играят в Разград! Едвам го изгледах тоя мач! Теренът беше подходящ единствено за ръгби и то май нещо подобно се получи....
Така че няма да бързам да обвинявам футболистите, ще ми е интересно в Белфаст на хубав терен как ще се представят?!?! :)
ЛН /България - Люксембург - 0:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ЛН: България - Люксембург 12.10 събота
stanleys написа:Има индивидуални проблясъци, желание има, но още много работа трябва. Издишахме в средата на терена според мен, няма човек сигурно да овладее топката и точно да я разпределя. Кръстев - ОК, има качества, но някой трябва да му каже да не се увлича в индивидуални действия, и да се старае повече при пасовете. Не му е за първи път да губи топката в опасна зона и да създава напрежение пред нашата врата. Не знам и каква беше идеята да се започне с Антов.
Нападателите се стараха, но бяха доста припряни. Добро включване на Здравко Димитров, ако той е човекът във форма, да се започва с него като титуляр.
Идеята беше Антов да замести Груев явно - глупостите на Илиян. При положение, че имаш Андриян Краев на тоя пост, ама Илиян дори не го извика...
[center]
[/center]

ogrizko написа:А не мислите ли, че теренът може да е причина за лошата ни игра ??? Направиха уж модерен стадион в Пловдив, а теренът е по-зле от картофена нива!!! Топката нито се подава нормално, нито отскача като хората, нито нищо... футболистите се опитват да си я поведат, тя отскача от някоя бабуна и се стопира устрема!!!
Заради терена според мен се получи това блъскане и липса на футбол, както и тия супер много картони! В Пловдив може да има мн зрители, но докато не се оправи тревата, май по-добре мачовете да се играят в Разград! Едвам го изгледах тоя мач! Теренът беше подходящ единствено за ръгби и то май нещо подобно се получи....
Така че няма да бързам да обвинявам футболистите, ще ми е интересно в Белфаст на хубав терен как ще се представят?!?! :)
Много грешки и на Илиян Илиев според мен. Първо - с повиквателните. Второ - с избора на титуляри. Радослав Кирилов беше пълен статист, а се видя, че после Здравко Димитров се включи с желание, имаше скорост, техника. Ако беше играл от началото, можеше и да сме малко по-опасни напред. За Антов се спомена също - съгласен съм и аз, че не му е там позицията.
На мен много ми се ходеше на мач, понеже преди години една мутра ми премести отбора в София и оттогава не бях ходил на български мач. Та, вчера реших да си направя една разходка до Пловдив. Стадионът е хубав, но теренът наистина е под всякаква критика. И това е стадион, за чието изграждане бяха дадени държавни пари, като доколкото помня, на няколко пъти бяха отпускани допълнителни траншове от държавния бюджет, за да може да се довърши. И накрая пак българска работа - уж нещо хубаво направено, ама не съвсем. Явно и там някой си е присвоил едни пари, пък на футбола - майната му. Гарантирано от ГЕРБ!
Както и да е, да не навлизам много в политически теми. Но наистина имаше няколко момента, които ясно се видяха на стадиона, в които футболистите се опитат да си подадат, топката отскача от някой изваден чим и отива в съвсем различна посока - назад или настрани от футболиста цел на паса. Но това се случваше и на футболистите на Люксембург.
Факт е наистина, че най-хубаво чисто футболно играхме срещу Беларус, когато мачът се игра на хубав терен в Унгария. Срещу С. Ирландия и Люксембург си беше мъка да се гледа. Срещу С.Ирландия поне ни топлеше победата, пък макар и измъчена. Никъде вече в Европа, особено пък на стадиони, където играят национални отбори, няма такива терени.
Ако има нещо хубаво, то е че оставаме на първо място в групата, заедно с Беларус и всичко все още си зависи от нас. Да видим в С.Ирландия как ще се представят и може всичко да зависи от мача тук срещу Беларус.
[center]
[/center]

Blagoy написа:Много грешки и на Илиян Илиев според мен. Първо - с повиквателните. Второ - с избора на титуляри. Радослав Кирилов беше пълен статист, а се видя, че после Здравко Димитров се включи с желание, имаше скорост, техника. Ако беше играл от началото, можеше и да сме малко по-опасни напред. За Антов се спомена също - съгласен съм и аз, че не му е там позицията.
За грешка в повиквателните може да говорим след втория мач, засега сме първи в групата още и дори нямаме допуснат гол :)
Радослав Кирилов досега е играл добри първи полувремена, можеш ли да предвидиш, че точно днеска ще е статист? Здравко Димитров се включи при леко по-уморен противник, но нямам против да го видим втория мач титуляр :)
Антов изигра един мач за националния наскоро дето беше на същата позиция и игра супер силно, дори се учудих, че може да играе по тоя начин. Нещо като Християн Петров по левия фланг - и той изигра много силен мач на тази позиция, въпреки че по принцип май е централен защитник. След като не сме пуснали гол - не виждам къде е проблема толкова за теб?! По-скоро напред не бяхме особено добре....

Re: ЛН /България - Люксембург - 0:0 FT
Нека запазим добрия тон и изброим няколко факта!
Положителни :
1. Първи сме в групата
2. Нямаме загуба с новия треньор
3. Не допуксаме лесни голове.
4. Всички говорят за страхотна атмосфера и колеквтив.
5. Стартовия състав не се променя значително във всеки мач, както при Кръстаич.
6. Напълнихме стадиона, което не се е случвало от години.
7. Отбора предизвиква интерес във много посоки.
8. Самият факт, че се гърлим и драскаме тук, е достатъчно показателен, че отбора отново е дразнител за много хора, било то позитивен или не!!!
Отрицателни:
1. Трудно вкарваме голове.
2. Няка класен нападател, който да завърши елементарни топки в близост до противниковия вратар.
3. Киро не е във форма.
4. Тревното покритие във Пловдив.
5. Груев се контузи.
6. Определено на Илиан не му се получи с някои от решенията, било със извикани или резерви-титуляри.
7. Креативността във предни позиции се влияе много от прибързани решения и неточни отигравания на скорост.
8. Струва ми се, че Филип прекалява често с индивидулната игра ( справка вчерашното положение, при което ако беше подал към дузпата, голът беше 100% сигурен). Това естествено трябва да се коригира от треньора, но не с цената на ограничаване на неговия техничен и разнообразен стил.
Общо взето, тябва да останем позитивни и да подкрепяме отбора. Това е моето мнение.
Успех във вторник!
Аз за себе си съм сигурен, че тази групя ще я спечелилм.
Отделен в въпросът, а след това на къде?
Приятна неделя и ..................БЪЛГАРИ ЮНАЦИ НАПРЕД КЪМПОБЕДАТА!!!!!
Положителни :
1. Първи сме в групата
8. Самият факт, че се гърлим и драскаме тук, е достатъчно показателен, че отбора отново е дразнител за много хора, било то позитивен или не!!!
Отрицателни:
2. Няка класен нападател, който да завърши елементарни топки в близост до противниковия вратар.
3. Киро не е във форма.
5. Груев се контузи.
6. Определено на Илиан не му се получи с някои от решенията, било със извикани или резерви-титуляри.
7. Креативността във предни позиции се влияе много от прибързани решения и неточни отигравания на скорост.
8. Струва ми се, че Филип прекалява често с индивидулната игра ( справка вчерашното положение, при което ако беше подал към дузпата, голът беше 100% сигурен). Това естествено трябва да се коригира от треньора, но не с цената на ограничаване на неговия техничен и разнообразен стил.
Общо взето, тябва да останем позитивни и да подкрепяме отбора. Това е моето мнение.
Успех във вторник!
Лично за мен оптималният титулярен състав на нац. отбор е: Митов-Попов-П. Христов-Антов-Нюрнбергер(Недялков)-Груев-А. Краев-Ф. Кръстев-Св. Ковачев(Д. Янков)-Десподов-Б. Станков(Ал. Колев)
- redhooligan
- Контакти:
Батстанчо написа:Нека запазим добрия тон и изброим няколко факта!
Положителни :
1. Първи сме в групата
Отрицателни:
3. Киро не е във форма.
5. Груев се контузи.
Успех във вторник!
Tипичен коментар за фен на ЧМ и подкрепящ Ил. Илиев.
1. Вярваме в националния отбор, че може пак да се осере на края ( доказано е многократно )
2. Няма един читав играч в момента в този отбор и така ще продължи да бъде и в следващите години, докато има едно БФС което реди състава!
3. Киро не, че не е във форма, ами толкова са му възможностите. Много си повярва и сега само егото му е голямо!
4. Както единия отбор играе на нива, така и другият отбор играе на същата нива.
5. С Груев и без него все тая, както писах по горе, няма материал!!!
6. Илиян е треньор който практикува дефанзивен стил на игра, затова и няма как да вкараме, ами разчитаме на случайността!
7. Филип нямаше как да подаде на Десподов на дузпата, защото ако погледнеш по хубаво ще видиш, че когато имаше шанс за пас се прибираха двама играчи на Люксмебург и щяха да пресекът паса. Друг е въпроса че ци.анчето си е аматьор!
8. Не ни вкарват голове, защото играем срещу колоси като Гибралтар, Люксембург, Малта, Папуа Нова Гвинея и т.н.
9. Нямаме загуба, поради същата причина от точка 8
10. Общо взето и Илиян го разкриха и заради това човека си е треньор и на ЧМ за да може след срамната игра на нашите и некласирането за Европейско и Световно да си остане начело на моряците.
11. Това е истината и не е написано с цел да се провокира някой, ами както се казва: истината боли.
ОЩЕ ОТ ДЕТЕ ЗАПАЛИ МОЕТО СЪРЦЕ, ВИНАГИ ЩЕ БЪДА ВЕРЕН, АЗ ОБИЧАМ ЦСКА!
Да фен съм на "Черно Море" , и се гордея с това и с отбора на сърцето ми!!!
Да приемем, че аз съм лаик, а ти сериозен специалист в сферата на футбола и си прав за всичко.
Какво позитивно си изброил в поста си? Мислиш ли, че с негативизъм и определения като - нива и циганче, това е начина за вървене в правилната посока? Всичкото мрънкане на света няма да ни помогне и е хубаво човек да е реалист, но песимизмът в твоето мнение е на много високо ниво. Нищо лично, просто ми прави впечатление различния ти начин на мислене от моя, като в случая го уважавам , но не разбирам. Може би е дошъл момента, в който отбора има нужда от подкрепа, а не от епитети в посока на лични нападки, било към треньор или играчи.
Пожелавам ти приятна работна седмица и много успехи в начинанията!
Да приемем, че аз съм лаик, а ти сериозен специалист в сферата на футбола и си прав за всичко.
Какво позитивно си изброил в поста си? Мислиш ли, че с негативизъм и определения като - нива и циганче, това е начина за вървене в правилната посока? Всичкото мрънкане на света няма да ни помогне и е хубаво човек да е реалист, но песимизмът в твоето мнение е на много високо ниво. Нищо лично, просто ми прави впечатление различния ти начин на мислене от моя, като в случая го уважавам , но не разбирам. Може би е дошъл момента, в който отбора има нужда от подкрепа, а не от епитети в посока на лични нападки, било към треньор или играчи.
Пожелавам ти приятна работна седмица и много успехи в начинанията!
ivan56 написа:Вълчан написа:Търпение. Илиян ще напипа състава. Няма как с 5-6 мача да се налучка потенциала. Една следваща победа ще оправи нещата. Все пак Люксенбург не са ни претенденти за класиране по нататък.
Ще напипа дедовия.
Другия мач в Белфаст очаквам да излезе с 10 защитника.
Където и да им играят тия дърводелци, отбора с повече класа(силно казано)сме ние.
Ама да излезеш с този мишкарски стил при това домакин на колоса Люксембург си е трагедия.
Че те тези в началото стояха в пъти по-добре от нас.
Нали се досещаш ,че целта ще е да не се загуби в Белфаст. Гледай класирането....смятай точките и оставащите мачове и ще ти просветне. Всеки иска победи ама ситуацията е малко различна отпреди 20 години. Не знам защо доста познати около мен прогнозираха равен или загуба на нашите в Пловдив.
ogrizko написа:А не мислите ли, че теренът може да е причина за лошата ни игра ??? Направиха уж модерен стадион в Пловдив, а теренът е по-зле от картофена нива!!! Топката нито се подава нормално, нито отскача като хората, нито нищо... футболистите се опитват да си я поведат, тя отскача от някоя бабуна и се стопира устрема!!!
Заради терена според мен се получи това блъскане и липса на футбол, както и тия супер много картони!
Теренът, съдията, времето, късметът. На Илиан и клакьорите му оправданията. Теренът и съдията в Белфаст как бяха?