Проект за нов национален стадион в София е внесен в БФС

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

iliyan

Re: Проект за нов национален стадион в София е внесен в БФС

Мнениеот iliyan » 17 окт 2014 23:06

BadBoy написа:Това е дипломна работа и кой реши, че чак била внесена в БФС ми е много интересно :)

Питай автора на темата !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Levskifan1914
Контакти:

Мнениеот Levskifan1914 » 17 окт 2014 23:27

Като знам един познат на баща ми който беше ангажиран по модернизирането на националния ни колко се хвалеше че далавери е направил не е странно, че искат нов стадион. То не бяха най-нискокачествените седалки, терен, фаянс абе от всичко спестиха давайки макс цена и кой плаща !? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Изображение

Потребителски аватар
parazit

Мнениеот parazit » 18 окт 2014 00:01

BadBoy написа:Това е дипломна работа и кой реши, че чак била внесена в БФС ми е много интересно :)

http://topsport.ibox.bg/news/id_1650125520/tab_video

Дай на видео и го изгледай до края.

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 18 окт 2014 00:15

matador1 написа:Кому е нужно? Защо България за нашите управляващи винаги е значело "София" и нищо извън нея. Защо се отпускат пари само за този град, което накара всички провинциалисти да се населят тук?! Защо?

Как защо бе, приятел? Погледни колко % от БВП идва от София и колко от мега- градовете, в които всички искате да се построи прословутия национален стадион!
На какво основание искате да има такъв стадион в Пловдив, Бургас или Варна? Все псувате софиянци, че не сме ходили на мачове на националния, но когато поискаме пълним стадиона, а вие, ако преживеете десетките срамни моменти на живо, които ние сме преживявали срещи разни "футболни" нации ще ви се отще да видите националния. От дивана в хола е много е лесно да съдиш някого, че не е отишъл на мач. Все още чакам примери на подобни по размер и население държави в които нац. стадион е в град различен от столицата. И не започвайте с Италия, Германия, Испания, където стадиони и огромни градове бол.
Изображение

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 18 окт 2014 00:18

хаххаха поредния проект. :lol: :lol: Проектите са повече от населението ни.

Потребителски аватар
venci_1913
Контакти:

Мнениеот venci_1913 » 18 окт 2014 00:44

Кашчей написа:
venci_1913 написа:Във форум за инфраструктура си правят страшен майтап с нас . Били сме държавата на проектите , но не и на реализацията им !

Този форум български ли е и за кои "нас" става въпрос, освен , ако тия са надбългари?

Това е световен форум ,който лично на мен ми е доста интересен , защото много държави и градове , които 100 % не сте чували може да се видят на снимки и клипове колко са развити и красиви .Във подфорум "Европа"България си има раздел вътре има доста теми с проекти,ремонти,бъдещи ремонти и т.н . С Цел да няма реклама , ако някой го интересува инфраструктура мога да му дам линк на лично.Има и теми , които са за стадионите в България и всеки ден се качват снимки как се прави ремонт някъде :П
Хора като nasko75 ме ядосват супер много. Ама дори няма да си правя труда да му казвам за какво ни е хубав и голям стадион
Славия София

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 19 окт 2014 15:06

Нови национални стадиони освен в София трябва да се направят и в Пловдив и Стара Загора за да имаме заедно и с Лазур Бс хубави стадиони по протежение на цялата страна ! Достатъчно е да са за по 39 999 зрители :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Върни се в “Национален отбор”