Спомен за възторга на един народ
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Спомен за възторга на един народ
Лошото е, ме няма да се повтори никога
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
Хубави времена,но за Бога ,това беше преди 20г. и точно в това е проблема.Стига сме живели само с миналото,защото пропускаме настоящето. За малките страни е много трудно да имат силно вътрешно първенство и силен национален отбор(с малки изключения),всичко е приоритети и работа,а не спомени.
shumkar_44 написа:Простете, ала защо с такава охота нe честваме всяка годишнина от рекорда на Стефка Костадинова например? Мигар той е по-малко достоен от едно четвърто място на нашите футболисти? Нека бъдем коректни!
Защото един голям поет каза: " Не сме народ ,а мърша! " Да не би да е излъгал?
- hristo1306
- Контакти:
Талантливи футболисти, слаби ръководители ! Но все пак им благодаря,за незабравимото Американско лято ! Дано имат "гащи" и те да се извинят за "золумите", които направиха в Българския футбол ! Но за това се иска МОРАЛ,там няма комисионни !
Жалко е, че съм бил прекалено малък да го помня... жалко е, че вероятно в оставащите ми години няма да имам шанса да викам за нашите, когато са излезли от групите я на европейско, я на световно... жалко е, че една немалка част от хората донесли толкова радост с играта си, след това донесоха бая мъка с опитите си да се правят на ръководители в и извън футбола... жалко е, че в момента най-големите ни звезди в националния отбор играят в второразрядни грандове като Базел и Зенит СП... и за финал жалко е, че родната ни А група с всяка година върви по-надолу.
Те, Хърватия станаха 3-ти на световното 98-ма, но продължават да участват. Иначе националния ни отбор по футбол е на нивото на Палестина в момента.
Все едно беше вчера. Как минаха 20 години само!Този подвиг на нашите футболисти ще го помня цял живот!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.