Бербо: като малък вдигах една ваза

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Re: Бербо: като малък вдигах една ваза

Мнениеот sedem_!_dva » 07 юни 2009 16:57

MuroCSKA написа: Не твърдя, че в последните квалификации е страшно добър. Снощи наистина пропусна две много изгодни положения, а че повечето играчи в този отбор не стават е пределно ясно. Ако Телкийски не беше се възползват от грешката на Килбейн с какво щеше да го запомниш този мач? Или Благо и Велизар, които за пореден път се включиха безумно слабо? То нали знаеш - една птичка пролет не прави. Снощи имаше далеч по--слаби от него на терена, ама пак той обира пешкира заради всички. Още два примера - Марто и Валери, които определено не са във форма. Защо трябваше да са титуляри? Да не би аз да съм ги пуснал? Не. Стратега от Хасково ги избра. Супер погрешно според мене.

Нали се сещаш, че ако не играеха Марто Петров и Божинов, който и да е на тяхно място отново бяхме обречени, което се видя след смените им и после такива като теб, които са си наумили нещо за Мъри ще кажат защо не ги е пуснал и се получава така, че винаги при равен или загуба ще има недоволство... Съгласен съм, че Бербатов не беше най-слабия снощи, но пък е и ясно, че той отбора не може да го поведе към победа или обрат във важен мач, не скачаше за високи топки, нито пък влизаше в единоборства, което ми направи много лошо впечатление снощи...

WALENTINAAA, спокойно. :roll:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 07 юни 2009 17:00

WALENTINAAA е най-ерудирания и безпристрастен потребител тук.
Всичко други сте платени потребители, които пишете това каквото ви е заповядано. И както казва великия, безкомпромисен треньор и тактик, човекът научил Гуардиона как се печели ШЛ - Емил Велев: "Край!"
Изображение

Потребителски аватар
fif000
Контакти:

Мнениеот fif000 » 07 юни 2009 17:02

Ae момчета ви дето го плюете вчера мача гледахте ли го? мене по няква случайнсот ми се стори че ако не беше той, една топка нямаше да вземем в средата на терена... на няколко пъти даже изключително трудни улови... :roll: :roll: :geek: :geek:
ЧЕРНО МОРЕ !!!

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 07 юни 2009 17:03

Нали се сещаш, че ако не играеха Марто Петров и Божинов, който и да е на тяхно място отново бяхме обречени, което се видя след смените им и после такива като теб, които са си наумили нещо за Мъри ще кажат защо не ги е пуснал и се получава така, че винаги при равен или загуба ще има недоволство... Съгласен съм, че Бербатов не беше най-слабия снощи, но пък е и ясно, че той отбора не може да го поведе към победа или обрат във важен мач, не скачаше за високи топки, нито пък влизаше в единоборства, което ми направи много лошо впечатление снощи...

WALENTINAAA, спокойно. :roll:[/quote]

Ами да бяха пуснали Макриев, който толкова много му се кефите. А относно Мърии - като паднем винаги е виновен Бербатов, но бием ли Мъри става най-великия, по-велик от Сърчето дори. А аз наистина недоумявам как може да пуснеш двама играчи, които имат 3-4 мача като резерви в последната година и да очакваш да победиш?? Стига, това е несериозно. Можеше да влязат като резерви.

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 07 юни 2009 17:06

fif000 написа:Ae момчета ви дето го плюете вчера мача гледахте ли го? мене по няква случайнсот ми се стори че ако не беше той, една топка нямаше да вземем в средата на терена... на няколко пъти даже изключително трудни улови... :roll: :roll: :geek: :geek:

Единствения футболист от нашите, който вчера улавяще топки бе великия Димитър Иванков - човекът, който сложи в малкия си джоб Петър Чех, Икер Касияс и Едвин ван дер Саар. Вратарят пред когото Виктор Валдес, Оливер Кан и Петър Шмайхел изглеждат жалки подобия на футболисти.
Изображение

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 07 юни 2009 17:07

MuroCSKA написа:
Ами да бяха пуснали Макриев, който толкова много му се кефите. А относно Мърии - като паднем винаги е виновен Бербатов, но бием ли Мъри става най-великия, по-велик от Сърчето дори. А аз наистина недоумявам как може да пуснеш двама играчи, които имат 3-4 мача като резерви в последната година и да очакваш да победиш?? Стига, това е несериозно. Можеше да влязат като резерви.

Приятел, ми то по твоята логика и Бербатов трябваше да не играе защото е резерва в своя отбор. Виждаш ли как сам си противоречиш. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
MuroCSKA
Контакти:

Мнениеот MuroCSKA » 07 юни 2009 17:11

maistora написа:
Приятел, ми то по твоята логика и Бербатов трябваше да не играе защото е резерва в своя отбор. Виждаш ли как сам си противоречиш. :mrgreen:

Марто беше контузен близо година, а Валери - две. Ти тъп ли си или се правиш на оригинален? Те НЕ ИГРАХА цял сезон. Сега разбираш ли ме какво ти казвам?

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 07 юни 2009 17:21

maistora написа:
fif000 написа:Ae момчета ви дето го плюете вчера мача гледахте ли го? мене по няква случайнсот ми се стори че ако не беше той, една топка нямаше да вземем в средата на терена... на няколко пъти даже изключително трудни улови... :roll: :roll: :geek: :geek:

Единствения футболист от нашите, който вчера улавяще топки бе великия Димитър Иванков - човекът, който сложи в малкия си джоб Петър Чех, Икер Касияс и Едвин ван дер Саар. Вратарят пред когото Виктор Валдес, Оливер Кан и Петър Шмайхел изглеждат жалки подобия на футболисти.

Къв си ти бе ? Откъде се взе ?! На колко годинки си ?.......С нещо прекалил ли си ?!........

Потребителски аватар
red_eraser
Контакти:

Мнениеот red_eraser » 07 юни 2009 17:24

Всеки който каже , че Бербатов е слаб футболист не разбира от футбол според мен !!! Вчера той беше един от най добрите на терена почти всички топки минаваха през него , защо не кажете нещо за Стилиян в вчерашния мач защото няма какво пипна топката два пъти ако се направи някаква статстика съм сигурен , че Бербатов е човека играл най-много с топката хулите него а невиждате , че другите са в пъти по зле !!!
А НИЕ СМЕ ЦСКА!!!

Bliu-Bliu...
Контакти:

Мнениеот Bliu-Bliu... » 07 юни 2009 17:34

red_eraser написа:Всеки който каже , че Бербатов е слаб футболист не разбира от футбол според мен !!! Вчера той беше един от най добрите на терена почти всички топки минаваха през него , защо не кажете нещо за Стилиян в вчерашния мач защото няма какво пипна топката два пъти ако се направи някаква статстика съм сигурен , че Бербатов е човека играл най-много с топката хулите него а невиждате , че другите са в пъти по зле !!!

До средата на излиянието си прав. Но за Стилян, объркал си се нещо. Той беше единствения, който взимаше първа топка от кафевия. Много топки минаха през него и се опитваше да си наглася топката за удар. Просто го затваряха много бързо. Тва ни е отбора - натискат Барби и Стенли, Марто не е във форма останалото е пълнеж и противника го знае. Мечо го оставиха, Божинов го спираха без много да се напъват.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Върни се в “Национален отбор”