MuroCSKA написа: Не твърдя, че в последните квалификации е страшно добър. Снощи наистина пропусна две много изгодни положения, а че повечето играчи в този отбор не стават е пределно ясно. Ако Телкийски не беше се възползват от грешката на Килбейн с какво щеше да го запомниш този мач? Или Благо и Велизар, които за пореден път се включиха безумно слабо? То нали знаеш - една птичка пролет не прави. Снощи имаше далеч по--слаби от него на терена, ама пак той обира пешкира заради всички. Още два примера - Марто и Валери, които определено не са във форма. Защо трябваше да са титуляри? Да не би аз да съм ги пуснал? Не. Стратега от Хасково ги избра. Супер погрешно според мене.
Нали се сещаш, че ако не играеха Марто Петров и Божинов, който и да е на тяхно място отново бяхме обречени, което се видя след смените им и после такива като теб, които са си наумили нещо за Мъри ще кажат защо не ги е пуснал и се получава така, че винаги при равен или загуба ще има недоволство... Съгласен съм, че Бербатов не беше най-слабия снощи, но пък е и ясно, че той отбора не може да го поведе към победа или обрат във важен мач, не скачаше за високи топки, нито пък влизаше в единоборства, което ми направи много лошо впечатление снощи...
WALENTINAAA, спокойно.