България - Франция ,резил излъчван пряко по Евроспорт

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

stanleys
Контакти:

Re: България - Франция ,резил излъчван пряко по Евроспорт

Мнениеот stanleys » 23 ное 2013 21:40

nikivarna написа:
shotgun blues написа:10 :lol: :lol: :lol: :lol: поне видях ЛОВЕЧ по ЕВРОСПОРТ
Сега го пускам ,я кажете поне нашите хубави ли са ?

Нашите не знам ,ама французойките имат една ... номер 14 ,много е палава по крилото. Ух ,сладуранката тя ... :)

На тази Louisa Nécib във Франция й викат женския Зидан, има техника и също като него е от алжирски произход

Потребителски аватар
nikivarna
Контакти:

Мнениеот nikivarna » 23 ное 2013 21:49

stanleys написа:
nikivarna написа:
shotgun blues написа:10 :lol: :lol: :lol: :lol: поне видях ЛОВЕЧ по ЕВРОСПОРТ
Сега го пускам ,я кажете поне нашите хубави ли са ?

Нашите не знам ,ама французойките имат една ... номер 14 ,много е палава по крилото. Ух ,сладуранката тя ... :)

На тази Louisa Nécib във Франция й викат женския Зидан, има техника и също като него е от алжирски произход

Не я знам как й викат ,но центрира по-добре от наш Гари и Мисиджан заедно ,па е и хубавица ...
Изображение

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 ное 2013 22:47

Защо изобщо съществува този отбор и женският футбол изобщо ? Като ги гледам и за друго не стават :mrgreen:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 23 ное 2013 23:44

Случайно попаднах на Евроспорт и гледам нещо BUL. Помислих си, че е репортаж, понеже вкараха 2 гола за няколко секунди. Оказа се, че било LIVE ... :mrgreen: 0:4 до 9 минута ...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 ное 2013 23:58

stanleys написа:Да бяхме някоя страна, която от 3-4 години да развива женски футбол, разбирам да сме толкова изостанали - ама със сигурност знам, че поне от 30 години има женски отбори у нас, играли сме световни и европейски квалификации. :evil: Французойките са силни, макар че все някакъв карък ги гони и не могат да вземат медал от голямо първенство, обаче може ли такава голяма разлика в класите в абсолютно всеки елемент от играта?

Едно фраза на коментатора ме шашна - като влезе резервната вратарка, той каза че тя е 95 набор и е дебютирала за младежкия национален отбор (до 17 г.) през 2008 г. (тоест на 13 години), като това е бил първият й мач на футболен терен с нормални размери :shock: Толкова ли няма момичета, които да се занимават с футбол или и там има връзкарки с протекции :?:

Аз не знам ти имаш ли представа от спорта в България като цяло и в частност от женския футбол, но си изписал доста глупости. В общи линии има един аматьорски шампионат с 8 отбора (ако не бъркам). НСА са класи над другите, а футболистките са основно момиченца на по 16 години, които просто си спортуват за здраве. Обикновено някой отбор не завършва шампионата, щото не успява да си намери пари за бензин за всички гостувания примерно. За терени и т.н. въобще не ми се говори... Та на фона на това, че нашите момичета си ритат за здраве, не разбирам кой за какво им се сърди :Р
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 24 ное 2013 00:04

Никой не се сърди на момичетата , сърдим се на управниците на държавата и в частност на футбола.Защото големите резили в българския спорт тепърва предстоят .
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 24 ное 2013 00:12

damageplan написа:Никой не се сърди на момичетата , сърдим се на управниците на държавата и в частност на футбола.Защото големите резили в българския спорт тепърва предстоят .

Аз между другото не държа да ходим да бием Франция, а да има масовост в спорта. Нека си ритат за здраве, но да го правят повече момичета, а после ако искат Франция и 20 да ни вкарат. Например аз откакто завърших университета, нямам почти никаква възможност да спортувам, не че не искам... просто няма как и къде или е прекалено сложно.
[center]Изображение[/center]

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 24 ное 2013 00:34

http://www.sportal.bg/news.php?news=339619
:P

btw, 10:0 не е чак толкова голям резил за женския футбол. Не сте ли гледали Световно или Европейско първенство по Евроспорт? Почти всеки мач е с 5+ гола. Тея жени , си ги вкарват повече отколкото мъжете :)

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 24 ное 2013 00:44

Вуйчетата дето много разбират да четат http://en.wikipedia.org/wiki/France_women's_national_football_team#Current_squad.Тези когато са имали женски футбол и са играли пред 20 000 ние тепърва сме започвали с мъжкия по селските поляни в градовете от селски тип :oops: Отделно Алекс е абсолютно прав за всичко.Наскоро Бургас Лейдис се бяха обърнали за помощ,трябваха им 2000 лева да ходят на турнир в Банско,така че за какво говорим.Отборът се състои от ентусиастки от местните гимназии,така че няма как да очакваме някаква друга разлика при положение,че качеството на първенството ни е такова.Като изключим отбора на НСА всички останали отбори шампиони не съществуват включително и тези на ЦФКА Средец и Локо Пд :?
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

WeReWoLf
Контакти:

Мнениеот WeReWoLf » 24 ное 2013 02:11

Извънредни новини: Французойките са в ловешка чалготека и опитват да забият някой от отчаяните играчи на Литекс.

Върни се в “Национален отбор”