В.Илиев е два пъти по слаб от Георги Марков / Рендето Вьорнер/ !!!! Имам предвид, че е тактически неграмотен като защитник и е изключително тромав във отиграванията си в наказателното поле .... колкото до другите "звезди" - Котев и И.Иванов, Паро Никодимов го е написал в статията си от днес .... Ето защо Мъри не ги вика в националния !!!!
Аз лично съм само срещу И.Стоянов, защото вече е тромав и не може да играе на ниво национален ....
Обаче, в националния има един смешник, по-голям и от Тошко Козарев. Велизар, човека, който направи най-много извеждащи пасове за нападателите на ЕЙРЕ. Всяко докосване на топката от Велизар, водеше до контраатака към нашата врата .....
Пускаме старците и срещу Ирландия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Пускаме старците и срещу Ирландия
Левски-цска -17.11.1968 - 7:2 , 23.09.1994 - 7:1 - 51 години синини от бича !
Yoda написа:В.Илиев е два пъти по слаб от Георги Марков / Рендето Вьорнер/ !!!! Имам предвид, че е тактически неграмотен като защитник и е изключително тромав във отиграванията си в наказателното поле .... колкото до другите "звезди" - Котев и И.Иванов, Паро Никодимов го е написал в статията си от днес .... Ето защо Мъри не ги вика в националния !!!!
Аз лично съм само срещу И.Стоянов, защото вече е тромав и не може да играе на ниво национален ....
Обаче, в националния има един смешник, по-голям и от Тошко Козарев. Велизар, човека, който направи най-много извеждащи пасове за нападателите на ЕЙРЕ. Всяко докосване на топката от Велизар, водеше до контраатака към нашата врата .....
Кой е Тошко Козарев?
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Прав си,но преди това да попитаме Миланов от къде станаха грешките за 4 от головете им![/quote]
Миланов няма да е десен бек ще бъде Манолев, така че спокойно.А аз да те питам кой тогава беше треньор?И нищо не казваш за това преди малко ,което те попитах![/quote]
манолев е наказан за този мач[/quote]
Опс Изложих се .
Миланов няма да е десен бек ще бъде Манолев, така че спокойно.А аз да те питам кой тогава беше треньор?И нищо не казваш за това преди малко ,което те попитах![/quote]
манолев е наказан за този мач[/quote]
Опс Изложих се .
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
Ако не друго, поне Мъри е последователен. Не може всеки мач да почваш с различни хора. Лошото е, че от защитниците, които имаме не се знае кой е по-слаб от другия. И няма смисъл да ги обсъждаме предварително, всички вдъхват страх, добре, че и ирландците не са цъфнали, та имаме надежда.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Ей няма угодия в тази държава.И затова и сме на този хал.Старци били,все едно поколението което ни донесе толкова радост през 1994 бяха младежи,да не забравяме кога и как се класираха,а бяхме ги отписали.
Ето какво мисли Паро Никодимов за вашите прехвалени защитници:
"По-слаби централни защитници от Иван Иванов и Котев скоро не съм гледал. Говоря конкретно за изявите им с Левски и Черно море. Хубаво е човек да има самочувствие, ама чак пък толкова. Иван Иванов трябва да слезе малко на земята и да не бъде грандоман. 70% от неприятностите в защитата на ЦСКА идват от него. Той е много бавен и тромав и всеки мач прави поне по една твърде сериозна грешка, която е предпоставка за голова опасност. Двамата с Котев играят така, все едно не се познават. Давид Силва пък е играч за махалата. Сигурно Локо Мездра са го взели от някои квартален отбор", завърши Никодимов
Не слагайте коня пред каруцата ,нека да мине мача да подкрепим отбора,а след това да даваме мнения и да критикуваме.И погледнете истината,че изборът на треньора е ограничен от малкото играчи които имаме поне на средно европейско ниво
Ето какво мисли Паро Никодимов за вашите прехвалени защитници:
"По-слаби централни защитници от Иван Иванов и Котев скоро не съм гледал. Говоря конкретно за изявите им с Левски и Черно море. Хубаво е човек да има самочувствие, ама чак пък толкова. Иван Иванов трябва да слезе малко на земята и да не бъде грандоман. 70% от неприятностите в защитата на ЦСКА идват от него. Той е много бавен и тромав и всеки мач прави поне по една твърде сериозна грешка, която е предпоставка за голова опасност. Двамата с Котев играят така, все едно не се познават. Давид Силва пък е играч за махалата. Сигурно Локо Мездра са го взели от някои квартален отбор", завърши Никодимов
Не слагайте коня пред каруцата ,нека да мине мача да подкрепим отбора,а след това да даваме мнения и да критикуваме.И погледнете истината,че изборът на треньора е ограничен от малкото играчи които имаме поне на средно европейско ниво
- petrof
- Контакти:
Определението старци е доста нелепо. Какво значи старци? Известно е че в спорта има можещи и неможещи. За какво са ти младежи, които не стават за нищо? Така че, докато един футболист може да дава за отбора си трябва да се вика независимо на колко години е.
ПОДКРЕПЯЙ МЕСТНИЯ СИ ОТБОР! НЕ БЪДИ К*РВА!
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Реконтра от Перник http://vbox7.com/play:ce211868
Петров, проблема е, че не могат. А още по-големия проблем е, че и по-младите също не могат.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
защо написа:Петров, проблема е, че не могат. А още по-големия проблем е, че и по-младите също не могат.
Ми тогава който и треньор да дойде резултата ще е същия.Защо го критикуват Мъри.Още повече , че мача предстои.И не искам да му ставам адвокат, да е ясно.ако се изложи да си носи последствията.
Ами аз със това не съм съгласен. Ако не бием ирландците, ще оревем света колко некадърен е Мъри, а човека наистина няма голям избор.
защо написа:Ами аз със това не съм съгласен. Ако не бием ирландците, ще оревем света колко некадърен е Мъри, а човека наистина няма голям избор.
Аз имах предвид изложим, не загубим.Всички губят ,зависи обаче как!