класа си е Цецко
Анкета: Нужен ли е Цветан Генков на Националия отбор?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Анкета: Нужен ли е Цветан Генков на Националия отбор?
класа си е Цецко
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Генков за какво ни е по-точно? Срещу Армения и Малта може да ни свърши работа, но ни предстои гостуване на Италия, а там ще играем в глуха защита и в малкото шансове за контри ни трябват бързи нападатели, които да се възползват от открити пространства. Освен като украшение на резервната скамейка за друго какво бихме могли да го ползваме (същото е положението и с Мицански и Рангелов) при положение, че отпред имаме Георги Миланов, Манолев, Тонев и Попов. За него знам, че има много негативни мнения, но е класен, има добър дрибъл и скорост, представя се на ниво в Русия, доколкото знам, а и е капитан за добро или лошо, а да се остави на резервната скамейка капитана ще доведе до разваляне на иначе привидно перфектната атмосфера, която има в отбора.
Срещу Италия ще ни трябва по-бърз нападател, за да имаме по-голям шанс да вкараме. От такъв тип се сещам за Валери Божинов, но той изглежда изпята песен и ако вкара гол ще е цяла сензация... По-добре да влиза и той в къртицата, че с футбола изглежда, че отдавна не се харесват. Друг бърз нападател, който може да помогне срещу Италия е Спас Делев, но той не е играл от страшно много време и ще е чудо да успее да влезе в топ форма до тогава, но при него е плюс, че има много енергия, бърз е и е вкарвал на сериозни отбори. Уговорката е, че просто трябва да е крайно концентриран в израстването си, а много по-вероятно при лек прогрес пак да тръгне по чалготеките. Хазуров според мен заслужава шанс много повече от Генков, Мицански, Божинов и Рангелов, а и очевидно е израстнал много, откакто излезе навън. Има не лоша бързина и техника и може да е полезен.
За следващата квалификация Георги Миланов няма да играе т.е. се отваря едно място за някой от гореспоменатите. Мисля, че единствено от полза биха били Хазуров или евентуално, ако влезе във форма Делев...
Иначе спокойно можем да си играем така с Тонев напред, а зад него дори някой измежду Манолев, Попов и Миланов да не могат да играят имаме Гъргоров, Тодор Неделев, Иван Стоянов и Карачанаков, които могат да влизат на някоя от позициите и да играят достатъчно сполучливо.
Срещу Италия ще ни трябва по-бърз нападател, за да имаме по-голям шанс да вкараме. От такъв тип се сещам за Валери Божинов, но той изглежда изпята песен и ако вкара гол ще е цяла сензация... По-добре да влиза и той в къртицата, че с футбола изглежда, че отдавна не се харесват. Друг бърз нападател, който може да помогне срещу Италия е Спас Делев, но той не е играл от страшно много време и ще е чудо да успее да влезе в топ форма до тогава, но при него е плюс, че има много енергия, бърз е и е вкарвал на сериозни отбори. Уговорката е, че просто трябва да е крайно концентриран в израстването си, а много по-вероятно при лек прогрес пак да тръгне по чалготеките. Хазуров според мен заслужава шанс много повече от Генков, Мицански, Божинов и Рангелов, а и очевидно е израстнал много, откакто излезе навън. Има не лоша бързина и техника и може да е полезен.
За следващата квалификация Георги Миланов няма да играе т.е. се отваря едно място за някой от гореспоменатите. Мисля, че единствено от полза биха били Хазуров или евентуално, ако влезе във форма Делев...
Иначе спокойно можем да си играем така с Тонев напред, а зад него дори някой измежду Манолев, Попов и Миланов да не могат да играят имаме Гъргоров, Тодор Неделев, Иван Стоянов и Карачанаков, които могат да влизат на някоя от позициите и да играят достатъчно сполучливо.
Любо не обича да играе с чисти централни нападатели, той предпочита играчи тип Тонев и Попов да водят атаката.
- Red Warrior
- Контакти:
Риторичен въпрос. Нужен ли ни е нападател, който НЯМА вкаран гол за България? Лошото е, че не само той няма място. България изобщо няма класен централен нападател след Бербатов. Може би затова Любо намекна, че ще викне Платини след като извади паспорт лятото.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Tony_CSKA написа:Генков за какво ни е по-точно? Срещу Армения и Малта може да ни свърши работа, но ни предстои гостуване на Италия, а там ще играем в глуха защита и в малкото шансове за контри ни трябват бързи нападатели, които да се възползват от открити пространства. Освен като украшение на резервната скамейка за друго какво бихме могли да го ползваме (същото е положението и с Мицански и Рангелов) при положение, че отпред имаме Георги Миланов, Манолев, Тонев и Попов. За него знам, че има много негативни мнения, но е класен, има добър дрибъл и скорост, представя се на ниво в Русия, доколкото знам, а и е капитан за добро или лошо, а да се остави на резервната скамейка капитана ще доведе до разваляне на иначе привидно перфектната атмосфера, която има в отбора.
Спас Делев и Карачанаков
terata написа: Спас Делев и Карачанаков![]()
![]()
дообре
За Спас Делев писах, че трябва да се докаже отново и да си върне старата форма. Не виждам как Мицански, Рангелов и Генков биха били по-полезни от него, ако ти не мислиш така ми обясни защо.
Карачанаков е въпрос на време да заиграе в националния. Кажи ми какво му липсва? Снощи имахме няколко фаула срещу Дания, от които Карачанаков като нищо можеше да вкара. Ясно ми е, че в момента изглежда невероятно, но понякога такива по-смели решения се оказват сполучливи. Справка - Радослав Димитров снощи.
Знам, че единствените ти възражения са ти свързани с това, че двамата са от ЦСКА, но е полезно да се свалят очилата от време на време.
Tony_CSKA написа:terata написа: Спас Делев и Карачанаков![]()
![]()
дообре
За Спас Делев писах, че трябва да се докаже отново и да си върне старата форма. Не виждам как Мицански, Рангелов и Генков биха били по-полезни от него, ако ти не мислиш така ми обясни защо.
Карачанаков е въпрос на време да заиграе в националния. Кажи ми какво му липсва? Снощи имахме няколко фаула срещу Дания, от които Карачанаков като нищо можеше да вкара. Ясно ми е, че в момента изглежда невероятно, но понякога такива по-смели решения се оказват сполучливи. Справка - Радослав Димитров снощи.
Знам, че единствените ти възражения са ти свързани с това, че двамата са от ЦСКА, но е полезно да се свалят очилата от време на време.
Хм, викаш тва ми е възражението, а не факта че и двамата не са помирисвали терен от незнам си колко време! Незнам кой е с очилата в случая
-
favaca8888
- Контакти:
Някои хора не са наясно, че Цветан Генков първо започва да се занимава с лека атлетика преди с футбол и определено има спринтьорски качества.
Второ играе отлично с глава.
Трето умее да борави с топката еднакво добре и с двата крака.
Четвърто е един от малкото ни нападатели които могат "да минат човек".
Пето има добра физика за да се бори в наказателното.
Шесто ето и статистиката му за този сезон, макар да беше измъчван от контузии :
Statistics while in Wisla
Appearances: 65 Goals: 28 Time played: 4647 min
Assists: 3
Statistics in current season
Matches Minutes Goals Assists Yellow cards Red cards
T-Mobile Ekstraklasa 15 984 4 1 3 0
Puchar Polski 2 180 4 0 0 0
Тоест накратко казано има 17 мача , 8 гола и една асистенция.Според мен съвсем прилично.В този ред на мисли някой ако може да посочи играч в чужбина с по-добри показатели освен Бербатов?М?
Тоест накратко казано има 17 мача , 8 гола и една асистенция.Според мен съвсем прилично.В този ред на мисли някой ако може да посочи играч в чужбина с по-добри показатели освен Бербатов?М?
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!
favaca8888 написа:Някои хора не са наясно, че Цветан Генков първо започва да се занимава с лека атлетика преди с футбол и определено има спринтьорски качества.
В случая не е толкова важно, че Генков е добър спринтьор. Пенев иска играч, който непрекъснато да пресира защитниците, както правеше Тонев вчера. Генков не прави подобно нещо, не и толкова агресивно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
terata написа: Хм, викаш тва ми е възражението, а не факта че и двамата не са помирисвали терен от незнам си колко време! Незнам кой е с очилата в случая
Казвам го от гледна точка, че мача с Италия не е утре или в Петък, а на 6-ти Септември! До тогава има малко повече от 5 месеца, та спокойно могат да си върнат формата. И пак казвам, ако си върнат формата. И Бербатов не беше помирисал терен цял сезон, но се справя повече от прилично в момента...
Други възражения освен това, че не са играли от много време имаш ли?