Трима от нафтата в националния по футбол

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

xadez
Контакти:

Re: Трима от нафтата в националния по футбол

Мнениеот xadez » 07 авг 2012 20:45

nakamura написа:
maldin1 написа:
nakamura написа:На ѝБургаските отбори това винаги им е било чара , да играят с местни кадри , но .. за големи успехи и да си винаги в "шамарите" само със собствени кадри няма как да стане .
Някви нови "кадри" са се развихрили тука.... Кажи го на баските.

Сори , не знаех че сте по модела на баските 8-)

Никой не ти е казвал,че сме по модела на баските.Момчето само ти даде пример ,че може и само с местни момчета да си между "шамарите" както ти се изрази.
ПП:Темата почна да се разводнява,пишете по темата.Нека не омаловажаваме трудът и таланта на момчетата в някакви безсмислени спорове.

Потребителски аватар
nakamura
Контакти:

Мнениеот nakamura » 07 авг 2012 20:46

maldin1 написа:
nakamura написа:Сори , не знаех че сте по модела на баските 8-)
Не гледай толкова мащабно на нещата. Ти ми даваш крайност, аз ти давам изключение.....

черноморец имаше такова изключение през 1989 , но ...
това не е константна величина за нашия футбол
忍者

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 авг 2012 21:13

Спорите за глупости. Иначе мен,ако ме псуват на майка,искат да умра и ме замерват с кошчета,няма да са ми на сърцето. И да сте чули футболист на някой отбор да казва,че този отбор не му е любим?? Интереса клати феса. Иначе рискуваш да понесеш яростта на феновете. ;)
По темата...Успех на момчетата! Преди всичко са бургазлии. Радвам се за тях. И феновете на Нефтохимик би трябвало да се радват на успехи на футболисти на Черноморец. Зарадва ли ви финала на набор'97?? Едва ли....
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
natrapnika
Контакти:

Мнениеот natrapnika » 07 авг 2012 21:17

subzero написа:Спорите за глупости. Иначе мен,ако ме псуват на майка,искат да умра и ме замерват с кошчета,няма да са ми на сърцето. И да сте чули футболист на някой отбор да казва,че този отбор не му е любим?? Интереса клати феса. Иначе рискуваш да понесеш яростта на феновете. ;)
По темата...Успех на момчетата! Преди всичко са бургазлии. Радвам се за тях. И феновете на Нефтохимик би трябвало да се радват на успехи на футболисти на Черноморец. Зарадва ли ви финала на набор'97?? Едва ли....

Ай стига глупости е никой не ги е замервал, псувал и кълнял. Иначе да мен ме зарадва финала. Всеки бургазлия се гордее с постиженията на бургаските спортисти от който и отбор да са те.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 авг 2012 22:50

natrapnika написа:
subzero написа:Спорите за глупости. Иначе мен,ако ме псуват на майка,искат да умра и ме замерват с кошчета,няма да са ми на сърцето. И да сте чули футболист на някой отбор да казва,че този отбор не му е любим?? Интереса клати феса. Иначе рискуваш да понесеш яростта на феновете. ;)

Ай стига глупости е никой не ги е замервал, псувал и кълнял. Иначе да мен ме зарадва финала. Всеки бургазлия се гордее с постиженията на бургаските спортисти от който и отбор да са те.

Ся за тва първото има свидетели на мача в Поморие. За второто-имаш една бира от мен. ;)
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 07 авг 2012 22:58

Желая успех не само на тримата, но още футболисти от нафтата да стигнат не само до младежкия отбор, но станат твърди титуляри и при мъжете !

Потребителски аватар
plamenski
Контакти:

Мнениеот plamenski » 07 авг 2012 23:02

Лефтеров, Молдованов, Желев, Димов, Манев, Петков, Дамянов, Мишо Георгиев, Николов., Божинов, Лемперов, Стоянов, Патев....възпитаници на шампионската школа на Нефтохимик през годините, сега отново защитават родната емблема. Прекрасно!!! Безценооо !!!
Трима са викнати в мл.национален сега - За Живко и Емо това не е новост. Още от детска възраст за свикнали да играят в различните възрасти , като футболисти на Нафтата до 2009-та. Следва насилствено прехвърляне в новосъздадения отбор на ПСФК-то . Останалото го знаем всички, но някои умишлено мълчат и не искат да го признават...но Господ не прощава!
За Благов - идва в Бургас от Пирин 2001 през 2009-та на 16 години в новосъздаденото ПСФК. Остава там 2 години до 2011. Първи профи договор има с Поморие. Сега е футболист на Нефтохимик.

П.П. Живко тренира в Нафтата от 2003-2009. Емо тренира в Нафтата от 2000 до 2008.
Ако разбирачите вземат да се поровят малко, ще осъзнаят, че в техния отбор няма един бургаски футболист, който да е техен продукт.........Колко жалко за тях!

САМО НАФТА и успех на момчетата в национала и първенството!
‎"Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.

https://www.facebook.com/photo.php?v=597275566961592

Райко Стоянов
Контакти:

Мнениеот Райко Стоянов » 08 авг 2012 00:18

Успех на тримата в младежкия национален отбор! Те и друг път са играли за национални тимове, но в юношеските възрасти! Спорът за това на кои отбори са юноши е ясен, но обстоятелствата в последните 2-3 години ги накара да играят под друго име...
Всички отбори в българския футбол трябва да следват примера на Нефтохимик, Литекс, Чавдар (Етрополе) или Пирин (Бл), или поне да се опитват да го правят. Това е истината - млади играчи и време да се развиват. Колкото се развият - толкова. Поне да знаеш, че си дал път и шанс на децата и юношите.
В Черноморец доказаха, че и с куп чужденци резултатите са същите (и при Балъков, и при Херо). По-добре с млади и по възможност местни играчи да си 8/9/10-ти, отколкото с куп иностранци и застаряващи футболисти да си 4/5 или 6-ти!!!
Надявам се, че дори и да имат много средства в Нафтата пак ще залагат на собствени кадри и такива от региона.

mazut
Контакти:

Мнениеот mazut » 08 авг 2012 04:34

Че Живко дойде от Черноморец това лято е така,че е ваша собственост,така е,ама да кажете,че са юноши на Черноморец и са акули е мако казано...наглоност ;-).Все едно да твърдим,че Станимир Митев,Георги Калоянов и Петър Колев са мазути ;-)

xadez
Контакти:

Мнениеот xadez » 08 авг 2012 05:19

mazut написа:Че Живко дойде от Черноморец това лято е така,че е ваша собственост,така е,ама да кажете,че са юноши на Черноморец и са акули е мако казано...наглоност ;-).Все едно да твърдим,че Станимир Митев,Георги Калоянов и Петър Колев са мазути ;-)

Георги Калоянов започна да тренира в Нефтохимик,но колкото си беше талантлив толкова беше и лигав. Пейо Николов при една изцепка го изгони и тогава отиде в Черноморец

Върни се в “Национален отбор”