Udoji90 написа:Като гледам групите, мисля, че нашата е сравнително приемлива. Малта и Италия разбира се са съответно изявен аутсайдер и основен фаворит - срещу едните не трябва да се губи точка, а срещу другите всяка точка може да е много важна в борбата. Азербайджан ще са отборът, който ще прави мръсно на другите - няма да се класират, но ще вземат точки на някои от отборите от първите 4 урни. Хърватите са по-добър отбор от нас и Норвегия, така че вероятно ще завършат втори, а може дори да се преборят с Италия. Ние може би ще се борим с Норвегия за 3-то място - в последните квалификации те не се представиха много добре, така че имаме шансове. Ако успеем по някакъв начин да се сборим с Хърватска, ще бъде добре, но за целта трябва да подобрим представянето си, тъй като мисля, че те все пак в момента са по-силни от отбори като Дания и Чехия, срещу които се представихме прилично в последните квалификации.
Така е, Берти Фогст е много умен треньор, а и азербайджанците са професионално подготвени, макар и да нямат много класа и талант. Малта ще ги бием. Там може би малко трудно, както последния път. Италия за нас е идеалният лидер на групата. Познаваме ги добре и стилът им ни е удобен. Редовно си измъкваме точки. Хърватия според мен са фаворити за първото място заедно с Италия, като Скуадрата с познатата хитрост може би ще го отмъкне. Норвегия има по-силни играчи и много по-добра тактическа подготовка (имам предвид самите футболисти) от нас и Азербайджан, но не са като другите два отбора и си мисля, че имаме известен шанс за трето място.
п.п. страшно тъпа група