Жребий за Евро 2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Жребий за Евро 2016

Мнениеот doktora25 » 23 фев 2014 15:59

Групата ни е по-скоро трудна, но както можем да загубим от почти всички, така можем и да вземем точки от всеки. Срещу Англия, Испания или Португалия въпреки че са мръвки в сравнение със Скуадрата и Манджукич и компания щеше да ни е много по-трудно и вземането на точки от тях щеше да бъде мисия невъзможна. Единствено Норвегия ме притесняват, поради факта, че не знам абсолютно нищо за тях и не познавам нито един техен футболист. Но като цяло крайното класиране го виждам така:
1. Хърватия
2. Италия
3. България
4. Норвегия
5. Азърбайджан
6. Малта
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Cronos
Контакти:

Мнениеот Cronos » 23 фев 2014 16:08

Като гледам изявите на нашенските ритнитопковци напоследък си мисля, че ще успеем да се преборим за петото място, а с повечко късмет и малко съдийски аванти може да се класираме и четвърти.Така ще е докато в национала се викат някакви измислени герои......нека да си спестя изброяването, имената са известни на всички.Честно казано бих предпочел в националния да видя момчета - ако ще и от Б-група, които да не са кой знае какви играчи, но да играят с желание и да се борят докрай, отколкото да гледам някои от сегашните мърди.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 23 фев 2014 16:09

Аз съм доволен от групата.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 23 фев 2014 16:18

Cronos написа:Като гледам изявите на нашенските ритнитопковци напоследък си мисля, че ще успеем да се преборим за петото място, а с повечко късмет и малко съдийски аванти може да се класираме и четвърти.Така ще е докато в национала се викат някакви измислени герои......нека да си спестя изброяването, имената са известни на всички.Честно казано бих предпочел в националния да видя момчета - ако ще и от Б-група, които да не са кой знае какви играчи, но да играят с желание и да се борят докрай, отколкото да гледам някои от сегашните мърди.

Ти май не си гледал последните квалификации за да казваш, че нашите играят без желание. Просто червените картони и липсата на класа в нападение си казаха думата. Кои по-добри играчи от тези имаме да ни кажеш?
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 23 фев 2014 16:19

Владо_ЦСКА написа:
veni__85 написа:Ще се борим с Норвегия за 3-то място.

Норвегия ги бием и в двата мача. Помни ми думата ;)
Гледал съм ги колко са зле в момента.

Според мен Норвегия като нищо може да са пред Хърватия.Виж къде играят футболистите им :arrow: http://www.transfermarkt.de/de/norwegen ... _3440.html
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
Владо_ЦСКА
Контакти:

Мнениеот Владо_ЦСКА » 23 фев 2014 16:32

В Норжежки отбори и средняци от Европа. Не че ние сме нещо повече, но можем и ще вземем 6 точки от тях.
Важното е да не се дъним срещу аутсайдерите.
Ще си говорим пак след мачовете ;)
Warped написа:
Владо_ЦСКА написа:Коя е столицата на Лихтенщайн?

Питай майкати тя нали вършее насам натам/.........

sandi74

Квалификационната група на България за ЕП

Мнениеот sandi74 » 23 фев 2014 17:03

Хърватия,Италия,Норвегия,България,Азербайджан и Малта.Хубаво или лошо това е положението.

Потребителски аватар
Пловдивчанинът
Контакти:

Мнениеот Пловдивчанинът » 23 фев 2014 17:04

От Норвегия ли ще ние страх... Според мен имаме шансове и срещу хървати и италианци вкъщи. Имайте предвид, че хърватите със сигурност ще ни подценят много, италианците имат едно наум, след като миналите квалификации си ги изпуснахме и в двата мача. Малта и Азербайджан ако загубим там или тук точки значи не трябва да играем на европейско и двата мача ги вземаме. Азерите не са Армения. Ако играем както миналите квалификации няма да имаме проблем да сме в топ 3. Важното е да вкарваме положенията, които създаваме и да не правим много хиксове като миналите квалификации, които ни изядоха главата.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 23 фев 2014 17:07

Нелоша група, Италия и Малта си ги познаваме, знаем какви грешки сме допускали срещу тях и имаме възможност да ги поправим. Хърватия също са ни познат отбор, който в момента не е това страшилище, което беше. Норвегия са напълно преодолим отбор. Азерите са енигма, при тях се наливат доста пари, трябва да сме внимателни, за да не ни изненадат неприятно. Можем да вземем 3-тото място, при това с добри показатели. Ако падскочим себе си, може да стигнем и второто.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Re: Квалификационната група на България за ЕП

Мнениеот Себастиан Фетел » 23 фев 2014 17:10

"Групата е трудна, но не е невъзможна", това бяха първите думи на Любослав Пенев след изтегления днес жребий за квалификациите за Евро 2016.

"Всички потоци са доста балансирани, в нашия отново има един изявен фаворит в лицето на Италия, с когото се познаваме отлично. Останалите отбори имат своите шансове и всеки ще тръгне в квалификациите през септември със своите амбиции и цели", допълни селекционерът на България, който веднага след жребия бе поздравен от своя италиански колега Чезаре Прандели. "Пак с Вас! Винаги с Вас!", усмихна се наставникът на "скуадра адзура" при ръкостискането с Пенев. Двата отбора бяха в един поток и в световните квалификации, като в София двубоят завърши 2:2 , а в Палермо "лъвовете" загубиха злощастно с 0:1.

"Тепърва ще се запознавам в детайли със съперниците - все пак освен с Италия, бяхме в една група и с Малта, така че тях ги познаваме добре. Хърватия е страхотен отбор, за тях също знам много. Норвегия и Азербайджан са по-непознати, но стартираме събирането на информация на секундата", допълни още Любослав Пенев, цитиран от официалния сайт на Българския футболен съюз.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Върни се в “Национален отбор”