Приятелска среща: Македония - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Re: Приятелска среща: Македония - България

Мнениеот kartago » 15 авг 2013 01:18

Viktor4o_Rs написа:Няма нужда от драми. ;) И на мен ми е неприятно,че осмислихме вечерта на комплексираните фиромци, но какво да се прави ... Загубата е сигнална лампа и така поне със сигурност ще сме мобилизирани и няма да се самозабравим, убеден съм че с Италия ще играем много по-добре, дори и да загубим пак. ;)

Иначе няма какво да се лъжем - на тоя отбор му липсва типичният таран номер 9, реализаторът, голмайсторът. :roll: За съжаление така и не намерихме такъв играч, с фалшиви деветки като Тонев и Попето няма да стане. Ялови сме си отпред, не е нормално Манолев да ни е голмайсторът в квалификациите. Иначе момчетата от Ботев бяха слабички в този мач, но не бива да ги обвиняваме, все пак са дебютанти. ;) Неделев има много качества и тепърва ще се развива, за Хмарян и Йордан Христов не съм убеден. Гаджев в момента е доста слаб и не бива да е титуляр, може би за момента Борис Галчев е по-добра опция. :roll: Слаб мач и за Иван Иванов също. Венци Христов тичаше и влизаше здраво, мисля че тепърва може да бъде викан още пъти. Нямаме нападателна мощ и добър таран, пробвахме Макриев, Мицански, Рангелов, Божинов, Генков - никой не е постоянен и не се утвърди ...

Няма го точно стария Берба......., когато и да нямахме отбор и игра бележеше, а сега го има това, а няма кой да вкара, няма грам спокойствие пред гола и идея какво как трябва да стане, оставаше и Бадема да пуснат и да продължат с тия високи центрирания, смех!

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 15 авг 2013 01:25

Съгласен съм, че най-неприятна е липсата на класен централен нападател тип Бербатов, който да увлича защитници освобождавайки пространства за бързите ни офанзивни футболисти, и в същото време да е безмилостен пред вратата на съперника. Мисля си, че за първи път България няма класен център-нападател. Винаги сме имали такива, като се почне от Гацо Панайотов, Гунди и Жеков, та се стигне до Сираков, Любо Пенев и Бербатов.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Мнениеот anihilator » 15 авг 2013 01:27

За съжаление доста слаб и безличен мач :evil:

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 15 авг 2013 01:28

kartago написа:
Viktor4o_Rs написа:Няма нужда от драми. ;) И на мен ми е неприятно,че осмислихме вечерта на комплексираните фиромци, но какво да се прави ... Загубата е сигнална лампа и така поне със сигурност ще сме мобилизирани и няма да се самозабравим, убеден съм че с Италия ще играем много по-добре, дори и да загубим пак. ;)

Иначе няма какво да се лъжем - на тоя отбор му липсва типичният таран номер 9, реализаторът, голмайсторът. :roll: За съжаление така и не намерихме такъв играч, с фалшиви деветки като Тонев и Попето няма да стане. Ялови сме си отпред, не е нормално Манолев да ни е голмайсторът в квалификациите. Иначе момчетата от Ботев бяха слабички в този мач, но не бива да ги обвиняваме, все пак са дебютанти. ;) Неделев има много качества и тепърва ще се развива, за Хмарян и Йордан Христов не съм убеден. Гаджев в момента е доста слаб и не бива да е титуляр, може би за момента Борис Галчев е по-добра опция. :roll: Слаб мач и за Иван Иванов също. Венци Христов тичаше и влизаше здраво, мисля че тепърва може да бъде викан още пъти. Нямаме нападателна мощ и добър таран, пробвахме Макриев, Мицански, Рангелов, Божинов, Генков - никой не е постоянен и не се утвърди ...

Няма го точно стария Берба......., когато и да нямахме отбор и игра бележеше, а сега го има това, а няма кой да вкара, няма грам спокойствие пред гола и идея какво как трябва да стане, оставаше и Бадема да пуснат и да продължат с тия високи центрирания, смех!

Вярно е, но не виждам смисъл да обсъждаме завръщане, което няма да стане, отделно не мисля и че ще е полезно, защото може лесно да бъде разбит колектива и спокойствието в съблекалнята. :roll:
Изображение

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 15 авг 2013 01:30

Аз пък съм учуден, защо някои хора смятат, че този мач е подготовка за мача с Италия? За какво се лъжем, срещу Италя можем да вземем точка и то с много голям късмет, за повече ще трябва и господ да се намесва. :mrgreen:
Мача си беше подготовка за Армения, срещу които цял мач ще владеем топката, докато те ще разчитат на контраатаки и точно заради това бяха толкова обигравани тези изкуствени засади. Йордан Христов и Мариян Огнянов може и да нямат място като титуляри в националният отбор, но определено имат своите качества и при определени ситуации може пак да получат повиквателна, все пак във футбола има контузии, натрупани картони на основни футболисти, всичко се случва ;)
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 авг 2013 01:34

Viktor4o_Rs написа:
kartago написа:

Вярно е, но не виждам смисъл да обсъждаме завръщане, което няма да стане, отделно не мисля и че ще е полезно, защото може лесно да бъде разбит колектива и спокойствието в съблекалнята. :roll:

Ааааа, никакво обсъждане за завръщане! Просто си коментираме.....а аз лично и много съжалявам! Не мисля, че нещо би се разбило, опита вече е друг, а и колко ще спечелят тия които играят с него, ама тука отиваме и към мармота със станиола, правилно го написа момчето след мен, винаги сме имали качествени централни нападатели, сега нямаме такъв!

Reckless

Мнениеот Reckless » 15 авг 2013 01:53

Спокойно бе, това беше умишлено лежерно изигран мач. Срещу Италия ще видите коренна разлика и в тактиката и в способностите на момчетата. Добрите мениджъри никога не се хвърлят да правят силни приятелски мачове. Друга е целта там, не победата.

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 15 авг 2013 02:08

... малко ми е странно заглавието - Македония раздразни България ... всъщност Македония ни би ... с 2 на 0 .... мисля , че ако се замислим леко може би .. може би ще осъзнаем , че дефакто нищо по различно не се е случило в БГ футбола , че футболистите са си същите и че има вероятност добрите до някъде резултати през последните три , четири мача да не са всъщност онова което всички искаме - така желаното възраждане и отбор от типа на САЩ 94 .... как може това да стане след като нямаме такива футболисти .... може би трябва да се върнем в стандартното си положение и да сме доволни от 3-4 място в квалификациите ... така може би ще ни боли по малко накрая ... все пак преди САЩ 94 почти винаги бяхме така ...

Потребителски аватар
Tomata
Контакти:

Мнениеот Tomata » 15 авг 2013 02:39

CS -KA -KA написа:какво търсят играчи от ботев в националния отбор при положение ,че Любимец ги смачка,от началото на сезона ботев няма постигната победа когато са играли 11-11 ,тук се гонят менеджерски интереси !

Остави Ботев сега, кажи ти как си? Левски и България, и тях ли с малка буква пишеш? Добър ли ти е "менеджера"?

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 15 авг 2013 06:22

От доста време не следя изявите на националния отбор. Просто не са ми интересни. Гледам някакви добри резултати напоследък. Викам дай поне да прочета състава, с който играем. Чета, чета и .... нищо. Нито едно име, което да е звезда. Нито една забележителна личност. Само някакви безличници, които са герои само на днешните 12 годишни хлапета.
Голям отбор не се прави от безличници и бездарници. Само на мускул няма да станат нещата. Трябват и поне две-три звезди, а ние ги нямаме. Няма кой да поведе този отбор. Няма кой да направи невъзможното, когато играта на останалите не върви.
За мен това е един абсолютно посредствен отбор, а добрите резултати напоследък ги отдавам на .... букмейкърските далавери и нагласените за тотото резултати.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Върни се в “Национален отбор”