Viktor4o_Rs написа:Няма нужда от драми.И на мен ми е неприятно,че осмислихме вечерта на комплексираните фиромци, но какво да се прави ... Загубата е сигнална лампа и така поне със сигурност ще сме мобилизирани и няма да се самозабравим, убеден съм че с Италия ще играем много по-добре, дори и да загубим пак.
![]()
Иначе няма какво да се лъжем - на тоя отбор му липсва типичният таран номер 9, реализаторът, голмайсторът.За съжаление така и не намерихме такъв играч, с фалшиви деветки като Тонев и Попето няма да стане. Ялови сме си отпред, не е нормално Манолев да ни е голмайсторът в квалификациите. Иначе момчетата от Ботев бяха слабички в този мач, но не бива да ги обвиняваме, все пак са дебютанти.
Неделев има много качества и тепърва ще се развива, за Хмарян и Йордан Христов не съм убеден. Гаджев в момента е доста слаб и не бива да е титуляр, може би за момента Борис Галчев е по-добра опция.
Слаб мач и за Иван Иванов също. Венци Христов тичаше и влизаше здраво, мисля че тепърва може да бъде викан още пъти. Нямаме нападателна мощ и добър таран, пробвахме Макриев, Мицански, Рангелов, Божинов, Генков - никой не е постоянен и не се утвърди ...
Няма го точно стария Берба......., когато и да нямахме отбор и игра бележеше, а сега го има това, а няма кой да вкара, няма грам спокойствие пред гола и идея какво как трябва да стане, оставаше и Бадема да пуснат и да продължат с тия високи центрирания, смех!

[/center][center]

[/center]