Мнениеот doktora25 » 26 мар 2017 13:35
Какво да кажа - яко си е. Бихме най-добрия отбор в света отпреди 7 години. Да, в момента са в криза, сменят поколенията и аз това го казах. Никой обаче не ми повярва поне на живо, когато споделях същите разсъждения както тук преди мача. Обявяваха ме за ненормален, несериозен и ме гледаха със снизхождение. И за всичко, което съм казвал за Хубчев, за начина по който трябва да играем - всичко това се потвърди. И за още много работи ще се окажа прав. Мисля че можем да вземем още една победа срещу някой от големите 3-ма в нашата група, да направим всичко възможно да бием Люксембург и Беларус и оттам нататък каквото стане. Да не натоварваме отбора с големи очаквания точно в този момент и Хубчев да бъде оставен да работи на спокойствие възможно най-дълго, в т.ч. и от футболистите.
Относно холандците - няма да се класират за първенството - повече от ясно е. Робен може да е Робен, ама го няма Лам, няма го Левандовски, нямат читав халф. Снайдер може да е бил най-добрият футболист в света през 2010, но ако сега е в добра форма щеше да започне титуляр и нямаше да гасне в Турция. Хубаво е че Зут е лоялен на отбора си вече 4 или повече години, толерирам това, но ако беше класа някой щеше да го крадне. 4-3-3 е изключително неподходяща схема срещу затворил се отбор. Уникална преса от нашите обаче. Браво и на публиката, че ги нямаше познатите диващини и беше уникална.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!