Мнениеот redman » 14 окт 2011 17:56
До автора на темата: ти ако си Цесекар, аз съм извънземен, дали наистина си толкова възмутен, че Милен псува? Определено напсува скамейката на Черноморец, след което намери сили да се извини, не знам колко е бил искрен, ама това е друг въпрос. Никой не го е чул да псува Лаптопа, нито камерите са го показали, но и да го е напсувал, това си е проблем на Милен - Мауриньо извади окото на помощника на Пеп, а сър Алекс редовно псува съдията и то застанал до четвъртия, но нито единия, нито другия са по-слаби треньори от това.
По темата - няма значение кой ще е селекционер, проблема изобщо не е в него и това е очевидно. Проблема не е и във футболистите, със сигурност не са толкова зле, колкото играят, просто усещат как никой не стои зад гърба им. Докато не се смени цялото ръководство на БФС с кадърни спортни мениджъри, а не с тъпаци като Перукан, Обицата и Емфието, както и гъзолизци като тим мениджъра П. Колев, тоя отбор ще празнува като успех всяко класиране над 5 място в която и да е квалификация. Готов съм да се хвана на бас с който поиска за това!
Алекси Suckачев: Моооци, Моооци, Моооци...