Маркос Маркиньос Е НАЦИОНАЛ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

urkoto

Re: Маркос Маркиньос национал, какво стана?

Мнениеот urkoto » 02 май 2011 21:58

В сравнение с това което се очакваше от него... от друга страна за мен тоя футболист винаги е бил голяма енигма (да не кажа медиен балон) но по едно време (преди тежката му контузия) се беше поразиграл... но от тогава мина вече година и отгоре, а помен от играта му - никакъв
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 02 май 2011 22:02

Deluxx написа:
hristo1306 написа:от тоз по - калпав /мързелив / бразилец не е имало до сега в България. Дано ЦСКА да го разкара по - бързо, ако може и някое евро да му вземе ще е супер. Никакъв национал не става от него !!!

млъкни бе ... теб някой да те пита

по - споко бе, не виждаш ли, че го мързи да гледа.И аз съм ЦСКА -р, по цял мач се скатава.
Тошко на стари години навива по- голям километраж от този МЪРЗЕЛ - какво го защитаваш ???
За един сезон го чакат да му дойде кефа да направи един мач що - годе ! Вън от ЦСКА даже камо ли нац. отбор.

Потребителски аватар
k_oleto
Контакти:

Мнениеот k_oleto » 02 май 2011 22:05

не, наподобява Бербатов - явно жена му, му се кара, ако си изпоти фланелката.
Не, защото не играе нищо пролетта и ще бъде скъсан от критика и Титан трудно може да го продаде. Не, защото е на 29г. - това ли е бъдещото на националния ? Не, защото има и други българи, които могат да се справят не по зле от него.
Да, от ЦСКА съм, да това ми е любимия отбор, но....искам да се радвам и на успехи на национално равнище - да ме извиняват колегите - лично мнение

Потребителски аватар
Dobri
Контакти:

Мнениеот Dobri » 02 май 2011 22:06

И къде ще играе тоя?
На мястото на И. Попов? Не, благодаря.

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 02 май 2011 22:08

Мойто момче,я зарежи ти тия работи.Аз лично съм много голям ЦСКАр,много уважавам Маркиньос,но ще го кажа още 100 пъти ако трябва-АЗ СЪМ ПРОТИВ ЧУЖДЕНЦИТЕ В НАЦИОНАЛНИЯ!!!
Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 02 май 2011 22:35

принципно съм за чужденци, но такива че да превъзхождат с класа бг играчите...
шдюс
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
slays
Контакти:

Мнениеот slays » 02 май 2011 22:40

По-добре Том от литекс,перфектен е за дясно крило, а и вече са минали 5 години в българското първенство,а и да дават паспорт на Дока, за да може след 2 години и той да се включи.

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 02 май 2011 22:41

crap написа:Що бе? Като го гледам Гаджев, колкото и да ми е симпатичен, си мисля че трябва да се търси нов играч за неговият пост... и това не важи само за Владко, ами за цялата ни халфова линия.

Няма значение кой е по-добър. Владо Гаджев си е българин,български гражданин роден и отраснал в България. Маркиньос е бразилец, бразилски гражданин роден и отраснал в Бразилия. А принципа на националните отбори е да ги разделя точно на тоя принцип. Единия ако е достатъчно добър да си играе в българския нац. отбор другия ако е добър да си играе в бразилския нац. отбор.
Вие май почнахте да забравяте какво значи да играят нац. отбори на две страни!!!

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 02 май 2011 22:44

За натурализиране единствено Дока и Том от Литекс биха свършили някаква работа, както и Нелсън от ЦСКА, но при него май не е възможно вече ;) Както и да е, по всяка вероятност никой от тях няма да играе за България.
А това момче Георги Миланов от Литекс наистина показва добри игри, дано и брат му Илия се наложи. Други, които ми направиха впечатление от началото на пролетния полусезон са Пламен Илиев (Левски) и Георги Божилов (Черно море), както и стабилните играчи на ЦСКА (Делев, Коце Стоянов, Бандаловски, Попов).
Изображение

Потребителски аватар
rado.
Контакти:

Мнениеот rado. » 02 май 2011 22:56

crap написа:Какво се случва с евентуалната повиквателна на Маркос? Много се изговори и продължава да се говори неговото натурализиране, но нищо все още не е ясно. Най-важното е, че България има нужда от футболист с неогвите качества, а той се намира в страхотна форма.
Ако има някой по-запознат, нека "освети" малко случая. Също така искам да прочета вашите мнения по този въпрос.

Винаги много сьм се чудил,как може да има негьр на аватара ти,ама сега направо сьм потресен :lol: :lol: :lol: Чак ни убеждаваш колко добьр бил :oops:

Върни се в “Национален отбор”