Маркос Маркиньос Е НАЦИОНАЛ!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Маркос Маркиньос национал, какво стана?
В сравнение с това което се очакваше от него... от друга страна за мен тоя футболист винаги е бил голяма енигма (да не кажа медиен балон) но по едно време (преди тежката му контузия) се беше поразиграл... но от тогава мина вече година и отгоре, а помен от играта му - никакъв
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството
- hristo1306
- Контакти:
Deluxx написа:hristo1306 написа:от тоз по - калпав /мързелив / бразилец не е имало до сега в България. Дано ЦСКА да го разкара по - бързо, ако може и някое евро да му вземе ще е супер. Никакъв национал не става от него !!!
млъкни бе ... теб някой да те пита
по - споко бе, не виждаш ли, че го мързи да гледа.И аз съм ЦСКА -р, по цял мач се скатава.
Тошко на стари години навива по- голям километраж от този МЪРЗЕЛ - какво го защитаваш ???
За един сезон го чакат да му дойде кефа да направи един мач що - годе ! Вън от ЦСКА даже камо ли нац. отбор.
не, наподобява Бербатов - явно жена му, му се кара, ако си изпоти фланелката.
Не, защото не играе нищо пролетта и ще бъде скъсан от критика и Титан трудно може да го продаде. Не, защото е на 29г. - това ли е бъдещото на националния ? Не, защото има и други българи, които могат да се справят не по зле от него.
Да, от ЦСКА съм, да това ми е любимия отбор, но....искам да се радвам и на успехи на национално равнище - да ме извиняват колегите - лично мнение
Не, защото не играе нищо пролетта и ще бъде скъсан от критика и Титан трудно може да го продаде. Не, защото е на 29г. - това ли е бъдещото на националния ? Не, защото има и други българи, които могат да се справят не по зле от него.
Да, от ЦСКА съм, да това ми е любимия отбор, но....искам да се радвам и на успехи на национално равнище - да ме извиняват колегите - лично мнение
И къде ще играе тоя?
На мястото на И. Попов? Не, благодаря.
На мястото на И. Попов? Не, благодаря.
Мойто момче,я зарежи ти тия работи.Аз лично съм много голям ЦСКАр,много уважавам Маркиньос,но ще го кажа още 100 пъти ако трябва-АЗ СЪМ ПРОТИВ ЧУЖДЕНЦИТЕ В НАЦИОНАЛНИЯ!!!

принципно съм за чужденци, но такива че да превъзхождат с класа бг играчите...
шдюс
шдюс
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
По-добре Том от литекс,перфектен е за дясно крило, а и вече са минали 5 години в българското първенство,а и да дават паспорт на Дока, за да може след 2 години и той да се включи.
crap написа:Що бе? Като го гледам Гаджев, колкото и да ми е симпатичен, си мисля че трябва да се търси нов играч за неговият пост... и това не важи само за Владко, ами за цялата ни халфова линия.
Няма значение кой е по-добър. Владо Гаджев си е българин,български гражданин роден и отраснал в България. Маркиньос е бразилец, бразилски гражданин роден и отраснал в Бразилия. А принципа на националните отбори е да ги разделя точно на тоя принцип. Единия ако е достатъчно добър да си играе в българския нац. отбор другия ако е добър да си играе в бразилския нац. отбор.
Вие май почнахте да забравяте какво значи да играят нац. отбори на две страни!!!
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
За натурализиране единствено Дока и Том от Литекс биха свършили някаква работа, както и Нелсън от ЦСКА, но при него май не е възможно вече
Както и да е, по всяка вероятност никой от тях няма да играе за България.
А това момче Георги Миланов от Литекс наистина показва добри игри, дано и брат му Илия се наложи. Други, които ми направиха впечатление от началото на пролетния полусезон са Пламен Илиев (Левски) и Георги Божилов (Черно море), както и стабилните играчи на ЦСКА (Делев, Коце Стоянов, Бандаловски, Попов).
А това момче Георги Миланов от Литекс наистина показва добри игри, дано и брат му Илия се наложи. Други, които ми направиха впечатление от началото на пролетния полусезон са Пламен Илиев (Левски) и Георги Божилов (Черно море), както и стабилните играчи на ЦСКА (Делев, Коце Стоянов, Бандаловски, Попов).

crap написа:Какво се случва с евентуалната повиквателна на Маркос? Много се изговори и продължава да се говори неговото натурализиране, но нищо все още не е ясно. Най-важното е, че България има нужда от футболист с неогвите качества, а той се намира в страхотна форма.
Ако има някой по-запознат, нека "освети" малко случая. Също така искам да прочета вашите мнения по този въпрос.
Винаги много сьм се чудил,как може да има негьр на аватара ти,ама сега направо сьм потресен