Защитници? ИМАМЕ!!!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Re: Защитници? ИМАМЕ!!!

Мнениеот crap » 04 мар 2010 13:28

То е ясно, че нямаме кой знае какви защитници, поне да беше пуснал по-опитен до И.И. за да може Пелето да си играе на поста... тая сърма е пълна скръб, а продължава да го налага!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 мар 2010 13:30

batceko написа:....имайте .... защитници де .... само едно ще кажа - няма луд на тоя свят пък дори и с името Мъри Стоилов който да разполага с защитници на световно ниво и да не ги включи в отбора на който е треньор още повече ако отбора е национален и едни добри защитници биха му класирали селекция и съответно биха му донесли слава ,кинти и прочие ... истината е че всички тия изброени по горе защитници които до сега не са попадали в отбора не са нищо по различно от досегашните ... просто не са от водещите отбори които си имат лобита и ги използват с цел продажба и затова ги налагат за игра в националния ... но е голяма глупост да се твърди че тези които не са включени са от класата на Видич и компания ... е не са ... за жалост де ... трябва да се примирим с това - както каза вчера Михов - олимпийския принцип - ние ще ритаме за удоволствие , а другите за победи ... докато дойде по свястно поколение ... лошо , но факт :) :) :)

Вчера ако си слушал състава на Полша щеше да разбереш, че в отбора има трима играчи от Полония (предпоследен в първнеството) и още 2-3 от Лех Познан (трети в класирането). Аз не чух да има играчи от Висла или Легия, но въпреки това отбора им стоеше много по-добре от нашия. Защо си мислиш, че защитниците в другите ни отбори (различни от Литекс, ЦСКА и Левски) са по-слаби? Просто няма кой да киха парични за комисионните на Мъди и Наско, някъде чух, че взимат по 25 бона на повиквателна. И това изобщо не ме учудва, в крайна сметка щом може да поискаш 50 000 лв заплата на месец и отбора да затъва от ден на ден, то какво пречи да си докараш още малко кинти и от повиквателните.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
batceko
Контакти:

Мнениеот batceko » 04 мар 2010 13:35

... мисля , че факта че с играчи от Полония и от сорта , Полша стоеше по доБре означава само едно - просто полския клубен футбол е на по високо ниво от нашия ... както и Полша като цяло ... но пък нищо не пречи да се направи един отбор от играчи които играят в отбори от 8 до 16 място и да се види какво ще стане ... да не е резултата обаче един - смех , смех смех ...

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 мар 2010 13:37

batceko написа:... мисля , че факта че с играчи от Полония и от сорта , Полша стоеше по доБре означава само едно - просто полския клубен футбол е на по високо ниво от нашия ... както и Полша като цяло ... но пък нищо не пречи да се направи един отбор от играчи които играят в отбори от 8 до 16 място и да се види какво ще стане ... да не е резултата обаче един - смех , смех смех ...

По-смех от това накъде?!?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
lakito7

Мнениеот lakito7 » 04 мар 2010 13:42

от _emo_ на 04 Мар 2010 08:24

stg333 написа:какъв Тунчев бе пич той за съжаление е трайно контузен,и едва ли ще се оправи,когато е бил здрав е титуляр спор няма, Вальо Илиев доколкото видях не го харесахте за ЦСКА ама за национала викаш ставал

А другите 3-ма!

+ това Вальо Илиев като не го харесаха за ЦСКА, не означава, че не е добър!
И в Терек беше титуляр и направи чудесни мачове срещу прекрасни нападатели, а и вкарва голове! Сега и в Румъния ще играе постоянно и то срещу добри нападатели отново!

Те го изгониха от там,вие национал ще го правите.
България е нашата родина,
Апостолa е нашия баща,
"Георги Аспарухов" е стадиона,
a Левски е в нашите сърца!

http://www.cashfiesta.com/php/join.php?ref=lakito7

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 04 мар 2010 13:49

Момчета спрете наркотиците моля ви се. Има ли сме играчи , обаче видиш ли треньора не става и ръководителите не стават. Недейте ми говори глупости , 94-та имахме голям треньор сигурно. Аз ако съм сега на Стоилов точно тези за които ревете тях ще извикам да ги види и тях цяла БГ. Нали искахте Камбуров ,какво направи аз не видях. Сигурно срещу Швеция и Сърбия играха Милиев и Минев , че ни вкараха 15 гола общо.Или се събудете или хващайте въжето вие сте вредни за футбола , няма нужда от вашата компетенция.

dr.strashilov
Контакти:

Мнениеот dr.strashilov » 04 мар 2010 14:13

Каквото да си говорим смятам, че най-големият ни проблем е треньора. Той не може да си избере играчите, не може да ги нареди правилно, да не говорим че за тактика на отбора в този момент и дума не може да става. Сигурен съм, че ако дойде чужденец със същите тези играчи с изключение на Сърмов ще може да направи чудеса.

stg333
Контакти:

Мнениеот stg333 » 04 мар 2010 14:20

пишете колкото да има спам, смениха се най различни треньори и Пламен Марков и Стоичков и Пенев старши дето се вика все отявлени левскари и все Левски виновен, по едно време същите вие тук пишехте че Иванков е викнат щото бил левскар нищо че не играеше в Левски по това време, после не знам си какво , ревахте за Котев и Иванов , викнаха ги и какво нищо, ревахте за камбуров въпреки че трябваше да пребори Бербатов и Божинов за да играе че и Рангелов, и за това не го викаха а не щото е слаб, е на викнаха го по неориентиран човек не бях виждал. Сега са на ред други футболисти дето били голяма работа ама щото корупция и не ги викали. Спрете се бе хора НЯМАМЕ футболисти това е истината и тя се вижда в младежкия и юношеския национал където хората от Левски и ЦСКА изобщо не са мнозинство. Треньорът бил проблем, аз не харесвам особено Мъри и той не е треньор на Левски дори е в много лоши отношения с ръководството на отбора, така че не е сложен там да обслужва Левски и не го прави. Поляците назначиха Бенхакер и какво стана биха само Сан Марино и после го изгониха що така ?. Унгария същата работа ние не сме повече от тях. Ако ще назначават чужденец нека е на младежкия отбор или дори на юношеския иначе няма смисъл. Погледнете кои са футболисти примерно в ЦСКА колко са чужденци и колко българи, тия да не са прости ако има толкова добри играчи да не ги вземат, или Левски. Това е пирамида се строи отдолу нагоре а не обратното. Гърция направиха нещо с чужд треньор да, ама я им вижте базите и клубните отбори е с тях ли трябва да се сравняваме ?

dr.strashilov
Контакти:

Мнениеот dr.strashilov » 04 мар 2010 14:28

На мен лично ми писна да се оравдаваме само с бази терени, време, международно положение и други глупости. Тия същите играчи сме ги виждали и да играят, но дайте да не се залъгваме, че треньорът ни става за нещо.

dr.strashilov
Контакти:

Мнениеот dr.strashilov » 04 мар 2010 14:31

Айде да приемем, че играчите не стават, а вие видяхте ли някаква тактика в този мач, която си зависи единствено и само от треньора или всеки си риташе напред и квото стане.

Върни се в “Национален отбор”