По пътя към дъното…

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

shammi
Контакти:

Re: По пътя към дъното…

Мнениеот shammi » 08 фев 2010 10:44

В последните няколко години смея да твърдя Станимир Стоилов е най - добрия треньор в България. Лично мое мнение е, че футболЕРИте го провалиха. То не бяха бойкоти в Левски, Литекс и националния отбор, то не бяха мрънкания, че лагерите дълги, че се уморяват, че заплатите им ниски.....
Категорично човека разбира от футбол и знае как да ги учи, но представи си Бербатката да слуша някой си Мъри - та той е звезда бе брат....къФ е тоя треньор.
Манталитета ни го провали....

За Димитър Пенев само едно мога да кажа - Благодаря, че ни заведе на световно и показа на света, че има една маааалка България и, че в тая мааааааалка България се играе футбол. Факт е, че неговите треньорски методи и похвати вече са поостарели и не са за съвременния футбол.
Сами направете разликата.
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 фев 2010 10:48

Кои футбалери от националния,го провалиха Мъри?Тези които ги извика,дето не знаят как да спират топката ли?За какво ги вика тогава? :roll:
Само Черно море.

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 08 фев 2010 19:17

garfild8 написа:Кои футбалери от националния,го провалиха Мъри?Тези които ги извика,дето не знаят как да спират топката ли?За какво ги вика тогава? :roll:

Защото няма други

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 фев 2010 19:50

soUman написа:
garfild8 написа:Кои футбалери от националния,го провалиха Мъри?Тези които ги извика,дето не знаят как да спират топката ли?За какво ги вика тогава? :roll:

Защото няма други

Ами да ги намери.Каква му е работата? :) То футболисти има не само в Литекс,ЦСКА и Левски.Само тези ли са отборите в България?
Само Черно море.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 фев 2010 10:58

garfild8 написа:
soUman написа:

Защото няма други

Ами да ги намери.Каква му е работата? :) То футболисти има не само в Литекс,ЦСКА и Левски.Само тези ли са отборите в България?

Какъв ЦСКА е колега, какъв Литекс... тоя викна целия Левски, с който береме срам по Европа, най-пресният пример- ЛЕВСКИ-ШЕРИФ 3:0... вЕрно, контрола е, но не резултата е срамен тук, а 2та червени картона! Тея хора стават национали от РАЗ...
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 фев 2010 12:18

Крап,говориш абсолютно завършени простотии.С Кипър главни виновници за загубата бяха Иван Иванов и Костадин Стоянов от ЦСКА и Пламен Николов от Литекс.От Левски единствено Сърмов е играл един мач с Италия,в който и с 14 човека да го играем ще загубим.Това за Шериф-;Левски е може би най-несериозният аргумент,който съм чел в този форум.Много олекваш с подобни изказвания,изключително много.Поне мисли преди да пишеш.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 фев 2010 12:52

acmilan написа:Крап,говориш абсолютно завършени простотии.С Кипър главни виновници за загубата бяха Иван Иванов и Костадин Стоянов от ЦСКА и Пламен Николов от Литекс.От Левски единствено Сърмов е играл един мач с Италия,в който и с 14 човека да го играем ще загубим.Това за Шериф-;Левски е може би най-несериозният аргумент,който съм чел в този форум.Много олекваш с подобни изказвания,изключително много.Поне мисли преди да пишеш.

Трябва ли да изреждам сега? И главни виновници за загубата от Кипър са Пламенчо и Иванчо... Костадин защо го намесваш незнам. От Левски бяха доста повече футболистите които играха, ама айде... пък и "мъри" ходи единствено да наблюдава Левски, дори им "помагаше" за някви тренировачни процеси и още 1000 глупости. Така че аргументите ми са абсолютно на място.
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 09 фев 2010 16:01

Ами не са място,айде изброй кой от Левски игра с Кипър?Май нито един.А Костадин,когото аз иначе харесвам като футболист,беше разминат за първия гол преди центрирането.Ако вярваш на журналята,че Мъри им е правил подготовката...Стоичков като викаше по 7 човека от Левски,какво?И той ли беше левскар или айде говедо,ако повече те кефи?Докато не спрем да делим националния на клубни пристрастия,доникъде няма да стигнем.Все повече почвам да си мисля,че самите българи не заслужават да се класираме никъде.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 09 фев 2010 16:41

acmilan написа:Ами не са място,айде изброй кой от Левски игра с Кипър?Май нито един.А Костадин,когото аз иначе харесвам като футболист,беше разминат за първия гол преди центрирането.Ако вярваш на журналята,че Мъри им е правил подготовката...Стоичков като викаше по 7 човека от Левски,какво?И той ли беше левскар или айде говедо,ако повече те кефи?Докато не спрем да делим националния на клубни пристрастия,доникъде няма да стигнем.Все повече почвам да си мисля,че самите българи не заслужават да се класираме никъде.

Сега коментираме "мъри", а не Стоичков. Не не ме кефи особенно да викам на левскарите говеда. И не аз деля отбора на сини и червени, а някой го делят на сини и останалите... Няма да изреждам, и не конкретизирам мача с Кипър. Отбора игра супер зле и срещу Грузия, но им вкарахме 6 гола нали?
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 09 фев 2010 17:11

Лелелелеле напълно неподготвено изказване. Ти чуваш ли се ? Мъри викал само хора от Левски.... Той ако има добри играчи в ЦСКА ще викне и от там(както и прави) Каква му е изгодата да падаме? Никаква, неговата репутацие е заложена, така че не ми говори, че е връзкарска работа... Колкото до тея мачове - те са минало, давайте напред!

А и това изказване за хората от Левски и всички останали, това пък от къде го измисли? :?

Върни се в “Национален отбор”