Стоилов призова четирима от Левски в националния

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

masona84
Контакти:

Re: Стоилов призова четирима от Левски в националния

Мнениеот masona84 » 06 ное 2009 16:02

THE G.A.M.E написа:
danko_sot написа:Абе пич не те знам от кой отбор си, ама разсъждаваш като тъмно син. Иван Иванов и Котев в момента нямат място в Националния, но Коста Стоянов трябваше да го викне. И също тоя Телкийски е дърт вече, в следващите квалификации ще е на 33 поне. Освен това май не е във форма в момента. Нека викне тогава и Коловати и Йовов, и Топчо- нека те после затва ше го псуват и ше пишат саттии против него

Къде е "дърт" Телкийски ? Марто е почти на 32 Стенли и той......Мечо е на......32 !
Нали се сещаш, кой ни беше голмайстора в изминалите квалификации до мача с Грузия ?
Не е лошо да имаме варианти за дясно крило.....а и за халф зад нападателите, където Телкийски също може да играе.

Мечо може да го сравняваш само по години с Марто и Стенли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
gobara
Контакти:

Мнениеот gobara » 06 ное 2009 16:03

THE G.A.M.E написа:
danko_sot написа:Абе пич не те знам от кой отбор си, ама разсъждаваш като тъмно син. Иван Иванов и Котев в момента нямат място в Националния, но Коста Стоянов трябваше да го викне. И също тоя Телкийски е дърт вече, в следващите квалификации ще е на 33 поне. Освен това май не е във форма в момента. Нека викне тогава и Коловати и Йовов, и Топчо- нека те после затва ше го псуват и ше пишат саттии против него

Къде е "дърт" Телкийски ? Марто е почти на 32 Стенли и той......Мечо е на......32 !
Нали се сещаш, кой ни беше голмайстора в изминалите квалификации до мача с Грузия ?
Не е лошо да имаме варианти за дясно крило.....а и за халф зад нападателите, където Телкийски също може да играе.

The Game само да те поправя ,че Марто и Стилиян са на 30 години даже проверих в Уикипедия аз мисля ,че за халф зад нападателите най-добър вариант е Ивелин Попов жалко ,че е контузен.
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.

Потребителски аватар
crap
Контакти:

Мнениеот crap » 06 ное 2009 16:09

Е вече чашата на безумието ПРЕЛЯ!!! Сега не се обиждайте но Сърмов е абсолютна талпа, никакъв го няма, Миланов-ОК, Мечката тряа да се извади в 60тата минута най-късно щото ще умре на терена, а Веселин Минев дори и в Левски няма място! Как после искате да има национален отбор, като тоя нещастник всеки мач излиза с различна защита, а напред сме пълна скръб! И как искате да не се сърдим и да сме солидарни когато абсолютно на 100% се опитват да си пробутат подуянската кочина на запад! Това е вече прекалено, аз си пожелах Грузия да ни напълнят шушоните с 10, че обещаната от перуката промяна най-сетне да настъпи, като за начало именно той си подаде оставката, но УВИ, дори и от хасковския бек неможахме да се оттървем, че и на всичкото отгоре е станал по-нагъл от всякога!!! А този Пламен Николов просто не подлежи на коментар-изкуствено натирен в национала както много други гореспоменати фусбалери!
YA GUNNERS YA

Потребителски аватар
gobara
Контакти:

Мнениеот gobara » 06 ное 2009 16:33

Напълно съгласен с crap само Миланов става от изброените.
I,m forever blowing bubbles, pretty bubbles in the air, They fly so high,nearly reach the sky, Then like my dream they fade and die.Fortune always hiding, I've looked everywhere, I'm forever blowing bubbles , pretty bubbles in the air.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 06 ное 2009 18:11

ами както си и знаехме, старата песен на нов глас!
Мъри единствено изненадва с това че е извикал само 4 от Левски!
Отново показва че за него съществуват единствено софийските отбори, а в другите все едно ритат аборигени!
К'ъв селекционер е тогава?!
Боклук!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 ное 2009 18:24

Lyubooo написа:ами както си и знаехме, старата песен на нов глас!
Мъри единствено изненадва с това че е извикал само 4 от Левски!
Отново показва че за него съществуват единствено софийските отбори, а в другите все едно ритат аборигени!
К'ъв селекционер е тогава?!
Боклук!

Нищо ново под слънцето,приятел.Хасковския тъпан ще ни класира на Европейското,ама коя година не знам :) Не знам,с тези привилигировани лекета и с този ''Бобипомазан'' селекционер,нац.тим е повече от обречен.И друг път съм го казвал тук във форума.
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 ное 2009 18:32

Телкийски се представи много добре в квалификациите,а Костадин Стоянов очевадно не.Не виждам какви са претенциите на някои хора.Жалки ставате,честно.Повиквателната на Сърмов буди недоумение,другите смятам са извикани правилно,като изключим Пламен Николов,но явно в момента нямаме здрави защитници.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 ное 2009 18:37

А Милиев,Вальо Илиев,Караславов?Защитници само в Лески,ЦСКА и Литекс ли има,приятелю?
Само Черно море.

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 06 ное 2009 18:39

garfild8 написа:А Милиев,Вальо Илиев,Караславов?Защитници само в Лески,ЦСКА и Литекс ли има,приятелю?

Типична черта на българския запалянко е след един мач да иска даден футболист да е в националния.На Данчо Милиев му е рано още,не се е доказал,Вальо Илиев е доказал,че не може,а Караславов щеше да бъде извикан за предните мачове,но беше контузен.Не знам какво е състоянието му сега.А и,колега,Милиев е от Левски,не бива да му споменаваш името,нали е гадно говедо като Мъри :lol: Бъзикам се,но не съвсем ;)
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 06 ное 2009 18:43

acmilan написа:
garfild8 написа:А Милиев,Вальо Илиев,Караславов?Защитници само в Лески,ЦСКА и Литекс ли има,приятелю?

Типична черта на българския запалянко е след един мач да иска даден футболист да е в националния.На Данчо Милиев му е рано още,не се е доказал,Вальо Илиев е доказал,че не може,а Караславов щеше да бъде извикан за предните мачове,но беше контузен.Не знам какво е състоянието му сега.А и,колега,Милиев е от Левски,не бива да му споменаваш името,нали е гадно говедо като Мъри :lol: Бъзикам се,но не съвсем ;)

:lol: За Милиев лошо не съм казвал.Той не ми е направил нищо :lol: Но за Мъри,сме си говорили с теб,знаеш отношениието ми към него :)
Само Черно море.

Върни се в “Национален отбор”