С какво Мъри е по-добър от Стоичков?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Re: С какво Мъри е по-добър от Стоичков?

Мнениеот EL GALAKTIKO » 15 окт 2009 18:28

fabregas_949 написа:
EL GALAKTIKO написа:
fabregas_949 написа:Айде почнахте да се правите на... ЩОМ СТОИЧКОВ Е БИЛ ТОЛКОВА ДОБЪР ТРЕНЬОР ЗАЩО ГО ИЗГОНИХА А?

За да дойде Мъри ли?И аз това питам?

Който и да дойде трудно ще се справи с наще на терена... Стоичков е слаб треньор, иди в Африка и ще го видиш, Мъри има повече успехи от него като треньор, но въпреки това и той не се справя... Фъргюсън, Анчелоти, който искаш ми набутай на националите, пак едвам ще се справи... Знаем, че едно е да си чирак, друго-майстор, но зависи и от материала с който разполагаш ;)

Пишеш глупости, не съм съгласен,че нашите футболисти са по- слаби примерно от тия негри от Африка с които е пълен твоя любим отбор- Арсенал. Според мен разликата е в организация, мотивация и тренера, който в Арсенал е авторитетна и неподлежаща на коментар личност :?:

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 15 окт 2009 18:31

EL GALAKTIKO написа:Пишеш глупости, не съм съгласен,че нашите футболисти са по- слаби примерно от тия негри от Африка с които е пълен твоя любим отбор- Арсенал. Според мен разликата е в организация, мотивация и тренера, който в Арсенал е авторитетна и неподлежаща на коментар личност :?:

Брато ако искаш бъди съгласен с мен, нито съм искал да ми "оценяваш" коментарите ;)
Ако тръгна да пиша за твойте знаеш ли какви мога да наръся ;)

За футболистите е друго, кога наще са играли с мотивация, това питам? Как ще ги мотивират? Като ги заведат в Син Сити? В Африка има само дискотеки ;) на Фъргюсън ще му падне дъвката от устата ако направи еднодневка с наще примерно...
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
EL GALAKTIKO
Контакти:

Мнениеот EL GALAKTIKO » 15 окт 2009 18:38

fabregas_949 написа:
EL GALAKTIKO написа:Пишеш глупости, не съм съгласен,че нашите футболисти са по- слаби примерно от тия негри от Африка с които е пълен твоя любим отбор- Арсенал. Според мен разликата е в организация, мотивация и тренера, който в Арсенал е авторитетна и неподлежаща на коментар личност :?:

Брато ако искаш бъди съгласен с мен, нито съм искал да ми "оценяваш" коментарите ;)
Ако тръгна да пиша за твойте знаеш ли какви мога да наръся ;)

За футболистите е друго, кога наще са играли с мотивация, това питам? Как ще ги мотивират? Като ги заведат в Син Сити? В Африка има само дискотеки ;) на Фъргюсън ще му падне дъвката от устата ако направи еднодневка с наще примерно...

нашите са играли и с мотивация - пример- България -Германия- 02 - 3 -2 ама треньора, може да беше тъп, ама беше от мъжки пол тогава

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 15 окт 2009 18:39

EL GALAKTIKO написа:нашите са играли и с мотивация - пример- България -Германия- 02 - 3 -2 ама треньора, може да беше тъп, ама беше от мъжки пол тогава

Преди колко години обаче :)
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2009 18:40

james написа:Разликата е ясна Стоилов по-добре изпълнява тактическите указания на Лъчо Танев кое от неговите момчета кога да пусне.На Ицо като му писна взе да ги псува,и те се разсърдиха и спряха да играят.

Лъчо Танев и в "Селта" ли даваше указания на Стоичков?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

kalo
Контакти:

Мнениеот kalo » 15 окт 2009 18:42

Като започнеш с първите 7 години,манталитета,начина по който се държат с привърженици и медий и свършиш с успехите като тренери,ще видиш малката разлика в полза на единия!Ти си избери в чия полза е!!! ;)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 15 окт 2009 18:43

EL GALAKTIKO написа:
fabregas_949 написа:Айде почнахте да се правите на... ЩОМ СТОИЧКОВ Е БИЛ ТОЛКОВА ДОБЪР ТРЕНЬОР ЗАЩО ГО ИЗГОНИХА А?

За да дойде Мъри ли?И аз това питам?

Не дойде ли първо Пламен Марков след Стоичков?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

satyr_666
Контакти:

Мнениеот satyr_666 » 15 окт 2009 18:45

С тва че Стоилов е малко по-възпитан от Стоичков.

Потребителски аватар
Los Che
Контакти:

Мнениеот Los Che » 15 окт 2009 18:47

Кашчей написа:
james написа:Разликата е ясна Стоилов по-добре изпълнява тактическите указания на Лъчо Танев кое от неговите момчета кога да пусне.На Ицо като му писна взе да ги псува,и те се разсърдиха и спряха да играят.

Лъчо Танев и в "Селта" ли даваше указания на Стоичков?

Във Виго отрязаха мераците на Танев за трансферни далавери и се стигна до развода с Ицо и Занев. После Танев го уреди във Ферол и накрая го върна в Ловеч "Национала Занев"
Prefiero desaparecer que ver morir al Valencia: Rubén Baraja.
Como aficionado del Valencia estoy muy feliz.
El ´Guaje´ David Villa
Rino: “Mis jugadores son los mejores del mundo”.

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 15 окт 2009 18:56

По малоумна тема не бях виждал! EL GALAKTIKO- авторът, ако не си осъзнал каква е разликата между двамата, то тогава нищичко не отбираш от тази прекрасна игра! Започни от манталитета на двамата и стигни до чисто футболните виждания. Ако пак не се сетиш мога да ти го обясня по-подробно...
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Върни се в “Национален отбор”