Елена на Бербатов роди.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Елена на Бербатов роди.
Честито на Митака и от мен!Нека му донесе купища радостни мигове и да разбере,че по-голямо богатство няма.
Честито на Митко и на приятелката му...да са живи и здрави пък другото ще си дойде с времето 
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
- bigbonusprize
- Контакти:
Да му е жива и здрава дъщеричката и след време стане гимнастичка, и се скъсва да печели златни медали!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
azata написа:Честито Мите!Честито и на Семейство Бербатови!Да ви е жива и здрава малката госпожица и да се гордеете с нея,както ние се гордеем с баща и!
+1!!!
Явно, че поводът е прекрасен, след като интелигентността изплува и не дава никакъв шанс на простотията. Ето че сме в състояние да бъдем истински фенове - в случая на най-добрия ни футболист в момента, а клубните ни пристрастия да си ги оставим за вътрешна консумация.
Браво, честито
Да им е жива и здрава. Който играе еврофутбол да види коефицента на Берба за голмайстор в мача с Болтън 
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
Честито,да ви е жива и здрава.
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
Честито и да ти е живо и здраво Бербат!
Честито и от мен! Фенските пристрастия нямат нищо общо с това! Това е един от най-хубавите моменти в живота на всеки, независимо какъв е, все пак първо сме хора! Да му е жива и здрава!
Честито и от мен!На най-великият футболист на България в наши дни-НАЙ-ВЕЛИКАТА награда!
Аз също имам дъщеря и знам какво е чувството!Неописуемо!!Пожелавам да те обича най-много от всички хора на земята,да те радва до края на дните ти,да си горд с успехите и,да стопля дните ти,да бъде твоето единствено съкровище....както всички дъщери по земята са за бащите си!Честито Мите и наздраве!!!!!
Аз също имам дъщеря и знам какво е чувството!Неописуемо!!Пожелавам да те обича най-много от всички хора на земята,да те радва до края на дните ти,да си горд с успехите и,да стопля дните ти,да бъде твоето единствено съкровище....както всички дъщери по земята са за бащите си!Честито Мите и наздраве!!!!!